Kevyt porkkanalevite
Porkkanalevite maistuu tuoreiden sämpylöiden päällä. Koska levite tehdään kevyistä raaka-aineista, sitä voi sipaista leivälle hyvällä omallatunnolla.
Ainekset
- 5 keitettyä porkkanaa
- 2 rkl kevytlevitettä (rasvaa max 30 %)
- 200 g maustamatonta tuore- juustoa (rasvaa max 13 %)
- 0.5 tl mineraalisuolaa
- 1 tl sokeria
- 0.5 tl mustapippuria
- (tuoretta, hienonnettua) basilikaa, oreganoa ja/tai persiljaa
Valmistusohje
Tarjoa porkkanalevite vastaleivottujen porkkanasämpylöiden kanssa.
1. Soseuta kypsät porkkanat jäähtyneinä sauvasekoittimella tai haarukalla.
2. Lisää soseen joukkoon kevytlevite ja tuorejuusto. Mausta suolalla, sokerilla, pippurilla sekä yrteillä ja sekoita tasaiseksi.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous