Monivilja-kasvisrisotto
Monivilja-kasvisrisotossa on runsaasti kuitua. Tumma riisi-kvinoaseos on maukasta sekä risotossa ja lisäkkeenä. Herkkusienten sijaan voit käyttää myös metsäsieniä. Sienistä saa hyvälaatuista proteiinia.
Ainekset
- 2 dl tummaa riisi-kvinoaseosta (Risella)
- 2 valkosipulinkynttä
- 1 pieni sipuli
- 1 rkl öljyä
- 6 dl kasvislientä kuutiosta tai fondista
- noin 100 g vihreitä papuja tai parsakaalia
- 150 g sieniä
- pala paprikaa
- suolaa, pippuria
Lisäksi
- raastettua parmesaania
Valmistusohje
1. Silppua sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele sienet ja pavut. Kuutioi paprika.
2. Kuumenna öljy kasarissa. Lisää sipulit ja kuumenna hetki. Lisää riisiseos ja kasvisliemi. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia. Lisää pavut ja kypsennä edelleen 10 minuuttia.
3. Ruskista sienet pannulla, lisää risottoon paprikapalojen kanssa. Mausta ja anna risoton tekeytyä kannen alla jonkin aikaa.
4. Raasta pinnalle parmesaania tai muuta vahvan makuista juustoa.
Vinkki: Saat kasvisateriasta varmasti täyttävän, kun täydennät sen vielä leivällä ja maitotuotteilla.
Lisää maukkaita kasvisrisottoja:
Kotiliesi.fi: Pinaattirisotto
Kommentit
Virkistä viikkoasi Annalla!
Katso tarjous