Katkarapukääröt sopivat yo-juhlien tarjottaviksi
Nämä katkarapukääröt maistuvat juhlien alkupaloina. Täytteinä toimivat katkaravun ohella cashewpähkinät, yrtit ja kesäkurpitsa.
Ainekset
- 3 kiinteää ja hoikkaa kesäkurpitsaa
- 250 g isoja katkaravunpyrstöjä
- 1 dl cashewpähkinöitä
- 2 rkl silputtua korianteria, persiljaa ja ruohosipulia
- 1 limetin mehu
- suolaa, mustapippuria
koristeeksi:
- 100 g katkaravunpyrstöjä
- majoneesia + wasabia
Valmistusohje
Herkulliset katkarapukääröt kätkevät sisälleen cashewpähkinöitä, yrttejä ja kesäkurpitsaa. Katkarapukääröt maustetaan wasabimajoneesilla.
Sulata katkaravunpyrstöt siivilässä, painele pois ylimääräinen neste sulaneista pyrstöistä. Paahda pähkinät ja rouhi ne hienoksi. Leikkaa kesäkurpitsoista juustohöylällä pitkittäin ohuita suikaleita. Puolita suikaleet. Silppua yrtit ja hienonna täytteeseen tulevat katkaravut leikkuulaudan päällä. Sekoita täyteainekset kulhossa. Lisää limettimehua ja mausta seos suolalla ja pippurilla.
Kiepauta kesäkurpitsanauhat rulliksi, kiinnitä ne cocktailtikuilla ja pane rullat tarjoiluvadille. Jaa täyte rulliin, peitä kelmulla ja säilytä rullat jääkaapissa tarjoiluhetkeen. Koristele katkarapukääröt wasabimajoneesilla ja kokonaisilla katkaravuilla.
Vinkki: Jos haluat päästä helpommalla, tarjoa katkaraputäyte pienten vaaleiden paahtoleipien päällä, näin säästyt rullaamisen vaivalta.
Kommentit
Sääliksi käy ylioppilaita joiden juhlia järjestäessä halutaan ”päästä helpommalla”.
Kommentit
Sääliksi käy ylioppilaita joiden juhlia järjestäessä halutaan ”päästä helpommalla”.
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous