Ihonhoito

Hyvästi kuivat silmät!

16.3.2016 Teksti: Minna / Glitz & Glam
Kaupallinen yhteistyö: Tearsagain

Kuinka monella teistä on sellainen vaiva, kuin kuivat silmät? Minkälaisia vaivoja se aiheuttaa ja mitä sille voisi tehdä?

lumene

Minä kärsin toisinaan kuivista silmistä. Se valitettavasti on joskus näkynyt meikkikuvissanikin silmien punoituksena, erityisesti minun vasemman silmän punoitus on yleisempää. Meikkikuvauksissa syynä on kirkkaat kuvausvalot, joiden valaistuksessa teen meikkini. Lamput ovat kirkkaat ja ne lämmittävät jonkun verran. Lisäksi silmiä joutuu pitämään paljon auki räpäyttämättä, kuten meikatessa yleensä joutuu tekemään. Kaikki tämä kuivattaa silmiäni, jotka ovat taipuvaisia harmiin muutenkin.

Kuivumista esiintyy myös iltaisin blogipostauksia kirjoitellessani, sekä talvella kuiva huoneilma ja tuulinen sää saa vedet silmiin, mutta silti silmät tuntuvat kuivilta. Tunne on karheuden ja hiekan tunnetta silmissä. Lisäksi illalla erityisesti jokainen silmien räpäytys on äänekästä. Kyllä, kuulostaa hassulta, mutta silmän räpäytyksestä kuuluu ääntä silloin, kun silmäni ovat kuivat. Sitten minulla on myös esiintynyt sellaista oiretta kuivien silmien vuoksi, joka saa muut aina huutamaan hyi! Minulla menee silmän pinnalla oleva kalvo ”rullalle”, kun silmät ovat todella kuivat. Inhottavan tuntuista ja näköistä, kun kalvo tavallaan liikkuu kuivuuden, eli kitkan vuoksi. Sen ihan huomaa, että liukkaus silmän pinnalta puuttuu.

Olen kärsinyt kuivista silmistä niin kauan, kuin muistan. En vain tiennyt kyseessä olevan silmien kuivuus, sillä silmänihän ovat vetistelevät. En enää muista kuka minulle joskus valaisi asiasta, että nuo kaikki ongelmat ja hetkelliset näön sumentumiset ovat mitä todennäköisimmin silmien kuivuudesta johtuvaa. Nyt tiedän tuon henkilön olleen oikeassa – minä kärsin kuivista silmistä.

tearsagain6

Kun minua kysyttiin mukaan Tearsagain -silmänkostuttajien kampanjaan, niin hihkuin ilosta. Todellakin halusin olla mukana, sillä olin jo kerran aikaisemmin yrittänyt etsiä apteekista juuri nimenomaan niitä silmänkosteuttajia, jotka vain suihkautetaan silmät kiinni. Sillä kertaa oli kiire, enkä niitä löytänyt. En muistanut merkkiä, koska olin vain radiosta kuullut mainoksen niistä, eikä merkki jäänyt mieleen. Nyt muistan, että se on Tearsagain ja pakkauskin on helppo tunnistaa.

tearsagain

Tearsagain -silmänkosteuttajien ideana on, että ne suihkautetaan silmille niiden ollessa kiinni. 1-2 suihkausta 10 sentin etäisyydeltä 3-4 kertaa päivässä, tai useammin, jos tarvetta esiintyy. Silmät voidaan avata välittömästi suihkauksen jälkeen ja niitä räpsytellään muutaman kerran.

tearsagain1

Tearsagain -suihke ei sotke silmämeikkiä, vaikka se suihkautetaan silmäluomille. Silmät eivät ala vuotamaan, eikä tarvitse pelätä vesiliukoisen meikin leviämistä, kuten perinteisten tippojen kanssa joutuu tekemään. Tippa saattaa mennä hieman ohi tai annostelu liian iso, jotta neste ehtisi leviämään kunnolla silmille, eikä ylimääräinen pääsisi valumaan. Suihke on helppo, nopea ja hygieeninen käyttää ihan missä vain. Siksi olin juuri nimenomaan suihkeesta kiinnostunut. Kuulin mainoksessa, että sitä voidaan käyttää meikin päällekin. Suihke kosteuttaa silmien lisäksi myös silmänympärysihoa ja tällä tavoin toimii silmänympärysihon omana kosteussuihkeena.

