Veneperunat
Veneperunat maustetaan paparikamausteella ja suolalla. Ne maistuvat monenlaisten ruokien lisukkeena.
Ainekset
Veneperunat
- 8 (n. 800 g) kiinteää perunaa
- 1 rkl öljyä
- ripaus suolaa
- 1 tl paprikajauhetta
- ripaus pippurisekoitusta
- (1 tl chilijauhetta)
- (1 tl rosmariinia)
Valmistusohje
Veneperunat tehdään näin:
1. Pese perunat huolellisesti. Puolita perunat pituussuunnassa ja leikkaa kukin puolikas 3-4 lohkoksi.
2. Voitele lohkot öljyyn kastetulla pullasudilla. Ripottele päälle mausteet.
3. Levitä perunalohkot uunipellille leivinpaperin päälle. Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia.
Katso myös: Gratinoidut perunat
Katso myös Kotiliesi.fi: Asiantuntija suosittelee: Mikä perunalajike muusiin, mikä keittoon?
Kommentit
Paljon helpommalla pääset, kun laitat öljyn, mausteet ja perunalohkot kannelliseen rasiaan ja pyörittelet minuutin.
Kommentit
Paljon helpommalla pääset, kun laitat öljyn, mausteet ja perunalohkot kannelliseen rasiaan ja pyörittelet minuutin.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous