Glitz & Glam

Nivea maailmalla, Labello Suomessa – kivat sävyhuulivoiteet

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Saatu Nivean joulukalenterista, jonka sain PR-toimistolta

Muistatte varmaan PR-toimistolta saamani Nivean joulukalenterin, joka ei kuitenkaan ollut Suomen markkinoilla myynnissä. Otin muutaman minua kiinnostaneen tuotteen käyttööni, mutta ihastuttuani, halusin kertoa niistä teillekin. Kyseessä on Nivean sävylliset huulivoiteet.

Sain Nivean joulukalenterista kaksi sävytöntä ja kaksi sävyllistä huulivoidetta. Sävyllisinä punaisen Cherry Shine ja vaaleanpunaisen Pearly Shine. Nämä sävylliset kiinnostivat minua. Vaikka Baby Lips on jo vähän menneen talven lumia viime vuosikymmeneltä, pidän edelleen sävyllisistä huulivoiteista niiden helppouden vuoksi – kivoja arkituotteita huulille, kun haluaa vain vähän jotain sävyä.

Jo joulukalenteria availlessa minusta kaikkien saamieni Nivean huulivoiteiden oli ulkonäössä jotain outoa. Ne näyttivät Labellon huulivoiteilta. En kuitenkaan asiaa miettinyt sen enempiä, kunnes sitten tajusin, että niiiiiin… Suomessa ei ole Nivean puikkohuulivoiteita! Ne ovat Labelloja! Siksi minusta kalenterista saaduissa Nivean huulivoiteissa oli jotain outoa.

Googletin hieman. Kyllä, maailmalla aivan samat pakkaukset ja tuoksut, jopa tuotelinjat, mutta tosiaan Suomen markkinoilla Nivean huulivoide on Labello. Tämä on tätä kansainvälistä brändinhallintaa. Siksi saatat ihan Euroopassakin nähdä tutun pakkauksen, mutta sen brändi on eri. Tavallista, vaikkakin aina yhtä hämmentävää, kun se omalle kohdalle sattuu.

Brändit ovat mielikuvia. Oikeastaan brändi ei ole kaupanhyllyllä, se on meidän omissa mielissämme. Labello-huulivoide myy Suomessa paremmin kuin Nivea-huulivoide. Siksi näin. Maailmalla taas Nivea saattaa olla vahvempi brändi ja asemoituu siellä ihmisten mielissä hyvänä ja tuttuna huulivoiteena. Meillä se tuttu ja turvallinen on Labello. Sama tuote, sama valmistaja, eri brändinimi.

Palatakseni takaisin itse tuotteiden esittelyyn. Pearly Shine on nimensä mukaisesti kauniin helmiäismäinen. Cherry Shine sitten taas herkullisen punainen hyvin kevyellä hehkulla.

Helmiäis- ja silkkiuutetta sisältävä huulivoide on hentoisen vaaleanpunainen ja kauniin hohtava. Kuvissani hohde ei oikein pääse oikeuksiinsa. Todellisuudessa helmiäismäinen hohde on voimakkaampi.

Pearly Shine -huulivoiteessa on kiva makea, ehkä aavistuksen kukkaismainen tuoksu.

Omaan makuuni Pearly Shine on vähän valju, mutta oikein kiva silti. Se tuntuu huulilla aika samalta kuin perinteinen sininen Labello.

Tämä Pearly Shine on oiva sävy heille, jotka eivät halua tummaa sävyä, vaan vähän vaaleamman kuin oma huulien sävy on.

Hohdepigmenttejä sisältävä Cherry Shine antaa kauniin, mutta luonnollisen punaisen sävyn huulille. Tuntuma huulilla on liukkaampi kuin Pearly Shinessa.

Tässä tuoksuu ihanasti kirsikka! Tiedän, että joku sanoisi hyi, mutta minä rakastan kirsikan tuoksua. Aina laittaessani Cherry Shinea huulilleni, minun on aivan pakko mutristaa huulia ja nuuhkia ihanaa tuoksua. Tämä on herkku huulivoide!

Tästä Cherry Shinesta pidän todella paljon! Olen käyttänytkin sitä todella paljon. Jopa työmatkallani Helsingissä, mutta myös kauppareissuilla ja eilen nuorimmaiseni kaverisynttäreillä Actionparkissa. Nätti kiilto, mehevä sävy ja herkku tuoksu!

Just se sellainen huulituote, jossa on tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivasti, ei liikaa.

Jos kiinnostuit näistä, älä yritä Suomesta metsästää Nivean nimellä. Löytyy kauppojen hyllyiltä Labello 24h Melt-in Moisture nimellä. Valitettavasti Suomen valikoimasta ei taida enää löytyä tätä herkullista Cherry Shinea, mutta Suomesta löytyy mansikka! Sävy varmaan on mansikkaisempi punainen ja tuoksuu tietysti mansikalta. Vaaleanpunainen Pearly Shine näyttäisi löytyvän Suomestakin.

Hintaa näillä huulivoiteilla on alta pari euroa, ja niitä löytyy markettien ja päivittäistavarakauppojen hyllyiltä.

Onko teille sattunut vastaavia brändihämmennyksiä? Näitkö ulkomaanmatkalla tuotteen, joka näytti tutulta, mutta pakkauksen kyljessä komeili tuntematon brändi?

Lue myös

X