tearsagain3

Ei leviä meikit, vaikka runsaastikin suihkin ja testailin. Tearsagain -silmäsuihke ei toimi sekunneissa, kuten tipat, jotka annostellaan suoraan silmän pinnalle. Tearsagainin liposomit leviävät muutamassa minuutissa silmien pinnalle ja tuovat helpotusta kuivuudesta vetistäville ja karheuden tunteesta rahiseville silmille. Mitään rasvaista tai öljyistä tunnetta ei jää, vaan silmissä on mukava ja luonnollisen kostea tunne. Uskomattoman huomaamaton käyttää.

tearsagain4

Tearsagain on helppo sujauttaa käsilaukkuun ja käyttää aina silloin, kun tarvitaan. Sitä voi myös käyttää ennalta ehkäisevänä. Ei juhlissa tai illanvietossa silmät vetistele kuivuuden vuoksi ja niitä voi kosteuttaa nopeasti ilman vaivalla tehdyn meikin leviämistä.

tearsagain7

Saatavilla on myös Tearsagain Sensitive, joka on tarkoitettu erityisen herkkäsilmäisille. Tuote ei sisällä säilöntäaineita, mutta säilyy saman 6 kk avaamisesta, kuin alkuperäinen Tearsagain.Tearsagain Sensitive sisältää ihonhoitotuotteissakin käytettyä dekspantenolia, joka on B-ryhmän vitamiini. Sillä on ihoa ja limakalvoja rauhoittava, kosteuttava ja hoitava vaikutus. Tällä B5-vitamiiniksi iholla ja limakalvoilla muuttuvalla ainesosalla on kollageenin kestävyyttä parantava ja haavojen paranemista nopeuttava vaikutus.

Minua innostaa tuotteessa sen silmänympärysihoa kosteuttava vaikutus. Kuinka moni on huomannut, että peiteaineet saattavat kuivahtaa päivän aikana silmien alle? Kosteuttavat tuotteet eivät välttämättä alla riitä, vaan tekisi mieli saada silmänympärysihollekin sellaista kosteuttavaa suihketta, mitä kasvoille käytetään. Tearsagain Sensitive kosteuttaa ja hoitaa kuivien silmien lisäksi myös silmänympärysihoa.

tearsagain8

Tearsagain -silmäsuihkeet ovat turvallisia myös lapsille. Suihke on huomattavasti helpompi annostella lapsien silmille, kuin tipat. Vaikka lapsi (tai aikuinen) avaisin silmänsä suihkauttaessa, niin siitä ei ole mitään vaaraa. Luin, että siitä saattaa tulla inhottava tunne hetkellisesti. Koska tuote on suihkepullossa, se on hygieeninen ja turvallinen koko perheelle. Miehille suihke onkin siitä erinomainen, että mitään ei tarvitse tiputella suoraan silmään. Miehet kun tunnetusti eivät yleensä ole tottuneet, että silmien lähelle tai silmiin laitettaisiin jotain. Vaikka kuvassa meidän 3-vuotias pitelee itse suihketta käsissä, niin suosittelen aikuista aina annostelemaan lasten silmille, jotta osumatarkkuus olisi tarkempi.

tearsagain5

Helppokäyttöiset Tearsagain -silmäsuihkeet löytyvät apteekkien hyllyiltä, sekä optikkoliikkeistä. Myös verkkoapteekit jälleenmyyvät Tearsagain -silmäsuihkeita, kuten Apteekkituotteet.fi*. Hinnaltaan silmiä kosteuttavat suihkeet ovat 20 euron molemmin puolin / 10 ml. Yhdestä pullosta riittää 100-150 suihkaukseen, eli hyvin riittoisa tuote.

tearsagain2

Suosittelen lämpimästi kuivista silmistä kärsiville. Kaikki eivät välttämättä edes tiedä kärsivänsä kuivista silmistä, kuten minä en tiennyt oireiden johtuvan siitä. Huomasin myös, että aamulla saan silmät paremmin auki, kun suihkautan suihketta silmäluomille. Minulla esiintyy kuivuuden tunnetta joskus myös aamuisin, enkä meinaa millään saada silmiäni auki, vaan se on lähes kivuliasta, jonka vuoksi silmistä valuu vettä ja meikkaamista en voi aloittaa ennen, kuin saan silmät rauhoittumaan. Loistava tuote siis silmien hyvinvoinnille, joka ei kuitenkaan muuta meikkaavan naisen (tai miehenkään) arkea millään tavalla. Löydätte paljon lisätietoa kuivien silmien oireista ja itse Tearsagain -suihkeesta heidän omilta verkkosivuilta. Kannattaa lukea, jos on huomannut kärsivänsä silmäoireista, jotka mahdollisesti voivat johtua yksinkertaisesti vain kuivista silmistä.

