Pähkinä-suklaafudge
Pieni pala pähkinä-suklaafudgea riittää tyydyttämään hurjimmankin makeannälän. Kupillinen espressoa täydentää nautinnon.
Ainekset
- 200 g taloussuklaata
- 1.5 dl kondensoitua maitoa
- 0.3 dl tavallista maitoa
- 250 g fariinisokeria
- 1 rkl vaaleaa siirappia
- 75 g voita
- 6 dl pähkinöitä
Valmistusohje
Valmista pähkinä-suklaafudge näin:
1. Paloittele suklaa ja sulata mikrossa matalalla teholla sekoitellen. Vuoraa noin 20×30 cm:n vuoka leivinpaperilla. Kaada suklaa vuokaan, tasoita ja pane jääkaappiin.
2. Pane maidot, fariinisokeri ja siirappi kattilaan. Hauduta ahkerasti sekoitellen 15 minuuttia. Nosta kattila levyltä, lisää paloiteltu voi ja pähkinät. Sekoittele noin 10–15 minuuttia, kunnes massa alkaa paksuuntua. Levitä seos suklaan päälle ja anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia. Leikkaa levy paloiksi.
Kommentit
Miten pitkään fudge säilyy ja missä pitäisi säilyttää? Säilyykö huoneenlämmössä, jos lahjaksi tekisi?
Kommentit
Miten pitkään fudge säilyy ja missä pitäisi säilyttää? Säilyykö huoneenlämmössä, jos lahjaksi tekisi?
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous