Joulukalenteri

Joulukalenterin luukku 2: glykolihappo ja sen hyödyt + arvonta

2.12.2017 Teksti: Minna / Glitz & Glam
*Kaupallinen yhteistyö: postaus sisältää affiliate- eli mainoslinkkejä

Tämä joulukuu vietetään joulukalenterin merkeissä aina tuonne 25. päivään asti. Tänä vuonna Glitz & Glamin joulukalenteri on toteutettu yhteistyössä eleven.fi* -verkkokaupan kanssa. Avaan joka päivä luukun, jonka aiheena on elevenin joulukalenterin sisältö. Sen lisäksi mukana on arvonta, joka on elevenin joulukalenterin sisältöä mukaileva.

2. luukku

Mario Badescu Glycolic Acid Toner* on glykolihappoa sisältävä kasvovesi. Tunnetteko brändiä Mario Badescu? Itselleni tämä oli ensikosketukseni merkin tuotteisiin, vaikka tämänkin tiesin ennestään – aivan kuten eilisen postaukseni Swiss Clinicin. Tiesin brändin, mutta tuotteita en ollut kokeillut. Tämä elevenin joulukalenteri on kahden ensimmäisen luukun kohdalla osunut täydellisesti, koska olen päässyt kokeilemaan uusia brändejä.

Mario Badescu oli elevenin kertoman mukaan romanialaissyntyinen ihonhoidon asiantuntija. Kemistin ja kosmetologin koulutuksen saanut Mario Badescu perusti ensimmäisen hoitolansa New Yorkiin vuonna 1967. Hänen asiakaskuntansa on koostunut Hollywoodin tähdistä ja muista julkkiksista. Kaunis ja hehkuva iho on Mario Badescun tuotteiden ydin. Tuotemerkin ideologiassa kaunis iho ei ole vain rikkaiden etuoikeus, vaan sama mahdollisuus halutaan tarjota kaikille. Siksi myös pakkauksen sijaan on järkevämpää sijoittaa itse tuotteeseen.

Se mitä itse olen merkkiä vähän tutkinut, niin Mario Badescun ydin ja ideologia näkyy kuluttajallekin. Pakkaukset eivät ole houkuttelevia, mutta jos vähääkään tietää ihonhoidosta, niin kiinnostuu tuotteista luettuaan niistä. Hinnat eivät ole poskettomat, joskaan nyt eivät markettimerkkien edullisempienkaan tasoa. Näkisin hinnan olevan kohtuullinen.

Glykolihappo, mitä hyötyä siitä on?

Sen sijaan, että puhuisin sinulle Mario Badescun tuotteista, puhun glykolihaposta. En omaa kemistin ymmärrystä, joten kerron glykolihapon ideasta ihonhoidossa maanläheisemmin termein.

Glykolihappo on niitä ihonhoitotuotteiden raaka-aineita, joiden tehon käsittääkseni tiedekin tunnustaa. Kun googlettaa glykolihaposta, löytää ihan luotettavaa lähdettä, jossa tutkimustuloksissa on löydetty aineelta konkreettisia hyötyjä. Glykolihappo on hedelmähappo, eli AHA-happo. Glykolihappoa käytetään vähän samalla tavalla, kuin tretinoiinia, jonka moni aknesta kärsinyt tietääkin. Yksi tehokkaimpia aknen hoidossa, mutta samalla myös hyvin rankka. Kevyempinä pitoisuuksina tretinoiinia käytetään kosmetiikkatuotteissa. Sillä on sama vaikutus, kuin glykolihapolla – iho kuoriutuu. Glykolihapolla ja tretinoniinalla on ihoa uudistavia vaikutuksia. Ihon kuoriutuessa, alta paljastuu kirkkaampi ja hehkuvampi iho. Kun pitoisuudet ovat riittävän korkeat, on huomattu ihon juonteiden ja ryppyjen madaltuneen. Kuitenkaan kaikki missä sanotaan olevan tretinoiinia tai glykolihappoa, eivät tehoa. Pitoisuuden pitää olla kuitenkin riittävä ja käytön säännöllinen sekä pitkäaikainen.

Entä sitten nämä glykolihappoa sisältävät nesteet? Käsittääkseni näissä nestemäisissä glykolihappotuotteissa on jo sen verran vahvat pitoisuudet, että niillä saadaan jotain hyötyä. Kosmetologit saattavat käyttää AHA-happoa, jonka pitoisuus voi olla esim. 30%. Kuluttajille niin kovia aineita ei voida myydä, vaan sen vuoksi niitä käyttävät vain ammattilaiset asiakkailleen, koska heillä on monen vuoden koulutus ihonhoidosta ja hapoilla kuorinnasta. Kyseessä on siis kuluttajaturvallisuus.

Yleensä näitä kuluttajille tarkoitettuja happokuorintoja, kuten glykolihappoa, käytetään kasvoveden tapaan. Annostellaan ainetta vanulapulle ja kasvot pyyhkäistään kauttaaltaan. Suosittelen myös kaulan ja dekolteen alueelle, sillä ikääntymisen merkit syntyvät niillekin alueille.

Glykolihappo on sen verran puhdistavaa tavaraa, että vaikka luulit kasvojesi/kaulan/dekolteen olevan puhtaat, voi sieltä löytyä likaa, joka ei silmin näy. Glykolihappo on todettu erinomaiseksi epäpuhtaalle ja akneiholle, mutta myös ikääntyvälle. Se puhdistaa ihoa, kuorii kuollutta ihosolukkoa ja saa näin ihon kirkkaammaksi ja heleämmäksi. Myös arpien ja tummentumien on huomattu häivyttyvän joissakin tapauksissa.

Suosittelen kaikille ensisijaisesti happokuorintoja, mutta ei mekaanistakaan kuorintaa kannata täysin unohtaa, jos tuntee sille tarvetta. Riippuu niin paljon ihosta, että kuinka usein mekaanista kuorintaa tarvitaan. Mekaaninen kuorinta tuo usein välittömästi sileämmän tunteen, kun taas happokuorinnan edut näkyvät vasta ajan päästä. Itse tykkään tehdä kunnon rouhean mekaanisen kuorinnan vain 1-2 kuukaudessa, mutta erilaisia happoihin perustuvia kuorintoja käytän päivittäin tai 1-5 kertaa viikossa. Riippuu niin paljon siitä, että mikä se käyttämäni happokuorinta on. Mekaanisella kuorinnalla saa poistettua sitä likaa sieltä ihohuokosista, jos happokuorinta ei kaikkea kykene sieltä poistamaan. Tästä syystä mekaaninen kuorinta ei ole täysin poistunut käytöstäni. Happokuorinta säännöllisellä käytöllä helpottaa mekaanisen kuorinnan toimintaa. Epäpuhtaudet ovat helpommin poistettavissa.

glykolihappo

Se mikä tulee muistaa, niin happokuorinta saattaa aluksi aiheuttaa hilseilyä. Sitä ei kannata pelästyä. Se tarkoittaa vain sitä, että alta paljastuu kirkkaampi ja hehkuvampi iho. Kaikki eivät saa hilseilyä ja yksi syy tähän onkin aikaisemmat ihonhoitorutiinit. Tietäähän jokainen, että jos hoitaa ihoaan tunnollisesti ja oikein, ei yksi tuote aiheuta suuria ja häkellyttäviä tuloksia. Niitä syntyy helpommin henkilölle, joka ei ole ennen panostanut, mutta äkkiä aloittaakin panostuksen ja on orientoituneempi. Aivan varmasti kosmetiikka tuntuu taialta siinä vaiheessa.

Minulla on vuosien kokemus erilaisista happokuorinnoista. Glykolihappo toimii mielestäni erinomaisesti ihon kirkkauden ylläpidossa. Vähän sekin toimii mustapäihin, mutta niihin suosin enemmän salisyylihappoa. Yksi tärkeä seikka tulee muistaa aina – glykolihappoa tai muita AHA-, eli hedelmähappoja käyttäessä tulee muistaa aurinkosuoja. Juuri nyt tarve ei ole välttämätön, mutta kun kevään aurinko alkaa jälleen pilkistelemään ja talven hanget säteitä heijastelevat, niin muista aina suojata kasvot suojakertoimellisella voiteella. Sama koskee muuten BHA-happoja.

Mario Badescu Glycolic Acid Toner* on hyvä tuote ihon kirkastukseen. Ei kirvele, ei tunnu kuivattavalta, mutta kuitenkin tuntuu tehokkaalta. Iholle tulee raikas ja puhdas tunne. Helppo ottaa rutiiniin, kun kostutetulla vanulla pyyhkäisee. Itse suosin yleensä iltakäyttöä. Kunnolla meikit ja lika pois kasvoilta, pyyhkäisy glykolihapolla ja sen jälkeen iho kyllästetään ihanilla hoitovesillä, kosteusbuustereilla ja/tai seerumeilla sekä kasvovoiteella. Kokeilkaa ihmeessä, jos ei ole aikaisempaa kokemusta!

Tällä kertaa en arvo pelkästään Mario Badescun glykolihappokuorintaa, vaan arvon tuotesetin. Mario Badescu Anti-Aging Kit* sisältää glykolia sisältävän puhdistajan ja kalenterin luukusta tulleen happokuorinnan. Lisäksi setissä mukana kollageenia sisältävä kosteusvoide sekä kasvonaamio ja glykolihappoa sisältävä silmänympärysvoide. Tällä setillä pääseekin tehokkaasti testailemaan Mario Badescun tuotteita. Kelpaisi minullekin!

Osallistumisohjeet ovat:

  • Kommentoi tähän postaukseen ja kerro käytätkö happokuorintoja? Vai suositko enemmin mekaanisia kuorintoja, eli rakeisia.
  • Muista laittaa sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään (vain minä näen sähköpostiosoitteet). Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.
  • Osallistumisaika päättyy ti 5.12. klo 23.59.

Muista käydä osallistumassa 1. luukun arvontaakin! Luin innoissani teidän vastauksianne oudoista kauneustuotteista. Jotkut olivat niin hulvattomia, että hihitin ääneen. Parhaimmat olivat ehdottomasti ne kaikenlaiset kiinalaisista verkkokaupoista tilatut härvelit. 😀 Mustapääimuri ehdottomasti paras! Mutta joukossa oli sellaisiakin ”outoja” juttuja, joita tajusin haluavani kokeilla.

Seuraatteko muuten eleven.fin ale-kalenteria? Heillä on tosiaan päivittäin vaihtuvat alet brändeille. Unohdin eiliseen postaukseen sanoa, joten yritän nyt jatkossa vinkkailla. Tänään hiusten luksusmerkki Kérastase* on -20%.

Oikein ihanaa lauantaita! Huomenna jatketaan 3. luukun parissa.

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 on toteutettu yhteistyössä:

Kommentit (364)

Olen kokeillut happokuorintaa naamion muodossa, ja nyt käyttöönottoa odottaa kuoriva kasvovesi.

En ole kokeillut happokuorintoja, olisi kiva kokeilla. Mekaanista kuorintaa tulee kyllä käytettyä noin 1 kerta viikossa.

Tähän mennessä olen kuorinut pääasiassa ihan hienolla sokerilla kasvoni, mutta ehdottomasti kiinnostunut kokeilemaan uutta!

Olen mieltänyt tämän merkin lähinnä akne-iholle sopivaksi, joten se on jäänyt mulla vähän ”sivuun”. Mutta nyt kun kerroit glykolihapon sopivan myös ikääntyvälle iholle, se alkoi kiinnostamaan kummasti. 😉 Happokuorinnat yleensäkin kiinnostavat, mutta minustakin mekaaninen kuorinta on kyllä paikallaan.

Molempia olen testannut, mutta liian laiskasti tulee ihoa kuorittua.

Käytän happokuorintaa mutta myös hellävaraisia kuorintoja säännöllisesti.

Viime kesänä innostuin happokuorinnoista ja ovat jääneet pysyvästi tavaksi. Lähinnä bha:ta käytän 🙂

Hedelmähappokuorintoihin olen kyllä tykästynyt. Sinun tavoin käytän sekä että, vähän tarpeen mukaan. Tätä merkkiä en ole vielä kokeillut,lukenut tästä olen ja vaikuttaa kiinnostavalta tuotemerkiltä.

Kosmetologilla olen kokeillut, kotona käytössä perinteisemmät kuorinnat.

Happokuorintoja en ole koskaan kokeillut, ja kuorinta muutenkin on jäänyt jostain syystä vähemmälle.
Kiinnostava tuote!

Happokuorintoja en ole koskaan kokeillut, ja kuorinta muutenkin on jäänyt vähemmälle. Tuote kuulostaa kiinnostavalle!

Käytän salisyylihappoa mustapäihin.

En käytä, mutta kiinnostaisi kokeilla. Myös mekaanisen kuorinnan kanssa olen aivan liian laiska.

Tulee kyllä käytettyä mieluummin happokuorintoja kuin mekaanisia. Tällä hetkellä käytössä on ollut Madaran kuorinta 🙂

Olen käyttänyt rakeettomia kuorintoja. Happokuorintaa olisi mielenkiintoista kokeilla 🙂

Minä käytän happo- ja mekaanisia kuorintoka. Noin kerran viikossa tai harvemmin käytän Madara peeliä. Sillä saa ihanan pehmoisen ihon! Päivittäisessä käytössä minulla on dermosilin exfoliating night serum, sekä konjac sieni. Noin kerran kuussa käytän Lumenen Glow reveal 60 second facial-kuorintaa. Se kuorii kivasti, mutta ei ole liian tuju iholle.

Jurliquen kuorintavoide ikääntyneelle iholle on käytössä, se on hienorakeinen. Happokuorintaa en ole vielä kokeillut, mutta se olisi todennäköisesti vielä helppokäyttöisempi.
Tämä Mario Badescu voisi osua hyvin omalle ihotyypilleni.

Kyllä käytän. Mekaanisia enää melko harvoin, mutta käytettävä viimeinenkin tuote loppuun 🙂

Harvoin tulee kuorittua millään, pitäisi kyllä!

Harvemmin tulee käytettyä. Aspiriinikuorinta ainut.

Olen juuri vähän aikaa sitten alkanut käyttämään happokuorintoja, samalla kun innostuin k-beautystä.

Mulla on alle vuosi sitten loppunut roaccutan-kuuri akneen ja iho on nyt olli viime päiviin saakka hyvässä kunnossa. Pari viikkoa sitten leuan alueelle on alkanut tulla jälleen finnejä ja nyt olen alkanut enemmän kiinnittää huomiota tuotteisiin, jotka ovat tarkoitettuja epäpuhtaalle iholle. Aiemmin olen lähinnä käyttänyt mekaanisia kuorintoja ja AHA-hapot ovat uusi tuttavuus.

En ole kokeillut. Olen hyvin herkkäihoinen ja siksi varovainen uusien tuotteiden suhteen. Tämä kiinnostaa!

Madaran ihana happokuorinta on ollut jo pitkään käytössä. Välillä pitää kyllä käyttää ihan perinteistä mekaanista kuorintaakin, mutta huomaan että sen tarve on vähentynyt paljon, kun on säännöllisesti käyttänyt tuota happokuorintaa.

En ole käyttänyt vaikka varmaan tekisi hyvää iholle.Mukaan hienoon arvontaan.

Käytän muutaman kerran kuukaudessa mekaanista kuorintaa ja muutaman kerran viikossa happokuorintaa. Ehkä voisi useammin käyttää jälkimmäistä, jotta saisi enemmän hyötyjä irti, nyt vähän laiskasti käyttelen. Tosiaan kuten sanoitkin, mekaanisella kuorinnalla saa välittömän vaikutuksen ja se tuntuu siksi tehokkaammalta, mutta ehkä juuri pitäisi happokuorintaa käyttääkin useammin, jotta se tuntuisi tehoavan.

olen käyttänyt säännöllisesti Cliniquen 3-step ihonhoitorutiinia, johon kuuluu salisyylihappo-kasvovesi pyyhintä eli happokuorinta päivittäin, nykyisin iho jo finni-ihon jäljiltä kunnossa,joten muutaman kerran viikossa riittää ylläpitoon cliniquesysteemit. Etsinnässä hellävaraisempaa; AHA-hedelmähappokuorintaa joka puhdistaa kunnolla ihon iltaisin, mutta ei häiritse couperoottista ihoani,suosin anti-age tuotteita/luonnontuotteita hoitaessani ihoa, yhdessä normikosmatiikan kanssa, tämä voisi olla oikea tuote!:)

Pyrin käyttämään itse molempia ympäri vuoden. Sekä happokuorintoja,että mekaanisia. Toki ehkä hieman ”vanhanaikaisena” tulee enemmän käytettyä rakeisia kuorintoja. Pari vuotta sitten löysin ensimmäisen kerran happokuorinnan ja vuorottelen näiden kahden välillä.

Itse olen käyttänyt mekaanisia, happokuorinnat kyllä kiinnostaa.

Käytän happokuorintoja, sillä käydessäni kosmetologilla hän sanoi, että ihotyypilleni ei sovi rakeiset kuorinnat ja suositteli happokuorintoja. Hyvin olen huomannut eron mekaanisen ja happokuorinnan välillä, ja pidän happokuorinnoista paljon enemmän!

Olen käyttänyt entsyymikuorintaa, tätä olisi mielenkiintoista kokeilla

Happokuorinnat itselle vielä vieraita, mutta kiinnostavat paljon. Ainoa luottotuote on ollut Madaran kuorinta, johon rakastuin kun oli sinun valintasi Liv boxiin.?

Kyllä mä ainakin innostun ihan totaalisesti happokuorinnoista! 😀 Mutta käytän myös mekaanisia kuorintoja.

En ole kokeillut aikaisemmin, olisi kiva kokeilla ja varsinkin tältä merkiltä!

Hei!
Käytän molempia, niin mekaanista- kuin happokuorintoja. Tykkään kovasti ja keski-ikäinen naamanikin tuntuu tykkäävän, erityisesti happokuorinnoista. Saatan olla hieman kovakourainen ja siksi mekaaninen kuorinta ei ihan paras vaihtoehto ole minulle.

Mukana arvonnassa! Tuote kuulostaa kiinnostavalta,mielellään tuota kokeilisi.

En ole vielä käyttänyt happokuorintoja, mekaanisella ollaan menty.

Happokuorinnat on itseltä vielä kokeilematta mutta etenkin tämä että sopii ikääntyvälle iholle saa nyt kiinnostumaan asiasta jo todella paljon.

Aha-hapot ovat käytössä muussa muodossa mutta ei kuorinnassa. Houkuttaisi kyllä.