Onko silmien kuivuus teille tuttu vaiva?

Tuotteet saatu Bellablogien kampanjan kautta. *-merkitty linkki on affiliate-linkki.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

Kommentit

Pitääkin seuraavalla apteekkireissulla hankkia tuollainen itsellekin. Kätevää kun voi käyttää myös meikin päälle – ja samasta pullosta useampi henkilö hygieenisesti. Puolenvuoden säilyvyys kuullostaa myös loistavalta!

Joo, tuo kätevyys oli se, jonka vuoksi itsekin innostuin. Elämäni aikana olen niin monet tipat silmiini tiputellut, että tiedän miten hankalia ne ovat käytössä. Menee kuurina, mutta en usko, että jaksaisin säännöllisemmin käyttää.

Säilyvyysaika yllätti. Jotenkin kuvittelin suihkeiden säilyvän saman, kuin lääketippojen, jotka tosiaan ovat yleensä sen 1-2 kk.

Paljon kiitoksia käyttökokemuksista!
En ole uskaltanut ostaa tätä, koska olen pelännyt sen sotkevan silmämeikit ja kirvelevän sitten silmissä.
Teen päivät töitä näyttöpäätteellä ja silmät on tosiaan kuivat, joten hankintaan menee ehdottomasti.

Joo, ei sotke, eikä kirvele. Lisäksi se kosteus kulkeutuu silmiin, jota itse epäilin, kun radiosta mainoksen kuulin, mutta silti olin halukas kokeilemaan. Kuulosti meinaan liian hyvältä ollakseen totta. 😀 Mutta kuitenkin tuote toimii. Kokeilin myös ripsien kevyttä hieromista suihkeen jälkeen. Se ei kastele ripsiä niin kosteiksi, että maskara alkaisi leviämään. Suihke on niin hienojakoista. 🙂 Sitten on kyllä surkea maskara, jos suihke saa sen leviämään. Silloin ilmankosteuskin saa maskaran leviämään.

Joo, olen huomannut, että näyttöpäätteellä oleminen kuivattaa silmiä. Minulla on tätä esiintynyt jo silloin, kun en näyttöpäätteillä paljoa aikaa viettänyt, mutta tietysti kuivuminen on pahentunut ja yleistynyt sen myötä. 🙁

Mulla on kuivat silmät ja jotenki en vaan oo saanut aikaseksi ostettua niihin mitään.Tämä olis kätevin =)

Kokeile ihmeessä. Se on pieni vaiva ja sen kanssa tavallaan oppii elämään, kuten minulla on aina tapana vaivojeni kanssa. Mutta sitten kun saa helpotusta, niin tajuaa miten paljon helpompaa on olla ilman vaivaa.

Silmäni ovat olleet kuivat jo entisestään ja isotretinoiini on pahentanut tilannetta aika lailla. (Heh, minä olen juuri se aknepop-kommentoija, joka aina rutisee kuuristaan :D) Tippoja siis kuluu. Itse käytän tällä hetkellä Oftagel-silmägeelipipettejä, koska niitä saan reseptillä. Laitto on epämukavaa, koska geeli on paksua ja sumentaa silmät joksikin aikaa, mutta kosteutusteho on täysin eri luokkaa sellaisten vesimäisten tippojen kanssa – niitä saisin laittaa joka tunti. Siispä loppujen lopuksi tykkään näistä. Mutta liikkeellä ollessa, meikit naamassa tuo suihke voisi olla tosi hyvä… En ole uskaltanut ostaa, koska olen ollut vähän skeptinen – miten se voi muka silmät suljettuna suihkittuna vaikuttaa? 😀 Kiitos siis arviostasi, täytyypä ensi apteekkireissulla ostaa tuollainen kokeiluun 🙂

Tuo kuurisi on kyllä sellainen, että sen vaivoista saakin rutista. ;D Olen nähnyt mitä se tekee iholle. Mutta lopulta saa sitten nauttia paremmasta ihosta. 🙂

Minulla on ollut monet silmätipat elämäni aikana, siis lääketipat. Geelit ja öljyt ovat hankalimpia. Geeli ei meinaa ehtiä liukenemaan silmän pinnalla ja öljy valuu pitkin päivää ja sotkee. 🙁

Tuo suihke on varmasti toimivin pahasta kuivuudesta kärsiville lisänä. Pystyy helposti kosteuttamaan lisää vaikka kaupassa ollessaan tai autossa liikennevaloissa seisoessa. Kun sen tehokkaimman geelin lisääminen on vähän hankalaa.

