Reseptit

Nopeat parmesaanigrissinit

Maukkaat parmesaanigrissinit sopivat sormisyötäväksi sellaisenaan tai esimerkiksi keiton kylkeen. Ne valmistuvat vain kolmesta raaka-aineesta.

Teksti:
Virpi Tissari-Simola
Kuvat:
Colourbox.com

Valmistusaika

alle 30 min

Vaikeusaste

Helppo

Annosmäärä

0

Arvostelu

Kiitos

Ainekset

  • 500 g voitaikinaa levyinä
  • 2 dl parmesaaniraastetta
  • kananmuna

Valmistusohje

Nopeat parmesaanigrissinit sopivat keittojen seuraksi tai naposteltavaksi.

Kauli taikinapalat noin 15 x 30 cm:n kokoisiksi levyiksi. Sivele taikinalevyt munalla ja ripottele toisen päälle juustoraaste. Nosta päälle toinen levy. Säästä loput munasta tankojen voiteluun.

Leikkaa levyt 8-10 tangoksi ja kieräytä tangot 5-6 kierteelle. Nipistä tankojen päät kiinni niin, etteivät kierteet avaudu.
Paista tangot 200-asteisessa uunissa 10-15 minuuttia, kunnes ne saavat kullankeltaisen värin

X