Kuorinta on jäänyt kyllä ihan liian vähälle, pitäisi taas ottaa itseä niskasta kiinni!! Tämä on kyllä todella kiinnostava tuote, varmasti pääsee käyttöön.
Oon niin tyytyväinen, että hommasin tämän kalenterin ja vielä tyytyväisempi, että kirjoitat joka päivä luukun sisällöstä. Osaan minäkin käyttää joka tuotetta oikein ?

en ole kuorintoja tehnyt-laiskuus, kiinnostava tuote

Happokuorinta on säännöllisessä käytössä ?

Tähän mennessä olen suosinut rakeisia, kun omaan hieman epätasaisen sekaihon. Mutta kiinnostaisi todella kokeilla tällaista vähän erilaista kuorintaa, lupaavalta kun kuullostaa 🙂

oon käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja, mutta olisi kiva päästä näiden happokuorintojenkin maailmaan. 🙂

Tähän asti olen käyttänyt Philosophyn 2-osaista kuorintasettiä joka taitaa olla enemmän mekaaninen kuorinta. Tekstin luettuani kiinnostaisi kyllä kokeilla tätä glykolihappokuorintaa, varsinkin jos se on tutkitusti toimiva!

Ihanaa kun kerrot kalenterin tuotteista tarkemmin… avasin luukun ja silmiin osui ensimmäisenä toner… mitäs ihmeellistä tässä nyt on. Nyt kuitenkin innolla odotan tuotteen testausta.
Eli ei aiempaa kokemusta happokuorinnasta. Olisi kiva kokeilla muitakin merkin tuotteita ?

No kyllä! Siis happokuorinnoilla näkee ihmeellisen eron ihoon. Pääsin taas niiden pariin, kun oma isotretinoin-kuuri vihdoin kolmisen kuukautta sitten päättyi. Vähän piti odotella, että uskalsin taas aloittaa mutta iho on tykännyt. Marion merkkinä tiedänkin mutta tuotteet ovat jääneet testaamatta.

Olen ollut vähän laiska kuorintojen suhteen, mutta käytössä ollut rakeinen kuorinta. Kiinnostaisi kyllä kokeilla uutta!

Rakeisia kuorintoja olen käyttänyt säännöllisen epäsäännöllisesti siitä lähtien, kun ensimmäisen kerran jälkeen huomasin ihoni olevan huomattavasti pehmeämpi ja en pystynyt olemaan silittelemästä kasvojeni ihoa sen jälkeen. ? Happokuorintoja en ole vielä kokeillutkaan.

molempia, mutta enimmäkseen rakeisia.

Aikaisemmin olen käyttänyt vain rakeisia kuorintoja, mutta nyt ihon kunnon jostain syystä huonontuessa olen kääntänyt katseeni AHA ja BHA happoihin.
Olisi kiva kokeilla näitä luukun tuotteita, merkki kun on itselleni tuntematon 🙂

Rakeisia kuorintoja olen käyttänyt säännöllisesti jo monta vuotta mutta happokuorintaa en ole vielä koittanut ?

En ole ikinä käyttänyt happokuorintaa. Rakeisia kuorintoja kyllä. Olisi ihana paketti.

Käytän kerran viikossa Juice Beatyn happokuorintaa. Toimii!

Mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt, muttamuut keinot vieraita. Mukaan kivaan arvontaan.

Mekaanisia tulee käytettyä, pitäisikin tutustua näihin happokuorintoihin kun kuulostaa niin tehokkaalta ?

Dermalogican Daily Microfoliant on ihan ykköstuote jolla ihoni kerran viikossa kirkastan ja kuorin. Sen jälkeen ihossa todella tuntee ja näkee muutoksen !!

Happokuorintoja en ole testaillut, mekaanisiakin nykyään vähemmän kun tajusin herkän ihoni vain ärtyvän niistä. Kiinnostaisi kokeilla!

Mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt mutta en ole happokuorintoja kokeillut.

Taitaa muutama satunnainen käytetty kahvinpuru olla enemmän mekaanista kuorintaa 😀 Ei hirveästi oo tullut käytettyä sen kummempaa kuorintaa vaikka kyllä pitäisi…

Juu, periaatteessa käytän 😀 Siis mulla niitä on mutta en ole kehittänyt niistä rutiinia. Pidän kyllä huolta, että lotraan kosteutusta ja öljyä kasvoille, mutta olisi varmaan syytä ottaa huomioon että tuolla laatikossa nuo kuorinnat ei paljon auta. Homma menee vähän näin vissiin, että kaikki tai ei mitään: yhteen aikaan olin samalla kertaa ottamassa rutiineihin happokuorintoja sekä retinolituotetta ja taisin vähän mennä liiallisuuksiin. Iho kyllä uusiutui…! Emmää aina ihan viisas ole 😉

Käytän yleensä happokuorintoja (mm. Cliniquen ja Clarinsin tuotteita), mutta mekaanisiakin tulee joskus ja jouluna kokeiltua. Badescu brändinä kiinnostaa, toivottavasti onni osuu kohdalle. Satuin myös huomaamaan, että Pixin tuotteita saa nykyään Kickseistä, sitä siis kokeiluun jos tämän kohdalla ei onni tärppää.

Happokuorintaa tulee käytettyä säännöllisesti, mekaanisesti tulee kuorittua vain silloin tällöin. Lemppari on tällä hetkellä supermoodin kuorinta 🙂

Olen vähän laiska käyttämään kuorintoja, mutta sen mitä olen käyttänyt niin mekaanisia on tainneet kaikki olla.

nykyään käytän happokuorintoja .harvakseltaan sitten rakeellisia.

Käytän molempia, mutta mekaanista lähinnä leuan alueeööe couperosan takia

Olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja; kovasti kiinnostaa tuo glykolihappo:)

Käytössä Madaran aha kuorinta, mutta myös mekaanista tulee käytettyä etenkin sillon kun iho hilseilee paljon

Harvemmin olen happokuorintoja käyttänyt, mutta ne kyllä kiinnostaisivat. Mekaaninen kuorinta rasittaa kuivaa ihoa aikalailla.

En ole käyttänyt mutta kovasti kiinnostaisi. Kuorinnoissa eniten olen suosimut ihan sokerikuorintaa pienirakeisella sokerilla mutta sitäkään ei kovin useasti viitsi tehdä. Kaupan mekaaniset kuorinnat ovat usein liian tehottomia.

Käytän molempia ?

En ole koskaan kokeillut vielä minkäänlaisia happo tm. kuorintoja.

Käytän vuorotellen rakeellista ja happokuorintaa. Huomaan kyllä heti miten kuorinta kirkastaa harmahtavaa ja väsynyttä ihoani. Happokuorinnasta taas jää ihanan pehmeä ja raikas iho. Minulle on myös iän myötä tullut vähän couperosaa poskille ja nenänpieliin. Lisääkö mekaaninen kuorinta couperosaa? Olis ihana saada kokeilla noita tuotteita☺

Joo oon ihan happomuija henkeen ja vereen mutta tää merkki on ei vieras mutta…en oo testannut.

En käytä ja harvoin olen käyttänyt myöskään tavallisia kuorintoja.

Ennen käytin joka ilta Cliniquen kuorivaa kasvovettä monta pulloa sekä erilaisia AHA-naamioita. Nykyään vannon retinoli/retinoidituotteiden nimeen, mutta glykolihappo on ollut koko ajan mielessä testata! Mekaaninen kuorinta hoituu usein ihan konjac-sienellä, jolla lähtee hyvin se hilseilykin, jos on käyttänyt liikaa vahvaa retinolivoidetta.

Lempparikuorinta on aina vaan Philosophyn microdelivery peel, aivan älyttömän ihana tuote! Ja tuoksuu niin hyvältä 🙂 Se on omaan mieleen paras yhdistelmä mekaanista kuorintaa ja happoa.

En ole vielä käyttänyt. Hedelmähappokuorintaa kylläkin.

Happokuorinnat kiinnostaa kovasti, mutta vielä en ole sellaisia kokeillut.

Käyn kosmetologilla happokuoronnassa, olisi hyvä jos vois tehdä kotona

Käytän oikeastaan pelkästään happokuorintoja! Rakeiset kuorinat tuntuvat liian rajuilta.

Olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja, mutta happokuorinnat kiinnostaa kovasti!

mielummin happokuorintoja

Tämä sun kalenteri on kyllä loistava. Avasin omani ja ajattelin, että tämä ei mulle sovi. Mutta sitten tulin lukemaan sun jutun ja saattaahan se sopiakin 🙂 sen rankan aknekuurin jäljiltä iho on erilainen kuin ennen ja ikääkin jo 41v, niin on välillä aika hukassa mitä naamaansa laittaa.. Toivonkin paljon uusia ideoita tästä kalenterista ja loistava on alku!

Oi! 🙂 En ole aikaisemmin testaillut mutta mielenkiintoa olisi, sillä ihoni kaipaisi huomiota vaikka kuinka yritän muistaa pitää ihosta huolta mutta kiireisen arjen keskellä välillä unohtuu.

En ole kokeillut oikein minkäänlaisia kuorintoja kasvoihini. Olisin kyllä erittäin kiinnostunut päästä testaamaan tuollaisia tuotteita!

Ihastuin Bette Boksista tulleeseen Madaran Scrub kuorintaan ja sen kaveriksi oatin vielä Peelin. Peel ollu käyyössä 2x/vk ja srub sillointällöin. Molemmat ovat todella kivoja ja Peel on auttanut aknearpien jämien kanssa.

Käytän molempia kuorintatapoja, salisyylihappoa päivittäin ja mekaanista kuorintaa n. kerran viikossa. Glykolihappoa minulla on pitkään ollut tarkoitus testata, joten tämä olisi aika sopiva setti siihen. 🙂

En ole aiemmin käyttänyt tämän kaltaista kuorintaa, ihana päästä kokeilemaan. Kuulun niihin onnellisiin jotka saivat elevenin kalenterin itselleen. Hemmottelin itseäni veronpalautuksilla jo etukäteen. Aiemmin käytössä on ollut philosophyn kaksiosainen kuorinta. Se on etenkin talvisin tuntunut itselleni jopa hieman liian tehokkaalta.

Tätä olisi nyt kiva kokeilla. Kun on surua ja stressiä niin se todellakin näkyy kasvoissa. Leuka tälläkin hetkellä täynnä näppyjä. Ihoni on myös hyvin arpinen koko elämän näpyistä, joten tästä voisi olla apua niihinkin. Täytyy ainakin laittaa tuote korvan taakse jollei nyt tärppää.

Vain rakeisia kokeillut, olisi kiva testata muutakin.

Mukana! En ole koskaan kokeillut, mutta mielelläni testaisin. 🙂

Cosrx:n AHA ja BHA nesteet on olleet mulla käytössä n. pari vuotta. Ordinaryn AHA/BHA Toner on myös hyvä. Mekaaniset kuorinnat on jäänyt oikeastaan kokonaan.
Mario Badescu on nimenä tuttu , tuotteita en ole kokeillut. Toivottavasti nyt pääsisi kokeilemaan 🙂

Happokuorinnat on mulle ihan uusi juttu, lukuunottamatta niitä muutamaa kertaa kun olen käynyt kosmetologilla niitä teettämässä. Itse suosin entsyymikuorintoja melko paljon näin talvella, mutta kyllä tuo mekaaninenkin joskus on tarpeen kun tuntuu että entsyymi ei vaan riitä.

hanna
http://www.hannamariav.com

Olen käynyt kosmetologilla kevyessä happokuorinnassa enkä muita kasvohoitoja enää ota kun tuosta oikeasti eron/vaikutuksen näkee. Kotona on mekaaninen kuorinta ja happoa sisältävä seerumi käytössä.

Enemmän olen käyttänyt mekaanisia kuorintoja. Kuorin ihoani vähintään kerran viikossa. Kosmetologini on tehnyt minulle happokuorintoja.

Kiitos selkeästä tietopaketista! Minulla ei ole mitään käyttökokemusta näistä tuotteista, mutta mielelläni kokeilisin jos sopii ikääntyvälle 50+ iholle.

Suosin enemmän mekaanista kuorintaa, mutta alan myös lämmetä näille happokuorinnoille. Tätä olisi mahtava päästä kokeilemaan!

Paula’s choicen BHA-kuorinta on jo muutaman vuoden pitänyt ihoni kurissa. Aina kun pullo loppuu, valtaa räppylät kasvoni. Eli todellakin luotan happoihin! Mekaanista kuorintaa tulee tehtyä toisinaan töhnillä. Liian usein käytettynä ärsyttää ihoa, mutta toisinaan virkistää.

Olisi mielenkiintoista kokeilla!

Rakeiset kuorinnat ovat itselleni tutumpia. 🙂 Olisi kyllä hauska päästä kokeilemaan uutta. Helposti urautuu yhteen ja samaan. 😀

Käytän happokuorintoja useita kertoja viikossa. Myös mekaanisia kuorintoja tulee välillä käytettyä.

Sekä että.

Hoksasin juuri, että jokin kuorinta pitäisi ostaa. Enempi happokuorinnasta tykkään mutta joskus mekaaniseen kuorintaan käytän kahvinpuruja jotka toimivat minusta todella hyvin jos vain kuorii hellästi.

Ihan uusi tuttavuus! Kokeiluun menee.

Käytän kotitekoisia kuorintoja.

Olen käyttänyt vaik kuorintoja missä on rakeita, jotenkin ne ovat tuntuneet tehokkaamilta joten olisi mahtava kokeilla happokuorintaakin! 🙂

En ainakaan säännöllisesti, voi olla että joskus olen jotain kokeillut, jos livboxissa on ollut, mutta en nyt yhtäkkiä ainakaan muista 😀

Käytän mekaanista kuorintaa, muuta en ole kokeillutkaan… upea setti!

En ole koskaan testannut happokuorintoja, mutta tämä postaus herätti kyllä mielenkiinnon 😮 Täytyypä ottaa testiin, sattuipa arvonta voitta kohdalle tai ei!

En ole vielä testannut happokuorintoja, mutta ne kiinnostaisivat kovasti. Toistaiseksi on tullut käytettyä mekaanisia kuorintoja, mutta näin yli kolmekymppisenä ihonhoito kiinnostaa myös ikääntymisen kannalta eikä vain ihon puhdistajana. Tämä setti sopisi loistavasti tarkoitukseeni, Mario Badescun tuotteita on tullut jo jonkin verran testattua ja kaikki on olleet loistavia.

En ole tähän mennessä käyttänyt happokuorintoja, vaan olen suosinut rakeisia kuorintatuotteita.

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa, mutta olen viime aikoina kovasti kiinnostunut siitä. Perinteiset rakeiset kuorinnat ovat tuttuja jo pitkältä ajalta. Tämä merkki on minulle täysin uusi ja todella kiinnostavan oloinen!

Happokuorinta on kokeilematta, sillä mekaaninen on tuntunut jotenkin helpommalta ja selkeämmältä.

Käytän tosiaan melkein ainoastaan happokuorintoja, oon huomannut että mun iho tykkää niistä huomattavasti enemmän. Etenkin just toi Mario Badescun glykoliputsari on aivan huippu! Se on mulla ihan viikottaisessa käytössä, mutta pian loppumassa niin todellakin kiinnostaisi uusi pullo ja sen kaverit : D

Olen ihan myyty happokuorinnoille. Ne sopivat akneen taipuvalle sekaiholleni kaikista parhaiten! Mulla käytössä on viikoittain Juice Beautyn naamio ja muina päivinä Pixin glow tonic. Tuota settiä haluaisin ehdottomasti kokeilla 🙂

Tutustuttuani happokuorintoihin olen alkanu suosia niitä mekaanisten kuorintojen sijaan. Olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan Mario Badescua joka vaikuttaa todellakin kokeilemisen arvoiselta.

Ihan viimea aikoina olen alkanut käyttämään kurorivia kasvovesiä. Kaapissa on nököttänyt tovin Clarinsin aamukasvovesi ja Exuviancenin kasvovesilaput. Niitä olen käyttänyt harvakseltaan, mutta nyt tilasin erikseen aamuisin käytettävän kasvoveden, jossa on kevyesti kuoriva ominaisuus. Näin pimeinä kuukausina käytän sitä, mutta maaliskuussa palaan tavalliseen kasvoveteen, joka on iltaputsauksen yhteydessä.

En ole käyttänyt happokuorintoja mutta kiinnostaisi kyllä kokeilla. Muita kuorintoja käytän silloin tällöin.

Mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt, en näitä happokuorintoja, mutta tottakai kiinnostaisi kokeilla.

Käytän vähän molempia 🙂 Tarpeen mukaan käytän aina mekaanista, mutta käytössä on myös Cliniquen kuoriva kasvovesi. Siitä olen ainakin tykännyt, mutta pullo on pian käytetty!

Mulla on jtn kuorintalappuja kyllä… mut en oo juurikaan perehtyny näihin kuoriviin juttuihin vaikka tarve olisi kova ? iholle menee tällä hetkellä cliniquen kasvovettä, elisabeth ardenin kasvovoidetta ja naamiona käytän glamglowin mustaa purkkia 🙂

Joskus aikaisemmin käytin happokuorintoja. Nykyään on ollut vaan rakeinen kuorintavoide. Oikein innostuin, kun näin, että miten hieno palkinto on ja juuri anti are sopii mun iholle.

Mekaanisia olen vain kokeillut

Oon käyttänyt oikeastaan pelkästään rakeellisia kuorintoja, mutta happokuorinnat kyllä kiinnostaa. Kokemusta on vain Dermosilin kuorivasta seerumista, mutta se ei ole vielä vakuuttanut.
Tää setti olis kiva testata 🙂

Hyvin vähän on tullut kuorintoja tehtyä, pitäisi tutustua niihin paremmin

Rakeita vain. Happoja en ole koskaan kokeillut.

Kumpaakin käytän. Ja tällä hetkellä roaccutankuuri jolla olen saanut hyviä tuloksia 🙂

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa! Olisipa mielenkiintoista päästä kokeilemaan.

Vaikuttaapas kiinnostavalta tuotteelta! 🙂 Käytän molempia kuorintoja silloin tällöin, en kyllä kovinkaan säännöllisesti.

Käytän vaihdellen erilaisia kuorintoja, molemmilla tyypeillä on sijansa.

käytän AHA-kuorintaa 🙂

En ole vielä ”uskaltanut” 🙂 Tiedä sitten mitä nnakkoluuloja mulla on..varmaan iho karrella sen jälkeen….

