Mainos Glitz & Glam

Ellos Collection – farkkuja kaikille, kaikilta aikakausilta

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kaupallinen yhteistyö

Mainos / Ellos

Oletteko huomanneet, että juuri nyt on muodissa kaikkien aikakausien farkkumuoti? Tai ainakin on saatavilla lukuisia farkkuja, joissa on minun elinikäni kaikki farkkumuodin elementit. Kuka eli nuoruutta silloin, kun farkuissa piti olla sivusaumassa kukkakuosi? Nyt näkyy raitakuosia, mutta idea sama. Kenen farkut olivat muodikkaat revittyinä? Äidit tykkäsivät, kun Levikset revittiin ja hapsuteltiin. Kenellä oli leveät lahkeet, jotka lepattivat tuulessa? Kuka halkaisi sivusaumaa lahkeissa vuosituhannen vaihteessa? Ja muistatteko, kun lahkeiden piti olla niin pitkät, että ne menivät kantapään alle? Siihen aikaan naurettiin farkkuja, joissa oli ”tulvavara”. Matalan vyötärön aikakautena naureskeltiin farkkuja, jotka olivat muuten hyvät, mutta puristivat kainaloista.

Ah, ihanasti oman lapsuuteni ja nuoruuteni elementtejä näkyy farkkumuodissa. Onneksi vaan farkkumuoti ei enää ole yhtä yksitoikkoinen kuin silloin aikoinaan se oli. Nyt löytyy malleja ja kokoja kaikille – ainakin Elloksella näkyy olevan kivasti kokoja meillekin, jotka eivät pysty sulloutumaan nuoruusaikaisiin farkkuihinsa.

Pillifarkut olivat kauhistus, kun ne tulivat uudestaan muotiin. Kapinoin niitä vastaan aikani, sillä mielestäni ainut oikea farkkulahje oli joko suora tai levenevä. Nyt täytyy sanoa, että tällä hetkellä koen tiukan lahkeen eli pillifarkun ainoaksi oikeaksi itselleni. Miksi olen jumahtanut tähän pillifarkkukauteen? Olen 158 pitkä ja muodokas. Sääreni näyttävät pidemmiltä pillifarkuissa. Muutenkin olen sopusuhtaisemman näköinen housuissa, joissa lahje on kapeneva, suorastaan tiukka. Lisäksi stretch-farkut ovat mukavimmat jalassa. Kun ostan riittävän napakkana ja kärsin tiukoissa farkuissa päivän tai pari, muotoutuu farkuista just täydelliset. Ostin joskus liian isot stretchit. Ärsyttävät lörppöfarkut olivat pesun jälkeen.

Ainoastaan todella matalavyötäröinen malli ei näy valikoimassa. Muistan, kun vartuin esikoistani, olivat matalat lantiofarkut vielä muodissa. Korkea vyötärö oli aivan nurkan takana, mutta sen tulemiselle vielä naurettiin. Pystyin käyttämään samoja farkkuja melkein loppuun asti. Vasta kun vauva laskeutui ja kiinnittyi, lantiofarkut painoivat. Siihen aikaan ei tarvinnut hankkia äippäfarkkuja.

Klikkaa Elloksen farkkuvalikoimaan, josta tosiaan löytyy useita kokoja sekä valtavasti erilaisia malleja. Elloksella on kaiken aikaa jotain alennuksia. Kannattaa ennen tilaamista katsoa voimassa olevat kampanjat. Minä tilasin housupuvun ja sain sen puoleen hintaan. Sen pitäisi tulla tällä viikolla. Kovasti toivon, että koko osui kohdilleen. Siinä ei kylläkään ole tiukat lahkeet, vaan kunnolla lepattavat. Saa nähdä istuuko se päälleni. Kovasti toivon, sillä olen niin pitkään halunnut housupukua! 🤞

En saa komissiota linkin klikkaamisesta tai sen kautta tehdyistä ostoksista.

Mikä farkkumalli ihastuttaa ja mikä kauhistuttaa?

Minä rakastan joustavia farkkuja ja minua kauhistuttavat ne pepun ja alushousut paljastavat lantiofarkut, joita itsekin aikoinaan käytin! 🙄

Lue myös

X