Glitz & Glam

Hyvä puhdistusöljy yllättävältä markettimerkiltä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Tuote saatu maahantuojalta

Berner on joskus aikoja sitten lähettänyt joidenkin IsaDoran meikkien mukana merkin puhdistusöljyn. Ei mitään muistikuvaa, että minkä meikkien ja koska. Pitkään tämä puhdistusöljy oli koskemattomana ja unohdettuna. Sitten kerran avasin sen studiollani, jonne se jäi käteväksi puhdistajaksi, jos kuvasin monta huulimeikkisävyä kerralla. IsaDora on minulle hyvin vahvasti meikkibrändi. Ei siltä oikein osaa odottaa ihonhoitotuotteita. Siksi varmaan en heti osannut ryhtyä testaamaan IsaDoralta meikinpuhdistajaa, vaikka onhan se ihan loogista, että meikkibrändiltä löytyy tuote millä meikki puhdistetaan.

Pari viikkoa sitten nappasin IsaDora Caring Cleansing Oil -puhdistusöljyn mukaani kotiin. Pidin tätä ihan kivana putsarina vanulapulla puhdistaessa, mutta tästähän onkin paljon enempääkin…

IsaDoran puhdistusöljy on pakattu suihkepulloon. Hyvin epätavallinen pakkaustapa puhdistusöljylle. Tämä pakkausmuoto sai minut alun perinkin luulemaan tuotetta aivan toisenlaiseksi kuin se on.

IsaDora Caring Cleansing Oil on hajusteeton tuote. Siksi siinä on vähän hassu, kliininen tuoksu, joka tulee raaka-aineista. Vertaan juuri sellaisiin apteekkien hajusteettomiin tuotteisiin.

Näytän nyt minkälainen puhdistusteho tällä IsaDoran öljyllä on. Käytän Sensain maskaraa kädelläni, joka on todella hyvin kestävä. Kestää rasvaa ja öljyä paremmin kuin vedenkestävät maskarat, koska on lateksipohjainen ripsiväri. Silti tällä IsaDoralla on unelma puhdistaa tiukasti ripsissä kestävä Sensaikin, joka ei öljystä ja rasvasta ihan helposti hätkähdä.

Öljy on todella juoksevaa, suorastaan vesimäistä. Siksi se on pakattu suihkepulloon. Valmistaja ohjeistaa suihkuttamaan vanulapulle ja pyyhkimään meikin sillä tavoin pois. Joo, sekin toimii. Mutta jos haluaa edes yhdessä kohtaa vähentää vanulappujen kulutusta, niin tässä sellainen. Vanulappu ei ole välttämätön. Sama määrä suihkauksia (2-4) kädelle ja siitä käsien kautta kasvoille pyöritellen toimii mielestäni jopa paremmin ripsivärin kohdalla.

Öljy liuottaa kestävänkin maskaran todella nopeasti! Tämä öljy ei vaahtoudu, muutu valkeaksi maidoksi, tai miksikään muuksi veden kanssa. Siitä huolimatta tämä puhdistusöljy on vesiliukoinen. Tämä ominaisuus yllätti minut. Aikaisemmin olin pyyhkinyt tällä huippukestävät huulipunat huuliltani. En ollut kokeillut kaksoispuhdistukseen, enkä ollut vedellä huuhdellut.

IsaDora Caring Cleansing Oil liuottaa meikin aivan älyttömän hyvin. On todella liukas ja ohut iholla. Tämä on nyt teille, ketkä juuri tätä ominaisuutta haette puhdistusöljyltä. Ohuin ja liukkain koostumus, mitä olen vedellä huuhtoutuvista puhdistusöljyistä kokeillut.

IsaDora Caring Cleansing Oil ei ole kaikista täydellisimmin iholta puhdistuva. Joskus iho puhdistuu jo öljyllä täydellisesti, mutta joskus tuntuu, että jää vähän rasvaisuutta. Veikkaan, että on paljon käyttämästäni meikkipohjasta kiinni. Mutta kuten aina sanon, tykkään tehdä kaksoispuhdistuksen. Eli ensin liuotan meikin puhdistusöljyllä, viimeistelen puhdistusgeelillä, -voiteella tai -vaahdolla.

Sehän tässä puhdistusöljyssä on oikein mukavaa, että se on todella riittoisaa, eikä hintakaan ole paha. Lisäksi saatavuuskin on hyvä. IsaDora Caring Cleansing Oil löytyy tavarataloista, mahdollisesti marketeista ja hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista. Myös monista kosmetiikkaverkkokaupoistakin löytyy. Hinnaltaan puhdistusöljy on 13,00-13,90 € / 100 ml.

Tämä oli tosiaan vähän yllättävää, että meikkibrändiltä löytyy näin loistava ihonhoitotuote. Meikkien lisäksi miellän IsaDoran kynsibrändiksi. IsaDoralla on hyvin usein kynsimaailman nousevat trendit valikoimassa ennen L’Oréalin brändejä. Siellä kyllä osataan haistaa ne nousevat ja tulevat ilmiöt. Ei IsaDora vielä mikään ihonhoitobrändi ole, sillä ei siltä vielä löydy laajaa ihonhoitotuotteiden valikoimaa. Kasvosuihke ja tämä puhdistusöljy. Hyvin toteutettu puhdistusöljy joka tapauksessa. Ihan vasta julkaisin uusitun listan parhaimmista puhdistusöljyistä. Taas olisi uusi listalle, mutta minkä pudottaisin pois? En kyllä sitä keksisi. Onneksi ei nyt ihan hetkeen tarvitse uutta listaa tehdä.

Oletko kokeillut IsaDora Caring Cleansing Oil -puhdistusöljyä?

X