Huomaan, että olen viime aikoina alkanut suosimaan es. AHA-happoja sisältäviä tuotteita, ne tuntuvat olevan nyt pinnalla ja taidan olla mainonnalle aika altis 😉 Mekaanista kuorintaa en ole enää pitkään aikaan käyttänyt foreo-ihonhoitolaitteen hommattuani, se hoitaa homman.

Käytän esimerkiksi AHA-happonaamioita, joiden ansiosta en tarvitse enää raekuorintoja 🙂

Couperosan takia en käytä mekaanista kuorintaa. Viimeksi käytin Supermoodin Youth Glo The Luxury Peeliä.

Käytän kumpaakin vaihtoehtoa vuorotellen.

Olen käyttänyt tämän syksyn pelkästään AHA-/BHA-pohjaisia kuorintoja. Couperosa-iho rauhottui välittömästi.

Toistaiseksi olen suosinut ihan mekaanisia kuorintoja, mutta nämä happokuorinnat kiinnostavat kyllä kovasti!

Olen hiljattain alkanut käyttää happokuorintoja, ja tuntuvat toimivan!

Käytän säännöllisesti happokuorintoja ja mekaanisia, jos iho on todella likainen esim remonttipölystä tai noesta.

En ole koskaan käyttänyt. Ja rakeisiakin kuorintoja vain jotain halppismerkkiä 🙁
Tuohan kuulostaa niin luxus-setiltä <3

Juuri testasin happokuorintaa ja hurahdin! Iho hehkuu aivan uudella tavalla!

Hei! Käytän takaisia kukintoja.

En oo käyttänyt mutta HALUAISIN kiinnostaa kauheasti! Yleensä vaan maksaa hirveästi ja en uskalla ostaa ja kokeilla jos ei sovikkaan 🙁

Tähän asti olen käyttänyt mekaanisia kuorintoja, mikä johtuu lähinnä siitä, että en ole vielä happokuorintoja saanut käsiini. Olisin erittäin kiinnostunut kokeilemaan, ihon kirkastusta todellakin tarvitsisin 🙂

Olen tähän asti käyttänyt mekaanisia kuorintoja nutta tämän postauksen myötä kiinnostuin happokuorinnoista! Kirjoitat muuten tosi kattavasti ja hyvin näistä elevenin kalenterin tuotteista. Kiitos siitä ja aion ehdottomasti seurata näitä koko joulukuun ?

Yleensä käytän enemmän rakeisia 🙂

Käytän enemmän mekaanisia kuorintoja. Happokuorintoja mielelläni kokeilisin.

Käytän rakeisia kuorintoja, mutta olisi kuva kokeilla jotain uuttakin.

Mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt tähän asti.

Käytän sekä että. Suosikkini on supermoodin kuorinta baby glow naamion kanssa.
Kasvoveden muodossa oleva happo kiinnostaa

Käytän happokuorintoja oikeastaan nykyään vallan. Harvoin enää mekaanista.

En ollut tuollaisesta kuorinnasta edes kuullutkaan aiemmin! Oli ihan uutta asiaa 🙂 Mekaanista kuorintaa teen aina silloin tällöin.

En ole koskaan kokeillut, olisipas mielenkiintoista kokeilla 🙂

En ole kokeillut happokuorintoja, vain mekaanisia 🙂

Käytän molempia, harmillisen epäsäännöllisesti tosin.

Mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt, mutta olisipa kiva kokeilla välillä jotain uutta 🙂

Tähän mennessä elevenin kalenteri on ollut ehdottoman mieluinen itsellenikin 🙂
Kuorinnoista suosin ehdottomasti itse enemmän kemiallisia eli happokuorintoja, mekaanisia tulee hyvin harvakseltaan käytettyä.

Happookuorintoja käytän paljon,mutta myös mekaanisia.Mario Badescua en ole vielä kokeillut,mutta kiinnostaisi.Olen hulluina kaikkiin kuorintoihin .

Minun pitäisi suosia enemmän happokuorintoja mutta sorrun edelleen mekaanisiin kuorintoihin. Tämö ehkä siksi, että aiemmin ei happokuorintoja ole niin helposti ollut saatavilla. Toivon kuitenkin että tulevaisuudessa onnistuisin siirtymään täysin happokuorintoihin ja sillä säästettyä ihoa. Iho kun ei tästä enään nuorene ja tuntuu ohenevan vuosi vuodelta!

Kävin ottamassa happokuorinnan hoitolassa, oli liian raju.

Olen harkinnut happokuorintoja hoitoloissa, vielä en ole ottanut. Mulla siis niitä perusrakeita kotona.

marikax@gmail.com

Käytän vain mekaanisia, mutta ehdottomasti täytyisi kokeilla happokuorintaa. Mun akneiho varmasti tarvitsisi sitä.

Olen käyttänyt Madaran AHA-kuorintaa ja tykännyt kovasti. 🙂 Mielelläni kokeilisin näitäkin tuotteita.

Tykkään molemmista kuorinnoista 🙂

Suosin rakeisia kuorintoja. Olen tosin miettinyt, että voisin kokeilla happokuorintoja hellävaraisuuden vuoksi.

Olen testannut van rakeellisia kuorintoja mutta etenkin tämän tietopaketin (tuotepaketin, heh) jälkeen voisin kuvitella että että happokuorinnat ois enemmän minun juttuni. Täytyy todellakin pistää hankintaan. Pixin Glow tonicia käytän liki päivittäin ja rrrrakastan sitä.

Rakeiset kuorinnat tuttuja, mutta haluaisin kokeilla näitä tuotteita. Vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta.

Tavallisilla rakeisilla kuorinnoilla ja konjac-sienellä olen mennyt tähän asti. Nyt ostin Dermosililta kuorivan yöseerumin, ihana!

Olen vain rakeisia kuorintoja käyttänyt, varsinkin itse tehtyjä sokerista ja kookosöljystä. Mutta haluaisin myös kokeilla happokuorintoja.

En ole kokeillut happokuorintaa, vaikka se kyllä kiinnostaisi kovasti.

Suosin rakeisia kuorintoja. Happoja saatan käyttää joskus lisäksi.

Olen joitakin entsymaattisia kuorintoja kokeillut, mutta kyllä ne rakeelliset kuorinnat on enemmän mun juttu, tykkään siitä tunteesta, että se konkreettisesti jotain tekee :D.
Mutta nuo kasvovedet ovat hyviä iltakäyttöön, Cliniquen Lotion 1:stä ja 2:sta (ainakin 2 sisältää salisyylihappoa) olen iltaisin käyttänyt puhdistuksen viimeistelyyn. Ihana päästä testaamaan tuo kalenterista tullut Badescun versio, vaikkakin yhden toisen pienen kasvoveden omistan ja sitä varsinkin matkoilla käyttänyt, kun on vain 29ml pikkupullo.
Tuo settikin vaikuttaa todella mielenkiintoiselle, saapa nähdä suosiiko arpaonni :D.

Käytän kyllä, suosikki on supermoodin youth glow!

En ole käyttänyt happokuorintoja joten haluaisin ehdottomasti kokeilla!

Mites se nyt menikään, eikös hapon jälkeen pidäkään odottaa tovi jotta kuorinta ehtii vaikuttamaan, ennenkuin neutraloi sen muilla kasvotuotteilla?

Riippuu tuotteesta. Valmistajan antamista ohjeista selviää miten tuotetta tulee käyttää. 🙂

Mä tykkään vähän enemmän mekaanisista kuorinnoista, mutta olen kokeillut vaan ihan yhtä tai kahta kemiallista. Marion paketti olis ihana <3<3

Yleensä käytän mekaanisia kuorintoja joten olisi kiva päästä kokeilemaan happokuorintaa.

En ole käyttänyt mutta lukenut paljon. Olisi kyllä kiva kokeilla.

Käytän happoja säännöllisesti! Nyt olisi itse asiassa hakusessa joku hyvä BHA-tuote, vinkkaa jos tiedät hyvän ?

Paula’s Choicen nestemäinen ja vahvuus 2%! On tosi ??

Käytän kemiallisia kuorintoja – AHAta ja BHAta riippuen mitä ihoni tarvitsee.

ei kokemusta hapoista, rakeista kyllä

Käytän kuorivaa happoseerumia öisin, kuureina.

Suosin enemmän rakeellisia kuorintoja. En oikein tiedä, uskaltaako noita happokuorintoja käyttää herkällä iholla 🙂

Happokuorinnat ovat oikeasti hellävaraisempia kuin rakeiset kuorinnat. Myös ”water peeling” kuorinnat ovat rakeita parempi herkälle iholle. Kurkkaa marraskuun viimeinen postaukseni, se jossa esittelen elevenin ostoksiani. Siinä se kananmunannäköinen pakkaus on juuri niitä sellaisia kuorintoja ja siitä postauksesta löytyy linkkaukset muiden merkkien vastaaviin, joita olen esitellyt tarkemmin.

Käytän sekä mekaanisia- että kemiallisia kuorinta-aineita, tosin aivan liian harvoin! Atooppinen iho tuo omat haasteensa oikean tuotteen löytämiseen.

Itse käytän pelkästään rakeisia kuorintavoiteita, mutta haluaisin kokeilla myös happokuorintoja!

Käytän pääasiassa happokuorintoja. Käytössä eri vahvuisia ja eri happoja, myös c-vtamiinia ja retinoidituotetta. Harvemmin tulee käytettyä luonnonkosmetiikan mekaniinista kuorintaa, jossa mukana öljyä ja tarpeeksi mieto. Luonnonkosmetiikka siksi, ettei sisältäisi mikromuoveja.

tykkään käyttää salisyylihappoihin pohjautuvia kuorintoja ja silloin tällöin rakeetonta nestemäistä kuorintaa ja/tai perinteistä mekaanista. tämmöistä tuotetta mulla ei vielä olekaan joten mielenkiinnolla kokeilen.

