Glitz & Glam

3x huulikiilto – säihkettä ja kiiltoa huulille

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Tuotteet saatuja

Kuinka moni käytti huulikiiltoja vuosituhannen vaihteen aikoihin ja 2000-luvun alulla? Mitä kiiltävämpi ja kimaltavampi, sen parempi.

Jossain vaiheessa sellaiset huulikiillot muuttuivat ehdottomaksi eiksi, vaikka hillitympiä kiiltoja muuten käytin. Lopulta hurahdin huulipuniin ja siitä sitten mattapuniin. Olen nyt parin vuoden aikana hivuttautunut takaisin huulikiiltojen käyttäjäksi.

Kiiltävä ja kimaltava huulikiilto jollakin herkullisella sävyllä tai sävyttömänä on nyt ollut minun juttuni. Onneksi niitä 2000-luvun kamalia tahmakiiltoja ei enää juurikaan ole. Nykyään huulikiilloissa on parempia koostumuksia, jotka kosteuttavat mukavasti huulia.

Huulikiillot ovat siitäkin kivoja, että niitä voi helposti lisätä ilman peiliä. Huonoa niissä on näin pitkähiuksisena se, kun tuulisella säällä hiukset liimautuvat huuliin – raivostuttavaa!!!

Esittelen tänään kolme huulikiiltoa. Nämä kaikki kolme ovat tämän hetken suosikkejani, koska niissä on kivat koostumukset ja kauniit sävyt. Kaikissa on hohdetta, mutta eri asteista hohdetta. Yksi on todella kimaltava, toinen hillitysti kimalteleva ja kolmas on näiden kahden väliltä.

Kaikki kolme huulikiiltoa ovat kuitenkin siinä mielessä erilaisia, että ne kaikki edustavat eri hintakategorioita. Aloitetaan kaikista edullisimmasta merkistä.

ESSENCE SHINE SHINE SHINE WET LOOK LIPGLOSS – 03 FRIENDS OF GLAMOUR

Essence on huippuedullinen, mutta silti loistava kosmetiikkamerkki. Pidän todella paljon Essencestä, sillä merkiltä löytyy todellisia helmiä.

Huulikiillot ovat olleet sellaisia, joita en mielelläni ole käyttänyt halvoilta merkeiltä, koska liian usein halpismerkkien huulikiillot ovat olleet epämiellyttäviä. Olen siis tykännyt satsata huulikiilloissa.

Essencen Shine Shine Shine Wet Look -huulikiillossa on ihanan pehmeä, suorastaan geelimäinen koostumus. Kiillon applikaattori on ihan perushyvä kiillon levittämiseen. Tuoksu on herkku! Muistatteko Roger Rabbit -mehujään 80- ja 90-luvun taitteesta? Tässä huulikiillossa tuoksuu vadelmamehujää.

Huulilla Essence näyttää ihanalta! Ehkä vähän teiniviboja tästä syntyy, mutta se ei minua haittaa. Ihanasti nostalgiaa nostattava fiilis. Ainut vaan, että siihen maailman aikaan halpismerkkien huulikiillot olivat kuin liimaa ja haisivat pahalta. Essenceä voin suositella vaativallekin käyttäjälle. Kiilto ja keveä sävy kestää huulilla yllättävän pitkään – huulikiillothan eivät ole mitään pitkäkestoisia tuotteita.

Hinta: 2,49 € / 5 ml
Saatavuus: *Lyko

LUMENE LUMINOUS SHINE HYDRATING & PLUMPING LIP GLOSS – 5 BRIGHT ROSE

Vuosi sitten Bette Boxista sain tämän Lumenen huulikiillon. Nappasin Lumenen käyttööni kevättalvella, ja siitä lähtien tämä onkin ollut ahkerassa käytössä.

Huulikiillon applikaattori on muodoltaan kolmiomainen, jonka vuoksi sillä on helppo levittää tarkasti. Kiillossa on mieto makea tuoksu.

Vaikka Lumenen huulikiillon nimessä on maininta plumping, ei tämä tuote ole huulia turvottava. Plumping-efekti syntyy lähinnä huulikiillon kiiltävyydestä ja koostumuksesta sekä kosteuttavuudesta. Shine Hydrating & Plumping -huulikiilto on todella kosteuttava ja huulia hoitava.

Punainen sävy antaa ihanasti raikkautta ilmeeseen. Vaikka huulikiillossa on kimallusta, se on hyvin hillitty. Kauniin raikas ja luonnollinen, ihana sanoisin!

Kestävyys on ihan perustasoa. Kiiltoa ja aavistus sävyä jää huulille, mutta se näyttävin kiilto ja sävyn intensiivisyys alkaa melko nopeasti kadota. Lumenen huulikiillossa on erittäin miellyttävä, keveä tuntuma.

Hinta: 9,90-11,90 € / 5 ml
Saattavuus: marketit ja tavaratalot sekä *Eleven, *Lyko, *Kicks jne.

MAC LIPGLASS – 303 NYMPHETTE

MACin Lipglass -huulikiillot ovat klassikoita! Minulla on ollut näitä ennekin joskus aikoinaan. Hylsy taisi silloin olla kulmikas, vai muistanko oikein?

Lipglass-huulikiillossa on tuttu vaniljainen tuoksu, josta tunnistaa huulikiillon MACin tuotteeksi. Applikaattori on napakka ja siro. Siksi se on erinomainen myös hyvin kapeidenkin huulien meikkaamiseen.

Sävyni Nymphette on todella kimaltava ja hohtava! Huulet saavat hyvin luonnollisen sävyn, mutta hohde on kaikkea muuta kuin luonnollinen, se on näyttävä ja huomiota herättävä.

Huulet eivät ole huikean kiiltävät, mutta kimaltavat sitten senkin edestä. Lipglass on koostumukseltaan jämäkämpi ja kuivakampi kuin postauksen kaksi muuta huulikiiltoa. Siksi se kestää huulilla selkeästi pidempään.

Tätä huulikiiltoa kannattaa kokeilla myös huulipunien päällä. Saa varmasti näyttävyyttä ja luotua uutta ilmettä mattaisen punan päällä käytettynä.

Hinta: 9,90 € / 2,4 g | 19,50-20,90 € / 4,8 g
Saatavuus: *Kicks, *Lyko ja*Bangerhead

Kolme erilaista kimaltavaa huulikiiltoa ja kolme eri hintakategoriaa. Essence on hinta-laatusuhteeltaan paras, Lumene keskihintainen ja hoitavin sekä ihanan arkinen, MAC hintavin, mutta näyttävin.

Omaa suosikkia näistä on vaikea valita, kun jokainen on omalla tavallaan hyvä. Riippuu niin tilanteesta, fiiliksestä ja muusta meikistä, minkä näistä valitsen. Arkisemmissa meikeissä olen päätynyt Lumeneen, Essenceä ja MACia olen suosinut silloin, kun panostan vähän enemmän meikkiini.

Huulikiillot, tykkäätkö vai skippaatko?

Lue myös:

5 parasta huulikiiltoa

5 parasta huulia täyteläistävää tuotetta

Vinkki: pehmeämmät ja sileämmät huulet

Lue myös

X