Yllättävää kyllä, suihke toimii vaikka suljetuin silmin annostellaankin. Ne kosteuttavat ainesosat kulkeutuvat ripsistä silmän pinnalle. Siksi se kosteutus ei tunnu välittömältä, vaan siinä menee pieni hetki, kun ne aineet pääsevät silmän pinnalle. Pitää vain muistaa suihkauttaa riittävän läheltä. Itse olen kohdistanut suihkauksen yhteen silmään kerrallaan.

Mulla on kuivat silmät ja samanlaiset oireet, kun sullakin, se silmäkalvon ryppyyn meneminen on ihan kauheaa! Tää tuote alkoi kiinnostamaan mua, varsinkin se seikka, että tää myös kosteuttaa silmänympärysihoa! 🙂

Joo, hyi! Eikö olekin inhottavaa? Se tuntuu kamalalta ja näyttää yhtä pahalta.

Minä myös innostuin kosteuttavuudesta sy-iholla. Peiteaineet joskus meinaan kuivahtaa ikävän näköisiksi, joten pinnallinen kosteus tulee tarpeen. Olen joskus Beautyblenderillä kevyesti taputellut, että peiteaineen saavat kosteutta, eikä näyttäisi sy-iho niin ryppyiseltä ja vanhalta.

Mut on laseroitu lasivapaaksi joskus 14 vuotta sitten. Kuivat silmät on haittapuoli tosta, ei siis jatkuvasti, mutta jos vaikka tuijottelee paljon telkkua tai kirkkaita valoja niin kuivuuhan nuo. Mä en ees tiennyt, että tämmöstä suihketta on! Oon ostanut niitä kertakäyttöpipettejä kun ovat säilyvyyden kannalta parempi ratkaisu ja niitä voi kuljettaa mukana.
Mut tämä menee ehdottomasti hankintalistalle, paljon simppelimpää ja ärsyttää just kun ne tipat valuttaa meikin mukanaan. Ja mies kärsii myös kuivista silmistä ja on se jo parempi täs touhussa mut alkujaan se oli aikalailla luokkaa Rachel frendeissä. 😀 Nykyään tehdään niin, että mies menee makaamaan ja sit väkisin repäsee silmänsä auki ja mä oon siinä valmiusasennossa tipauttamassa tippaa linssiin. Nythän se voi laittaa niitä ihan ite! 🙂
Näemmä myös säilyvät 6kk avauksesta, tästä olin eka vähän huolissani et jos se on taas joku 1kk niinkun muissa on paitsi kertakäyttöpipeteissä.

Joo, minä kuulin näistä ensimmäistä kertaa radiomainoksesta. Ei vaan jäänyt merkki mieleen ja kun kiireessä apteekista yritin etsiä, niin en löytänyt sitä suihketta, joka laitetaan suljetuille silmille. Enkä muuten osaa sanoa miksi en kysynyt apua henkilökunnalta. Ehkä siinä oli se, että menin jotain muuta hakemaan ja sanoin henkilökunnalle, että ei kiitos, en tarvitse apua. Jäin sitten kuitenkin katselemaan silmänkosteuttajia, mutta kiireen vuoksi en voinut jäädä valikoimaan ja päätin jättää seuraavaan kertaan. Siksi niin ilostuinkin, kun kutsuttiin kamppikseen. Sanoinkin, että juuri noita kerran olin ostamassakin, mutta en löytänyt. Pakkaukset nähdessäni tajusin, että siinä hyllyllä noitakin oli, mutta en muista otinko pakkausta käteen. Minulla on meinaan aika huono muisti kuultuani jotain. Näkömuisti on paljon parempi. 🙂