En ole ennen tätä kuullutkaan happokuorinnoista ja olen käyttänyt vain rakeisia kuorintoja, mutta tämä vaikuttaa tosi lupaavalta. Mukana arvonnassa!

Happokuorintaa en ole koskaan kokeillut, vain rakeisia olen testannut mutta pitäisi kyllä testata myös niitä 🙂

Mekaanisia olen vain kokeillut. Olisikon kiva kokeilla jotain muuta 🙂

Käytän happokuorintoja.

En ole käyttänyt happokuorintoja

Yleensä on ollut rakeisiakuorintavoiteita käytössä. Hankinta listalla olisi uusi kuorinta-aine, viimeksi ollut käyttänyt 3 vuotta sitten.

En ole muistaakseni aiemmin käyttänyt happokuorintoja, vaan juurikin sellaisia rakeita sisältäviä. Tuontyyppistä glykolihappoa sisältävää kasvovettä olen kuitenkin kokeillut.

Sekä että molempia, mutta varovaisesti. Niille alueille jossa epäpuhtauksia niin kerran viikossa ”rakeita” ja koko kasvoille kerran viikossa happokuorinta, joko Philosophyn tai sitten ihan vain Pixin Glow Toner -vettä, riippuen vähän ihon kunnosta (ja omasta jaksamisesta) . Tätä pakettia olisi kiva päästä testaamaan 🙂

Enemmän tullut käytettyä mekaanisia, suosikkejani on ehdottomasti madaran aprikoosinkiviscrub. Happoja pitänyt kokeilla, mutta jäänyt arvonnan asteelle vielä. Kuorinnan jälkeinen tuntu iholla on kyllä aivan parasta!

Kullä käytän, sekä että! Kun ihossa on pahempia ongelmia, happokuorinnoista saa varman avun!

En ole kokeillut vielä happokuorintoja vaan mekaania.Oispa kiva päästä testaamaan

Happokuorintoja käytän säännöllisesti. Selkeästi huomasi kyllä ihon kirkastuvan hapoista. Satunnaisesti mekaanista .

Hellät happpokuorinnat sopivat minun iholleni parhaiten. Viimeksi oli käytössä Isispharma Glyco-A kuorinta. Kirkasti ja tasoitti kasvojen ihoa tosi hyvin.

Salisyylihappoa on käytössä ja Vichyn yökuorinta jossa oli joku hepes yhdiste. (?) Myös Kukkohovin lanseeraama sarja josta löyty happokuorinta (minkä nimeä en nyt muista ) Raekuorinnat on näköjään jäänyt unholaan…

En ole tainnut kokeilla yhtään varsinaista happokuoritaa. Enkä kyllä mekaanisiakaan kasvoille oikein käytä, vartalolle kyllä. Minulla on ollut se Holika Holikan ”kananmuna”, miksikä se sitten luetaankaan. Ja Pixin Glow tonic kasvovesi, siinä taitaa jotain happoa ja kuorintavaikutusta olla.

(Toivottavasti tämä tulee nyt oikean luukun kommentointiin. Kieltämättä tämä Annan blogiportaalin uudistus on ollut todella sekava. Päivittäin täällä kyllä ollaan ja luetaan, mutta sivu ei toimi kännykällä kunnolla ja kommentointi-nappula on aina jossain ja pitää monesta kohdasta klikkailla lukeakseen postauksia… siksi minun kommentoinnit ovat valitettavasti vähentyneet, kun koitan vähentää koneella/kännyllä oloakaa ja kaikkea ylimääräistä ”stressiä”.)

Käytän molempia, vähän samaan tapaan kuin sinäkin. AHA-hapot on kyllä parhautta, kun niitä voi käyttää vähän useamminkin. Olen välillä vähän liiankin ahkera kuorija ja mekaanisia en kyllä voi kuin maksimissaan pari kertaa viikossa käyttää. Kuivuu iho muuten liikaa. Mutta se puhdas ihofiilis on vaan niin ihana!

Mekaanisia kuorintoja vuosia käyttäneenä olisi aika testata happokuorintaa.

Kaytan molemoia ja tata olisi kiva kokeilla. 🙂

Enimmäkseen hedelmähappokuorintoja,harvemmin mekaanisia.

Käytän yleensä mekaanisia kuorinta tuotteita. Pitäisi vain muistaa tehdä kuorinta useammin..

Herkän ja atooppisenihon vuoksi en ole uskaltanut happokuirintoja kokeilla. En tiedä olenko väärässä luulossa.

Kokemusta on vain mekaanisita

En ole vielä käyttänyt

Käytän Mandaran AHA kuorintaa ja aina välillä mekaanisia kuorintoja. Seuraavaksi haluaisinkin kokeilla happo kasvovettä 🙂

Aina käyttänyt mekaanista kuorintaa mutta happokuorinnatkin kiinnostaisi!

Aika harvoin on tullut happokuorintoja käytettyä. Pitää parantaa tapani sen(kin) suhteen 😀 Töissä meillä tehdään happokuorintoja ja onkin ollut tarkoitus kokeilla siellä omalle iholleni sopivaa ja vähän voimakkaampaa happokuorintaa.

Rakeisia olen vain käyttänyt

mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt 🙂

Olen käyttänyt vain rakeisia kuorintoja. Nyt minulla ei ole pitkään aikaan ollut mitään kuorintatököttiä.

Molempia, nyt käytössä Luen Erase-kauramömmö 🙂

Happokuorintaa en ole vielä testannut. Mekaanista kuorintaa olen yrittänyt tehdä säännöllisesti.

Olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja, mutta happokuorinnat kiinnostaisi myös.

En ole koskaan käyttänyt happokuorintoja. Käytän rakeisia kuorinta-aineita ehkä kerta viikkoon.

Käytän rakeisia kuorintoja, mutta olisi kiinnostavaa kokeilla muitakin tapoja.

Mekaanisia olen tähän mennessä käyttänyt! 🙂

Mekaanisia olen käyttänyt. 🙂

Olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja 🙂

Enemmän suosin mekaanisia kuorintoja. Happokuorintoja en ole vielä kertaakaan käyttänyt.

Mekaanisia olen käyttänyt, mutta olisi ihanaa kokeilla välillä muutakin ! ✨

Mekaanisia oo käyttänyt, happokuorintaa suositeltiin mulle 🙂

Mulla on käytössä nyt Avenen haapokuorintanaamio, kiva on, mutta haluaisin kokeilla jotain tehokkaampaa.

Tähän asti olen käyttänyt vain rakeisia. Kiva olisi kokeilla tällaistakin!

Ensikosketukseni happokuorintaan koin viikko sitten, kun otin käyttöön Oriflamen NovAge Advanced Skin Renewing -ihonhoitokuurin. Siinä on nestemäinen happokuorinta, joka sisältää juuri tuota glykolihappoa ja maitohappoa. Kuorinnan jälkeen iho pyyhitään vielä neutraloivalla nesteellä. Tuote lupaa paljon, mm. tekevän ihosta tasaisemman ja virheettömämmän näköisen vain neljän viikon aikana sekä vaalentavan ihon arpia. Olen käyttänyt nyt kaksi kertaa tätä tuotetta ja täytyy tunnustaa, että iho tuntuu todella paljon tasaisemmalta ja kirkkaammalta!
Mekaanisen kuorinnan teen 1-2 kertaa viikossa yleensä, nyt kun on tuo ihonhoitokuuri käytössä kerran viikkoon, en ole kuorinut mekaanisesti lainkaan.

Mahtavaa kuulla! Minulla tuo Oriflamen uutuus odottelee ja meinaan testata sen sitten kun joululoma koulusta alkaa. ?

Rakeisia käytän, muuta en ole kokeillut.

En ole käyttänyt mutta haluaisin kokeilla.

Käytän ainoastaan mekaanista kuorintaa ja niisssäkin ehdottomasti vain luonnonmukaisen kosmetiikan kuten Evolven ja Madaran kuorintoja.

Rakeisia olen käyttänyt, mutta happo versio lähtee ehdottomasti kokeiluun!

En ole käyttänyt happokuorintoja. Vähän laiskasti käytän mekaanisiakin kuorintoja. Olen tästä merkistä kuullut, mutten ole vielä kokeillut, nyt olisi kiva kokeilla koko setillä.

Mielenkiintoinen juttu. Kohta 50 lasissa ja hanavedellä olen kasvoni ”hoitanut”, pitäuaköhän ryhdistäytyä ?

Mulla on nyt käytössä Dermalogian microfoliant kuorinta, se on osoittautunut iholleni loistavaksi ja onkin ainoa kuorinta mitä nyt käytän. Tämä tuotesetti olisi aivan ihana saada! <3

Olen käyttänyt lähinnä perinteisiä kuorinta-aineita, jonkun testerin olen saanut kaksivaiheisesta happokuorinnasta. Se vaikutti tehokkaalta.

Olipa hyvä kirjoitus happokuorinnoista. Tämä on selvästi se mitä oma ihoni kaipaisi.

En ole käyttänyt happokuorintoja vaan ihan perinteisillä kuorintavoiteilla olen ihoani hoitanut.

Nyt olen vähitellen k-beautyyn tutustuttuani siirtynyt happokuorintoihin. Käytän kuitenkin edelleen perinteisiä mekaanisia silloin tällöin.

Liian laiskasti tulee ihoa kuorittua ja lähinnä mekaanisilla kuorintatuotteilla, mutta happokuorintoja on pitänyt pitkään testata!

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa 🙂

En ole happokuorintaa koskaan kokeillu, täytyisi kyllä!
Mekaanisia kuorintaa kylläkin, tosin sitäkin liian harvoin.

Käytän molempia kuorintoja 🙂

En ole kokeillut, mutta Paulas choice tuotteet ollut kauan pohdinnassa, miksei nämäkin! 🙂

Tähän mennessä on tullut testailtua vain rakeisia.

Mulla on Paula’s Choicen BHA- kuorinta ja olen kokeillut myös Dermalogican sitä jauhetta. Kokeilin taannoin pitkästä aikaa mekaanista kuorintaa, joka tuntui kovin stydiltä herkällä ihollani.

Kasvoni ovay harmaat, joten tämä voisi kirkastaa…

En ole koskaan käyttänyt happokuorintoja, mutta haluaisin ehdottomasti kyllä kokeilla ??

Molemmat kuorintatavat käytössä. Happokuorinnat vähän tutustumisasteella vielä 🙂

Kevyesti kuoriva kasvovesi on kuureina käytössä, ja siitä kovasti tykkään. Nyt uutena tuttavuutena kerran viikossa käytettävä vähän tujumpi happokuorinta, mutta siitä ei ole vielä mielipidettä, sillä kerran vasta olen kerennyt sitä testata.

Käytän molempia kuorintatapoja.

Olen käyttänyt vain perinteistä kuorintaa, olisi mahtava päästä kokeilemaan happokuorintaa. Toiveissa olisi kirkkaampi iho <3 Ihanaa Joulun odotusta

Olen käyttänyt joitain AHA-kuorintoja, mutta pääasiassa käytän kyllä kevyesti rakeisia.

Käytän todella hellävaraisia happokuorintoja viikoittain. Mario Badescun tuotteita en ole vielä päässyt kokeilemaan, vaikka merkki kiinnostaakin kovin! 🙂

En ole happokuorintoja käyttänyt. Ihan perinteisillä raekuorinnoilla mennyt. Nämä tuotteet tuntuvat mielenkiintoisilta.

Olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja.

Tähän asti olen käyttänyt rakeisia kuorintoja.

Useimmiten rakeisia, mutta kokemusta myös happokuorinnoista.

Olisi kiva kokeilla tätäkin merkkiä! Oon käyttänyt kumpiakin, mutta nyt happokuorinta on loppu ja täytyisi ostaa uutta… 🙂

Käytän molempia ?

Olen molempien kuorintojen ystävä ja käytän niitä tilanteen mukaan ?

Käytän pelkästään rakeisia kuorintoja ?

Ainoa kosketus happokuorintaan on Philosophyn ihana microdelviery peel kit, muuten oon käyttänyt mekaanisia.

Happokuorinnat ovat ihan tuntematon juttu minulle, mielenkiintoista olisi kyllä testailla!

Olen kokenut mekaanisen kuorinnan turvallisemmaksi, happokuorintaan en ole vielä tutustunut.

Mekaanista kuorintaa tullut vain käytettyä, mutta tämä tuote vaikuttaa mielenkiintoiselta.

Käytän sekä että, mekaanista nykyään todella harvoin.

Itse käytän vain rakeisia kuorintoja jotenkin ne vaan sopivat paremmin mun iholle.

Käytän molempia, mutta useammin mekaanisia kuorintoja.

Happokuorinta on minulle vielä kokeilematon juttu, olisin innokas kokeilemaan 🙂

Rakeettomia kuorintoja.

Olen tähän asti käyttänyt vain rakeisia kuorintoja.

Molempia käytän vaihtelevasti 🙂

En ole ikinä kokeillut happokuorintoja, vaan käytössäni on ainoastaan rakeellinen kuorinta. Olisin kyllä kiinnostunut kokeilemaan uutta!

Suurimman osan ajasta käytän mekaanisia kuorintoja. Happokuorinnoista yhtä olen joskus näytteenä kokeillut, mutta laiska ei ole jaksanut ostaa uutta tilalle 🙂

Hei,nykyään käytän vain happokuorintoja,olen ymmärtänyt että couperosalle olisi parempi?
Käytössä Madara,Kicks ja The ordinary!

Vain mekaanisia olen käyttänyt, mutta nyt kyllä innostuin.

Ainoastaan mekaanisia kuorintoja olen käyttänyt, mielenkiintoista ois tuommoista happokuorintaa testata ?

sekä että käytän, vähän tilanteen mukaan. mekaaniset kuorinnat ovat tosin jääneet jo vähemmälle käytölle. jos tosi karkearakeista kuorintaa vielä kaapista löytyykin, päätyy ne käsien kuorintaan.

Mekaanisia käytän mutta tämä kiinnostaa kovasti 🙂

Itselläni on tullut iän myötä iho niin herkäksi, että en meinaa uskaltaa käyttää mitään kuorintaa. Löysin kyllä hellävaraiselta tuntuvan kahvikuorintavoiteen Sokokselta viime aleista, ja Malu Wilzin kuorintajauheesta tykkään kyllä.

Harvemmin käytän rakeita, enemmän pidän happokuorinnasta:)

En ole ennen käyttänyt, mutta nytpä pääsen kokeilemaan tuota kalenterista tullutta ? Käytän kuorintoja muuten säännöllisesti, tän hetkinen suosikki on dermalogican jauhemainen riisientsyymikuorinta. Oisko se tullut viime vuotisesta LF-kalenterista.

En juurikaan käytä kuorintoja, vaikka varmasti tekisivät iholleni hyvää. Tämä kuulostaa mielenkiintoiselta!

Harvemmin käytän mekaanisia kuorintoja, eli happokuorintoja käytän, joko kasvoveden muodossa tai voiteessa. Pixi GlowTonic käytössä päivittäin ja sitten muutaman kerran viikossa Paula’s Choice voiteet kasvoille ja vartalolle.
Vitsit tuo Mario Badescun setti olisi aivan huippu! Olinkin miettinyt mitä muuta kasvovettä voisin testata ja nuo puhdistustuote, naamio ja silmänympärysvoiteet vaikuttavat kiinnostavilta.

Käytin ennen rakeisia, en ollut kuullutkaan hapoista. No, pari vuotta sitten kokeilin, ensin BHA-happoa, sitten AHA-happoja. Koukkuun jäin. 🙂

Mää käytän molempia kuorintoja. Ennen käytin pelkästään rakeellisia mutta nykyään vähemmän.

Tähän mennessä olen käyttänyt vain mekaanisia kuorintoja, mutta varsinkin tämän postauksen lukemisen jälkeen happokuorinnat kiinnostaa kovasti!

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa, vaikka kiinnostaisi kyllä!

Käytän molempia. 🙂

Rakeiset on miun juttu 🙂

Käytössä molemmat kuorinnat vaihtelevasti. Kiinnostava setti!

En ole kokeillut happokuorintaa mutta suuresti haluaisin, mekaanisia olen aina käyttänyt
han.nystrom@gmail.com

En ole vielä kokeillut happokuorintaa, kovasti kiinnostaa kyllä kokeilla.

En ole ikinä kokeillut, vain perus rakeisia kuorintavoiteita, tämmöinen setti tekisi varmasti hyvää iholle 🙂

Kiinnostava setti! Käytän useimmiten Madaran Peeliä ja Dermosilin Nature Facial Peelingiä.

Käytän vaihdellen sekä happo- että perinteisiä kuorintoja.

Käytän ehkä enemmän perinteisiä kuorintoja.

Käytän joka päivä hellästi kuorivaa konjac -sientä sekä hieman harvemmin bha-kuorintaa.

Olen käyttänyt tähän mennessä vain mekaanisia kuorintoja. Ehdottomasti tämä ois kyllä tälle 42-vuotiaalle iholle varmasti kokeilemisen arvoinen paketti! <3

Vain mekaanisia on tullut käytettyä, happokuorintoihin olisi hauska tutustua!

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa!

Suosin enemmän noita happokuorintoja, mutta tätä merkkiä en ole ennen kokeillut. Kiinnostaisi kyllä?

Käytän erilaisia happokuorintoja, deciemilta on lactic acid, supermoodilta se kuorintanaamio jossa on jotain hedelmähappoja ja c-vitamiinia jos sekin tähän lasketaan.

Käytän entsyymihappokuorintoja bybiltä ja dermalogicalta! Ainoa rakeinen kuorinta joka multa löytyy (samalla myös naamio), on glamglowin powermud eli kyllä mä käännyn tonne happokuorintojen suuntaan! ?

Käytän niin kemiallisia kuin mekaanisia kuorintoja! Tän hetkinen lemppari on emotionista ostettu sitruunaruoholta tuoksuva sokerikuorinta iholle <3

Olen kerran käynyt kasvohoidossa, jossa tehtiin happokuorinta. Iho oli ihanan tuntuinen sen jälkeen! Tekisi mieli kotonakin kokeilla. Rakeisia kuorintoja on tullut tehtyä useampiakin kotoa käsin.

Kasvovedessäni on AHA- ja BHA-happoja, mutta muuten suosin kyllä enemmän mekaanista kuorintaa.

En ole kokeillut aiemmin.

Käytin ennen mekaanisia kuorintavoiteita, mutta ruvettuani käyttämään tota La Roche-Posayn salisyylihappoa sisältävää voidetta ei ole tuntunut enää tarpeelliselta kuoria ihoa kun se tuntuu niiiin hyvältä nyt.

Pitäisi ehdottomasti käyttää enemmän kuorintoja, jos sitä vaikka näin talvella uskaltaisi perehtyä happoihin ja pistää naaman ohennukseen

Olen koittanut Madaran happokuorintaa muutaman kerran. Nyt huomasin, että se oli mennyt vanhaksi, niin nyt käytössä rakeinen kuorinta. Ihoni on pintakuiva sekaiho, niin tätä sarjaa olisi kyllä kiva päästä testaamaan, jos siitä saisi avun iho-ongelmiin… 🙂

En ole uskaltanut kokeilla mitään happokuorintoja, kun kemian alalla työskentelevälle happo kuulostaa sanana niin rankalta… 😀 Kuorin ihan vain hienorakeisella perinteisellä kuorintavoiteella.

Olen käyttänyt tähän mennessä vain mekaanisia kuorintoja, mutta uskon että happokuorinta olisi iholleni kenties ystävällisempi.

Olen käyttänyt molempia, tällä hetkellä käytössä CORX:n AHA-kuorinta ja Dermalogican daily microfoliant. Kerran kuussa tulee tehtyä vielä kevyt kuorinta merisuolalla 🙂

Tähänasti käyttänyt vain mekaanista kuorintaa, mutta toivottavasti pääsen pian testaamaan myös happokuorintaa.

En ole vielä kokeillut happokuorintoja, n en voisivat kyllä olla hellempiä iholleni… Pitääpä kokeilla!

Supermoodin Youth Glo happokuorintaa olen käyttänyt ja tykännyt paljon. Useimmin tulee kyllä käytettyä mekaanisia kuorintoja.

Vannon happokuorintojen nimeen!

Mekaanisia kuorintoja käytän silloin tällöin, kun iho tuntuu sitä vaativan. Viime aikoina luottotuotteni on kuitenkin ollut Mario Badescun Glycolic Grapefruit Cleansing Lotion, jota olen käyttänyt lähes päivittäin hyvin tuloksin.

Nykyään olen kyllä siirtynyt rakeettomiin kuorintoihin pääasiassa blogien innoittamana.

Säännöllisen epäsäännöllisesti olen käyttänyt rakeisia kuorintavoiteita. Nyt kolmikymppisenä iho on alkanut muuttua eikä enää tunnu sietävän liian rouheista tuotteista. Kaikki apu, myös rakeettomat kuorinnat, siis hakusessa.

Olen varmaan jäänyt ajasta jälkeen, mutta käytän ainoastaan mekaanisia kuorintoja ja niitäkin todella harvoin. Aivan liian harvoin…

Kuorin ihoa todella harvoin (koska atooppinen ihoni suuttuu helposti enkä halua olla riidoissa sen kanssa..) ja silloin kun kuorin osuu käteen useimmiten happokuorinta tai erittäin hienojakoinen rakeinen kuorinta-aine.

Hei!
Tähän asti olen käyttänyt vain rakeisia kuorintoja, olisi kiva kokeilla happoja.

Kun kerran kokeilin glykolihappokuorintaa, ei paluuta ollut! Ihan must ikääntyvälle, pintakuivalle ja epäpuhtaalle iholle. Käyn myös kosmetologin pakeilla happohoidoissa pari kertaa vuodessa, ja iho on ihanan näköinen kuukauden päivät.

Itse olen käyttänyt lähinnä mekaanisia kuorintoja, mutta juuri muutama viikko sitten päädyin ystävän suosituksesta hankkimaan voidetta, joka sisältää salisyylihappoa. Ihoni ei koskaan ole ollut mikään kovin hyvä, vaan pieniä näppylöitä pukkaa vähän väliä, ja koen kyllä voiteen hiukan auttaneen tilanteeseen. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan muitakin happokuorintoja!

Rakeisia oon ainoastaan käyttänyt.

Olen kokeillut kaikenlaisia kuorintoja, myös happoja. Ihoni on paksu ja sitä saa huoletta hapoillakin käsitellä ilman ärsytystä.

Olen käyttänyt molempia, sekä rakeisia että happokuorintoja. Ja nykyään kyllä tykkään paljon enemmän happikuorinnoista, tuntuu että ovat hellävaraisempia kasvoille.

Tykkään enemmän mekaanisista kuorinnoista. Toki olen käyttänyt hapollisiakin, mutta en ole huomannut yhtä hyvää tulosta kuin raellisissa. Ehken ole käyttänyt tarpeeksi pitkään putkeen hapollisiakin tuotteita, ken tietää 🙂

Olen tehnyt viimeisen vuoden aikana kemiallisia kuorintoja, 20% salisyylihappokuorintaa sekä 35% glykolihappokuorintaa. Jälkimmäisen mainitsen todella hyväksi. Nyt on joulukuun jälkeen alkamassa maitohappo/glykolihappokuorintarumba (20/30) ja näillä siis tähtään aknearpien häivyttämiseen ja ihon napakoittamiseen. Tuntuisivat toimivan hyvin, kun käyttää niiden ohella hoitavia voiteita sekä seerumeja (c-vitamiiniseerumi, b-vitamiinivoide jne…). Tulosta syntyy, vaikkakin hitaasti.

Käytän molempia, ihon kunnosta riippuu mihin puteliin tartun.

Taisin kuulla ensimmäisen kerran happokuorinnoista Saara Sarvaksen blogista, ja Madaran kuorintaa olen nyt useamman putelin käyttänyt. Ennen olen käyttänyt pelkästään tavanomaisia mekaanisia kuorintoja ja ehkä nämä perinteisemmät kuitenkin tuntuvat tehokkaammilta omalla iholla. Mutta tykkään vaihtelusta, joten molempia tulee käytettyä 🙂

Olen aina käyttänyt mekaanisia kuorintoja, mutta haluaisin ehdottomasti kokeilla tällaistakin!

Enemmän tullut käytettyä mekaanisia kuorintoja, mutta erilainen kuorinta voisi minulle sopiakkin, kunmutta testaa.

Enimmäkseet mekaanisia kuorintoja tai kalvoina kasvoilta kuorittavia. Happokuorinta kuulostaa niin tehokkaalta, vois laittaa testiin 🙂

En ole koskaan kokeillut happokuorintaa. Haluaisin kyllä, mutta en tiedä mistä aloittaa tai mikä tuote olisi hyvä (eikä mikään överikallis). Mekaanisesti kuorin ihon suunnilleen kerran viikossa!

Tähän mennessä on tullut käytettyä vain mekaanisia kuorintoja, mutta jo pitkän aikaa on tehnyt mieli kokeilla jotain happokuorintaa, joten enemmän kuin mielelläni kokeilisin tätä 🙂

En ole käyttänyt koskaan happokuorintaa, ei siis ole mitään kokemusta.

En ole käyttänyt happokuorintoja, raekuorintoja kylläkin. Tätä olisi kiva testata

Käytän molempia kuorintoja, fiiliksen ja tarpeen mukaan.

En ole koskaan vielä happokuorintaa käyttänyt, mutta ne kyllä kiinnostavat, koska herkän ihoni takia useat mekaaniset kuorinnat ovat liian ”rajuja”. Muutenkin olisi kyllä mielenkiintoista tutustua muihinkin kuorintatuotteisiin kuin näihin perinteisiin mekaanisiin kuorintoihin ?

Olen käyttänyt muutamia eri merkin happokuorintoja, kuitenkin enimmäkseen aiemmin rakeisia johon on nyt tulossa muutos koska koen happokuorinnat hellävaraisemmaksi ja sopivammaksi iholleni ?

En ole koskaan käyttänyt happokuorintoja, mutta tämän luettuani kiinnostuin!

Mielummin käyttäisin happokuorintoja kuin rakeista, mutta yleensä kuorin ihon ihan vain kahvilla tai sokerilla hunajan tai öljyn kanssa.

Olen testannut pari kertaa ja tykännyt kovasti, ei ole jostain syystä vain vielä tullut hankittua.

en ole käyttänyt mutta mielessä on kyllä käynyt <3

Käytän ja tykkään Pixin glow tonic-happokuorinnasta sekä tykkään esim the body shopin geelikuorinnasta. Nykyään käytän yhä vähemmän rakeisia kuorintoja, koska olen kiinnostuneempi uudemmista tavoista kuoria ihoa hellävaraisesti.

En ole käyttänyt kumpiakaan, haluaisin kyllä.

Käytän kaikenlaisia kuorintoja 🙂

Käytössä on ollut Cliniquen Mild clarifying lotion, mutta tarkoitus on kokeilla jotain muuta ja yhtäjaksoisemmin

Itse käytän vain rakeisia kuorintoja, mutta olisi mielenkiintoista testata myös happokuorintoja 🙂

Rakeisia on tullut käytettyä.

Olen käyttänyt vain mekaanista kuorintaa.

En ole pahemmin Clarinsin tuotteita kokeillut, mutta erityisesti haluaisin testailla Lip Perfectoreita 🙂

Olen kokeillut happokuorintaa naamion muodossa, ja nyt käyttöönottoa odottaa kuoriva kasvovesi.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *