Havaintoja parisuhteesta

”Et ole juonut vielä tarpeeksi”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Mä uskaltauduin nyt parin päivän miettimisen jälkeen avautumaan omasta kokemuksesta. Hetken aikaa mietin, että uskallanko kertoa ja tunnistaako joku mut tästä. Haluan ehdottomasti pysyä nimettömänä ja kasvottomana tarinan takana. Häpeä tosi iso semmoinen.

Olen ilman isää elänyt noin 6-vuotiaasta alkaen. Äidin ja sisaruksen kanssa kolmisteen. Äiti teki paljon töitä, jotta pärjäisi yksin elättäjänä. Olimme paljon äitini vanhemmilla hoidossa, kun äitini teki töitä.

Havahduin muutama vuosi sitten miettiessäni omaa seksielämääni muistoon, jossa herään päiväunilta mummoni sängystä isoisäni käsi housuissani. Yhtään en muista minkä ikäinen olin, ehkä 9-10v. Veljeni nukkui vieressä. Isoisäni hymyillen ilmoitti tuonneensa meille karkkia, Omar karkkeja. Lapsen mieli, en pitänyt sitä pahana vaan ehkä outona tilanteena.

En muista tapahtuiko näin usein vai onko edes aito muisto. Tämä muisto hävisi muutamaksi vuodeksi pois mielestä, kunnes tuli näiden sun tekstien myötä uudelleen esiin muutaman muun muiston kera.

Menetin neitsyyteni 16 vuotiaana 25 -vuotiaalle. Mies juotti minut humalaan ja oli kokannut ruokaa ym. Yritti lähestyä illan aikana, mutta en halunnut, johon hän totesi etten ole juonut tarpeeksi ja antoi lasin käteen. Minä join ja myöhemmin menetin neitsyyteni.

18 -vuotis synttäreillä lähdin kaverini kanssa poken mukaan jatkoille, jossa tämä ovimies (noin30v) ohjasi minut makuuhuoneeseen ja pienen jutteluhetken jälkeen työnsi minut sängylle ja riisui väkisin housuni minun laittaessa vastaan. Raiskausta ei tapahtunut, kun huusin kaveriani kovaa apuun ja mies lopetti. Haukkui huoraksi ja nosti housunsa ylös. Lähdimme kaverini kanssa pois.

Tässä välissä olen aina ”pitänyt ” seksistä ja hakenut huomion miehiltä seksin kautta. Edellisen miehen kanssa en lauennut seksin aikana koskaan 10 vuoden aikana. Eikä se muuttanut vaikka asian toin esille. Suhteen loppuaikoina mietin kauppalistaa ym kun mies panee mua takaapäin.

Eron jälkeen taas villi sinkkuaika. Irtosuhteita ja huomiota miehiltä, kunnes löysin nykyisen mieheni. Ihastuin seksiin meidän välillä, mies ihastui minuun. Nyt koen, että mies ei välitä minusta tai halua minua. Tiedän, että minun näkökulmani on vääristynyt kaikkien näiden kokemusten myötä. En haluaisi miestäni työntää pois minun traumoilla.

Mulla on myös tyttäriä ja valmiiksi pelottaa mitä tulevaisuus tuo. Miten voisin suojella heitä tältä pahalta maailmalta.”

Lue myös

X