Glitz & Glam

Ex temporeena teemaviikko Bohosta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pitkästä aikaan teemaviikko luvassa. En tästä antanut mitään ennakkotietoa, sillä päätin viime tingassa, että teen Bohosta teemaviikon. Koko viikon on luvassa postauksia, joissa aiheena Boho Green Revolutionin tuotteet. Perehdytään tämän viikon aikana tähän eettiseen, ekologiseen ja suht edulliseen luonnonkosmetiikkamerkkiin. Boho on vasta hiljattain rantautunut Suomeen, mutta sillä on jo yllättävän laaja käyttäjäkuntansa. Tulen tämän viikon aikana kertomaan tästä merkistä enemmänkin. Luvassa on tuote-esittelyjä, että meikkitutoriaaleja.

bohokevytmeikki

Aloitan viikon tällä hyvin arkisella meikkilookillani. Meikki, jossa ei ole tarkoituksena muuttaa ulkonäköä voimakkaasti, vaan olla freesimpi ja edustavampi, kuin ilman meikkiä.

bohokevytmeikki2

Koko meikki on oikeastaan tehty Bohon tuotteilla. Ainoastaan silmämeikinpohjustaja on muuta merkkiä. Silmämeikissä olen käyttänyt Bohon ihanan luomiväripaletin mattasävyjä. Meikissäni on hieman syksyistä fiilistä, sillä syksyisin murretut sävyt toimivat parhaiten ja virittelevät syysfiilikseen. Liikkuvalla luomelle käytin kanervaista mattasävyä, luomivakoa varjostin savensävyisellä mattaluomivärillä ja kulmaluuta ja sisänurkkaa korostin hieman hohtavalla vaalealla.

Poskilla ja huulilla ovat raikkaat roosan sävyt, jotka tuovat kasvoille freesin ilmeen. Toimii vaalealla iholla aina.

tulossa1
bohokevytmeikki1

Tämä huikean hyvä luomiväripaletti tulee tarkempaan esittelyyn ja teen tällä yhden syksyisen meikinkin tutoriaalissa. Voin jo tässä vaiheessa kertoa, että tämä Gypsy -paletti on ihan älyttömän hyvälaatuinen, mutta myös aika veikeän pakkauksen omaava.

Tämä syksyistä fiilistä ja murrettuja sävyjä oleva meikki aloittaa tämän Boho -viikon. Toivottavasti viihdytte pelkkää luonnonkosmetiikkaa sisältävällä viikolla. Itse ainakin olen innoissani, sillä esittelen liian vähän luonnonkosmetiikkaa. Ihonhoitotuotteissa niitä vielä tulee esiteltyä, mutta värikosmetiikassa ei. Nyt tämäkin puutos korjataan täällä Glitz & Glamissa.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Postauksen luomiväripaletti saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

X