Anteeksi, mutta nauroin mielikuvaa kertomastasi. 😀 Tuo olisi vähän kuin meillä. xD Olen meikannut mieheni halloweeneina ja minun näyttötöissäni. Silmien meikkaus on melkein mahdotonta, kun ne räppää ja värisee. Lisäksi mies menee karkuun sen minkä kerkeää. Jos hänelle pitäisi laittaa silmätippoja, niin meillä toimenpide olisi varmaan samanlainen, kuin teillä on joskus ollut. 😀

Kysytkin vielä! 😀 Mitähän ongelmaa mulla EI olisi 😀

Mä käytän Oftageliä silloin kun muistan. Pitäis käyttää useemmin. Tämä suihke voisi olla kätevä kun on nopee ja helppo käyttää (mutta vaikea uskoa, ettei silmämeikki sotkeentuisi) reissun päälläkin.
Mä en oikein käsitä toimintamekanismia: miten se auttaa kun silmät ovat kiinni? Millainen suihku tuossa on?

Ihan normisilmätipatkin muuten kosteuttaa sy-ihoa.

Haha! Joskus tuntuu, että itselläkin on kaikkea mahdollista vaivaa ja ongelmaa. 😀 Ehkä siksi minulla riittää jutun juurta jaettavaksi, kun tosiaan on vähän kaikenlaista. ;D

Ei sotkeudu. Jos sotkeentuu, niin sitten on surkeat meikit. 😀 Suihke on todella hienojakoista ja silti se kulkeutuu silmiin muutamassa minuutissa kun räpyttelee silmiä. Olin skeptinen itsekin, mutta silti halusin kokeilla. Kuten tuossa eräälle toiselle sanoin, niin erittäin kuivasilmäisille näkisin tuotteen hyvänä lisänä. Helppo ja nopea lisätä missä vain, eikä meikki sotkeennu. Tipat ja geelit sitten kotona käytettäväksi, jos vaatii ihan HC-kosteutusta.

Kokeilin suihkia runsaasti suihketta ja hieroin sormella ripsiäni. Ei tarttunut sormiin maskaraa. Tarvitsee olla suurempaa pisaraa tai jo ihan turhan paljon suihkauksia, jotta saisi sormin hieromalla tuhriintumaan. Valumaan ei voi saada, jos ei ala kaatamaan nestettä silmäluomille.

Se todella hienojakoinen suihke tarttuu ripsiin, josta se kulkeutuu silmien pinnalle silmiä räpsytellessä. Siksi suihketta annostellaan niin läheltä, kuin 10 cm, jotta mahdollisimman paljon osuu aivan siihen silmien lähiympäristöön. Tätä on vaikea selittää tämän paremmin, kun jotenkin ne ainesosat vain kulkeutuvat silmiin. 😀

No nyt kyllä kiinnostuin! Kärsin myös ajoittain kuivista silmistä ja silmät alkaa tosi usein vuotamaan sen takia ja vaivalla väännetyt meikit leviää… Inhoan silmätippojen laittamista ja oonkin käyttänyt ennemmin sellaista silmävoidetta (joka kuulostaa ihan kamalalta että voidetta silmään, mutta mun mielestä paljon miellyttävämpi kun silmätipat), mutta tää kuulostaa vieläkin kätevämmältä! Pitääkin pitää seuraavalla apteekkireissulla silmät auki 😀

Tiedän tunteen. Minulla tuo vasen silmä on parempi ja se vetistää sen vuoksi enemmän. Koska se vetistää ja minulla on atopiaan taipuvainen sy-iho, niin vasemman silmän ulkonurkka on kaiken aikaa lähellä ihottumaan puhkeamista. Kyyneleet meinaan kuivattaa ja ärryttää sy-ihoa ihan hirveästi.

Minulla on ollut lääkevoidetta silmälle. Öööh… ei ollut hauskaa annostella. 😀 Kaikkeen tosiaan tottuu ja olen huomannut, että kuurien lähestyessä loppuaan, menee tipat, voiteet tai geelit helposti simmuihin.

Kärsin kanssa todella kuivista silmistä ja jotenkin kevään valoisuus ja ilmanpöly mulla vaan pahentaa asiaa. Menee todellakin kokeiluun!

Joo, se pölykausi alkaa kohta. Meillä Kouvolassa on vielä lunta, mutta huomasin viikonloppuna Helsingissä ja Tukholmassa pöllyämisen alkaneen. Uskoisin näiden suihkeiden auttavan minua sitten pöllykautenakin.

Kuivista silmistä kärsivä täällä myös.

Olen käyttänyt tippoja laidasta laitaan, ihan hyvinkin tuloksin. Tämän tuotteen olen toistaiseksi sivuttanut juurikin siitä syystä, että en tajua miten kasvoille (ok luomille..) suihkutettu aine voi päätyä silmiin? Enkä tajua vieläkään… Eikö siinä mene myös kaikki meikki ja muu sinne mukana? Ihme aine, jos kerran toimii.

Ihan ei ole täysin minun alaa, eikä tietämykseni ole silmälääkärin tai optikon tasoa, joten en voi sanoa tietäväni täysin ja varmasti oikein näitä asioita. Mutta liposomit (niitä on silmissä luonnostaan, että sitten näissä kosteuttavissa tuotteissa) ovat rasvamaisista lipidimolekyyleistä koostuvia. Ne mm. kuljettavat muita aineita ihonhoitotuotteissa ihon pintakerroksiin. Niitä käytetään myös lääkkeissä kuljettimina, joka saattaa olla tuttu termi sinullekin kosmetiikasta, eli kuljetin = aineosa, joka kuljettaa muita ainesosia sinne haluttuun paikkaan tekemään tehtävänsä.

Nyt kun olen kertonut lipisomista hyvin löyhästi, niin lainaan Tearsagainin tekstiä selittämään loppuosan siitä, miten tuote toimii:

”Kun Tearsagain-silmäsuihketta suihkautetaan suljetuille luomille, sen hoitavat ainesosat, liposomit, löytävät tiensä sinne minne pitääkin: silmäluomen reunaan. Siellä sijaitsevat rauhaset, jotka tuottavat silmän omaa, voitelevaa ja kosteutta ylläpitävää, öljymäistä nestettä. Tearsagain sekoittuu näiden kehon omien liposomien kanssa ja levittyy silmän pinnalle räpyttelyn yhteydessä. Vaikutuksen huomaa muutamien minuuttien kuluessa.”

Avasiko tämä vähän tuotteen toiminnan periaatetta? 🙂

Mikäköhän mahtaa olla yhteensopivuus piilolinssien kanssa?

Tällainen olisi todella kätevä ratkaisu erityisesti pitkiksi venähtäneillä baari-iltamilla, kun ei joka välissä jaksaisi olla silmätippojen kanssa pelaamassa ja siitä johtuen meikkiä korjailemassa, mutta piilarit asettavat omat vaatimuksensa 😛

Aivan loistava piilarien käyttäjille, mä en muuta enää käytäkään 🙂

Kiitos omakohtaisen kokemuksen jakamisesta. 🙂

Tuotteen sanotaan olevan erinomainen piilolinssien käyttäjille, mutta omakohtaista kokemusta minulla ei ole, koska minulla ei ole piilolinssejä. 🙂

Tuttu tuote. Meillä kävi edustaja töissä ja toi mm. tuon Sensitiven kokeiluun. Taidan olla niitä harvoja, jotka välillä sumauttelee sitä. Hyvä tuote, voi heti jatkaa töitä. En tiennyt, että se on noinkin kallis. Ostin tippoja Oriolalta ja ne maksoi noin 6-7 euroa, joita sitten joskus iltaisin käytän. On huomattavasti vähentynyt aamuvetisyys silmistä tippojen avulla.

Joo, olen muuten senkin huomannut, että sitä kuivumista ei esiinny ja aamuisin saa silmät helpommin auki. Ei kuulu enää samanlaista natinaa, kuin vanhoista ladon ovista. 😀

Mä käytän ihan tavallisia silmätippoja, jotka helposti sotkevat ripsivärin poskille, joten tämä kuulostaa kivalta 🙂

Sepä niissä on vähän ongelmana. 🙁 Varsinkin jos tippa on vähänkin liian suuri ja räpsäyttää väärällä hetkellä.

Piilolinssien käyttäjänä kärsin silmien kuivuudesta. Aikaisemmin olen käyttänyt annospipettejä säilyvyyden takia. Mainoksen uhrina ostin viime syksynä tämän Tears Again Sensitiven. Ei sotke meikkiä, mutta kostetusteho ei ole läheskään yhtä hyvä kuin silmätipoilla. Parhaaksi koin tämän juuri aamulla, kun ei meinaa saada silmiä auki. Ja nyt olen löytänyt Bepanthen Eye silmätippapullon, jossa on säilyvyysaika 90 päivää avauksesta, sen normaalin kuukauden sijaan 🙂

Mä käytän Systanen silmätippoja, säilyvyys niissä 6 kuukautta!

Noin niin kuin loogisesti ajateltuna, niin tippa ja geeli on varmasti tehokkain. Siksi tuossa mainitsin muutamalle, että todella kuiville silmille varmasti hyvä tuote lisänä, kun voi lisäillä helposti ja meikkiä sotkematta. Varmaan aamuisin ja/tai iltaisin kannattaa laittaa se tippa tai geeli. Tai ainakin näin luulisin. 🙂

Se on muuten ihan kauheaa, kun aamulla silmät eivät meinaa avautua. Vettä vaan valuu, väsyttää ja silmät sitten on niin kipeät, ettei pysty avaamaan niitä. Tuotakaan en ennen tajunnut kuivuudesta johtuvaksi. Olihan minulla ollut koko yön silmät kiinni. Miten ne nyt muka voisi olla kuivat? 😀

Mä olen jo varmaan pari vuotta käyttänyt tuota suiketta silloin, kun käytän piilareita. Niiden kanssa tuppaa silmät kuivumaan melkohyvin. Tosin olen ostanut tuota Sensitive versiota ihan suoraan optikolta enkä apteekista.

Olen kuullut piilareiden käyttäjiltä tuosta kuivumisongelmasta. Itsehän tässä olen alkanut pohtimaan, että pitäisin kesälauantaisin suihkeen mukana. Asiakkaissa saattaa olla sellaisia, jotka eivät tippaa tai suihketta käytä. Piilareita käyttävillä asiakkailla on vähän vaikeuksia pidellä silmiä auki ja olla räpsyttelemättä, kun levitän maskaraa alaripsille tai liimailen ripsitupsuja. Muutoin räpsyttelystä ei ole haittaa minun työskentelyssä. 🙂

Noniin, mun on varmaan siis pakko piipahtaa vakkariapteekissa taas! Mun silmät nimittäin on vuotoherkät, joka on todella ärsyttävää. Kuivuudesta en tiedä, mutta jos nukun yön vähänkin huonosti / liian lyhyesti, niin silmä(t) vuotaa koko aamupäivän. Niin rasittavaa, kun harrastan kuitenkin mieluusti tummiakin silmämeikkejä. Mörr! I need this silmäsuihkegreatness in my life 😀

Minä niin tiedän tuon liian lyhyet yöunet ja aamulla silmien vuotaminen ja kipeys. Eipä ollut tänä aamuna, kun suihkautin silmäluomille suihkeen. Heti sain pientä helpotusta ja minuutin päästä oli silmät taas kunnossa. 🙂

Olen miettinyt, että laittaisin pullon jääkaappiin, jospa viileä suihke vielä keventäisi aamuturvotustakin. 😀

Däääm! Jep. I need this 😀

täällä kanssa kuivat silmät harmina. erilaiset silmätipat ovatkin tulleet tutuiksi ja olen nähnyt mainostettavan tuota suihketta. nyt kokemuksestasi luettuani kipitän heti apteekkiin ostamaan oman suihkepullon. ennen olen epäillyt miten se voi vaikuttaa silmäluomille suihkutettuna ja juuri meikkien leviäminenkin on mietityttänyt.
tavallisia tippoja ei tule käytettyä töissä (vaikka tarvetta olisi), koska kestää aikansa että ne asettuu enkä halua että tippojen käyttö kiinnittää muiden huomiota. noitahan voi käyttää ”salaa”!

Jeps, juuri näin! Näitä voi käyttää kätevästi ”salaa”. Tipan tai geelin laittaminen työn lomassa tai kahvilassa ollessa on aika mahdotonta. Itselleni tuntuu pelkkä suihke riittävän ja onkin kätevää, kun suihkautan tässä koneella istuessani kosteutta silmille. Pullo on tuossa vieressä meinaan. 😀 Iltaisin kirjoittelu on helpottunut huomattavasti. 🙂

Hei
Mä kävin tän just ostamassa ja pakko kiittää! Toimii hyvin piilolinssien kanssa. mulla ongelma juuri se kuivuus mikä tulee näyttöpäätetyössä linssien kanssa. kiitos Minna 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *