Täytetyt ahvenfileet grillissä
Grillattu ahven on herkullinen. Tässä reseptissä täytetyt ahvenfileet täytetään sipulilla, tillillä ja katkaraputuorejuustolla sekä kypsennetään grillissä folionyytissä.
Ainekset
- 8 suurta tai 16 pientä ahvenfileetä
- 1 sitruunan mehu
- mineraalisuolaa
- rouhittua mustapippuria
- 2-3 nippu- tai kevätsipulia
- muutama tillinoksa
- 200 g katkaraputuorejuustoa
- öljyä
lisäksi:
- 4 kaksinkertaista folioarkkia
Valmistusohje
Mausta ahvenfileet sitruunamehulla, mineraalisuolalla ja mustapippurilla. Hienonna sipulit ja tilli. Sekoita hienonnettu sipuli, tilli ja tuorejuusto keskenään.
Voitele folioarkit öljyllä. Nosta yksi tai kaksi ahvenfileetä jokaisen arkin keskelle. Levitä päälle tuorejuustoseos ja nosta toiset ahvenfileet päälle. Ummista folioarkit nyyteiksi, nosta nyytit grilliin ja kypsennä 10–15 minuuttia tai kunnes kala on kypsää. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja kasvisten sekä raikkaan salaatin kanssa.
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous