Glitz & Glam

Aavikkoruusukynnet & Essien Flowerista

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Se onkin taas perjantai. Viikonlopun alkamisen kunniaksi vähän kynsiä… oikeastaan aika paljonkin, sillä olen koristellut kynsiä ja ajattelin tähän samaan postaukseen ympätä yhden kokoelmankin.

aavikkoruusu2

Ostin CesarsShopilla käydessäni water decal -tarroja. Minun on jo kauan pitänyt ostaa tarroja varastooni, sillä niillä koristelu on helppoa. Tosin heikkolaatuisilla water decal -tarroilla ajaa itsensä hermoromahdukseen. Minulla on tosiaan ollut vain niitä heikkolaatuisia tässä viime vuosina, kun en ole saanut aikaiseksi ostaa taas niitä laadukkaampia. Oli ilo näillä ruusuilla koristella, enkä rikkonut ainuttakaan.

aavikkoruusu

Nimen kynsilleni keksin kivilajikkeesta. Aavikkoruusu on kristallisoituneita hiekkakiviä. Aavikkoruusut syntyvät erämaissa. Nimi tulee ruusua muistuttavasta muodosta. Minun aavikkoruusuni ei ole kovin kaunis pala – olen nähnyt upeampiakin.

aavikkoruusu1

Kynsilakkana näillä ruusuilla käytin Essien kevätkokoelman Perennial Chic -kynsilakkaa.

Esittelenpäs tuon kevään kokoelman, vaikka kesää tässä jo eletään ja juuri saamani Essien kesäkokoelma jo odottelee korkkaamistaan. Aluksi meinasin, että en viitsi tätä Flowerista -kokoelmaa esitellä, koska se on jo monissa blogeissa ja Instagrameissa pyörinyt. Kuvasin kuitenkin jokaisen lakkaukseni ja nyt kun tein nuo aavikkoruusukynnet, niin tässä samallahan tämä Flowerista -kokoelma menee.

flowerista1

Flowerista on tosiaan Essien tämän vuoden kevätkokoelma. Vaikka kesäkokoelma jo valtaa kauppojen hyllyt, niin uskon tätä kevätkokoelmaakin vielä löytyvän. Usein Essien ja O.P.I:n kausikokoelmat ovat vielä pitkää myynnissä. Olen itsekin ostanut monet kerrat vanhojen kokoelmien kynsilakkoja Sokoksilta.

Flowerista on keväisen kupliva ja ilotteleva kokoelma. Siinä on selkeää boheemisuutta ja nuorekasta väri-ilotteluakin.

flowerista

Flowerista

Kokoelman kanssa samaa nimeä kantava kynsilakka. Essiellä on aina hauskasti yksi sävy, joka on kokoelman keulakuvana. Tässä kokoelmassa se on Flowerista, hieman luumuinen violetti.

Kokoelman keulakuva.

perennialchic

Perennial Chic

Persikkainen nude-sävy, joka oli minun aavikkoruusukynsien pohjana.

Inspiroi kynsikoristeluun.

pickedperfect

Picked Perfect

Karamellinen, vaalean maitosuklaavanukkaan värinen kynsilakka. Tämä sävy iski jotenkin erityisellä tavalla. Nätti ruskea, joka näyttää kynsillä tyylikkäältä.

Yllättäjä!

gardenvariety

Garden Variety

Ihastuttava merenvihreä. Ai että… tämän on kaunis sävy.

Leikittelevälle mielelle.

blossomdandy

Blossom Dandy

Keväisen kepeä mintunvihreä. Aina vaan minuun puree nämä mintun sävyiset kynsilakat.

Keväisen raikas minttu.

petalpushers

Petal Pushers

Tyylikäs savuisen siniviolettinen kynsilakka.

Aina takuuvarma valinta.

flowerista2

Kokonaisuutena aika veikeä. Jotain sellaista boheemia tässä värimaailmassa totta tosiaan on. Tykkään tosi paljon, mutta pakko sanoa, että hieman aluksi hämmästelin kahta nude-lakkaa. Käytössä sitten osoittautuikin sävyt aivan erilaisiksi keskenään. Jos olisin ostamassa näitä, niin en ostaisi molempia siltikään, vaikka olivatkin aivan eri sävyisiä keskenään.

Kaikki kokoelman kynsilakat olivat mielestäni samaa laatua, eli loistavaa, kuten Essie on aina näissä creme-lakoissaan. Kaksi kerrosta riittää peittävään ja tasaiseen tulokseen. Lisäksi lakat kuivahtavat ihanan nopeasti, vaikka lakkaisikin paksummilla kerroksilla. Essie on lempimerkkejäni. Vaikka Essie pääasiassa julkaiseekin creme-koostumuksen kynsilakkoja, niin eivät ne silti mielestäni ole tylsiä. Niistä löytyy aina jokin hauska ajankohtainen vivahde tai sävy. Minulla Essiet kestävät vähintään viikon. Mitä nyt kärjistä kuluu parissa päivässä. Minulla tosin kestää lähes kaikki kynsilakat sen 4-10 päivää.

Tosiaan jos jokin sävyistä iski lujaa, niin kannattaa kiirehtiä. Kevätkokoelmat siirtyvät kesäkokoelmien tieltä. Nämä ns. ”Suomi-Essiet” löytyvät Sokos-, Stockmann- ja Anttila-tavarataloista, Citymarketeista ja Kicksin  ja Emotionin myymälöistä. Hinnaltaan Essiet ovat siinä 13,90-16,90 euroa. Suomi-Essiellä tarkoitan L’Oréalin maahantuomia, joissa on leveämpi sivellin. Pidän juuri tuosta leveämmästä sudista ja sen vuoksi en silloin kynsilakkarallini aikoihin tilannut Essietä ulkomailta, vaan ostin aina Suomesta. Jenkeistä sai vain ohuemmalla siveltimellä olevaa versiota.

Mitäs piditte ruusutarroista ja Essien Flowerista -kokoelmasta? Omat suosikkini kokoelmasta ovat Petal Pushers, Picked Perfect ja Garden Variety.

Mukavaa viikonloppua!

Essien kokoelma saatu L’Oréalilta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X