Laskiaispullat mangotäytteellä
Kiireinen leipuri oikaisee kaupan valmiilla pakastepullataikinalla. Herkullista jujua laskaispullan täytteeseen saat maustamalla kermavaahdon mangososeella.
Ainekset
Taikina:
- 1 pkt (800 g) pakastepullataikinaa
Voiteluun
- muna
Täyte
- 2 dl vispikermaa
- 3 rkl mangososetta
Valmistusohje
1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Pyörittele taikinasta tasakokoisia minipullia. Anna pullien kohota lämpimässä peitettynä noin 30 minuuttia. Voitele pullat munalla ja paista 225-asteisen uunin keskitasolla 7-8 minuuttia.
2. Vaahdota kerma ja sekoita joukkoon mangosose. Leikkaa pullista kannet irti ja pursota maustettu kermavaahto pullien sisään.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous