Juustotangot
Löytyykö pakastimestasi voitaikinaa? Pyöräytät siitä nopeasti herkullisia juustotankoja, jossa maistuu ihana parmesaani. Herkuttele glögin kanssa!
Ainekset
- 250 g voitaikinaa (2 levyä)
- 1 kananmuna
- 25 g raastettua parmesaania
- mustapippuria
- sormisuolaa
Valmistusohje
Voitaikinalevyistä syntyy helposti maukkaat juustotangot. Ne maistuvat keiton kyljessä tai glögi-kutsujen suolapalana. Tässä kuvassa tarjolla on italialaista kukkakaalikeittoa ja juustotankoja.
Kauli sulaneet taikinalevyt kevyesti jauhotetulla pöydällä noin 22 x 15 cm:n kokoisiksi levyiksi. Sipaise levyt munalla ja painele pinnalle parmesaania, pippuria ja sormisuolaa. Leikkaa levyistä noin 15 cm:n pituisia ja 2 cm:n levyisiä suikaleita. Pyöräytä suikaleet kierteille ja pane juustotangot leivinpaperin päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa juustotangot lämpiminä.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous