Havaintoja parisuhteesta

”En ole olemassa toisen vanhempani suvulle ollenkaan”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tämä menee tuohon sarjaan ”Saatana kun mistään ei ikinä puhuta”. En voi nimelläni kirjoittaa, mutta jostain syystä nyt pakko avautua, koska siis..

Minuahan ei ole olemassakaan. Aave tässä terve. En ole olemassa siis toisen vanhempani suvulle ollenkaan. Olin kyllä olemassa, kunnes isoäiti kuoli. Sen jälkeen katosin kartalta – minua ei koskaan ole ollut olemassakaan. Ei meidän suvussa ole erojakaan – entiset puolisot vaan katoaa, eikä aikaa heidän kanssaan ole koskaan ollutkaan.

Isoäiti ei ollut tällainen. Hänelle kaikki oli perhettä – exät, nyxät, exien lapset, nyxien lapset jne. Kaikki yhtä rakkaita. Jostain syystä se oppi on vaan hypännyt yhden sukupolven yli kokonaan. Minua ei siis ole olemassa vanhempani sisaruksille ja perheille, koska olen syntynyt suhteessa, eivätkä vanhempani olleet naimisissa.

Kun isoäiti kuoli, aika minun kirjoissani päättyi. En saa yhteyttä kehenkään, eikä minuun pidetä yhteyttä. Jos kuitenkin tulen kaupassa vastaan, minulle puhutaan, kuin olisin ollut nämä kaikki ajat siinä. Mutta se on kun saatana mistään ei puhuta, asioita ei käsitellä. Terveisin 30+ kummitus.”

X