Nopeat parmesaanigrissinit
Maukkaat parmesaanigrissinit sopivat sormisyötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi keiton kylkeen. Ne valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta.
Ainekset
- 500 g voitaikinaa levyinä
- 2 dl parmesaaniraastetta
- kananmuna
Valmistusohje
Nopeat parmesaanigrissinit sopivat keittojen seuraksi tai naposteltavaksi.
Kauli taikinapalat noin 15 x 30 cm:n kokoisiksi levyiksi. Sivele taikinalevyt munalla ja ripottele toisen päälle juustoraaste. Nosta päälle toinen levy. Säästä loput munasta tankojen voiteluun.
Leikkaa levyt 8-10 tangoksi ja kieräytä tangot 5-6 kierteelle. Nipistä tankojen päät kiinni niin, etteivät kierteet avaudu.
Paista tangot 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes ne saavat kullankeltaisen värin
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous