Havaintoja parisuhteesta

”Jos minä tulen sun takias toiseen kaupunkiin, niin kyllä minä oletan saavani s*ksiä”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Tinderissä tuli aikanaan mätsi erään mukavan oloisen miehen kanssa. Keskusteltiin viestein, kumpikin oli aloitteellinen ja juttu luisti, huumorintajua myöten kaikki tuntui natsaavan. Tapaamisen sopiminen oli hieman haastavaa, koska asuttiin eri kaupungeissa, välimatka autolla olisi ollut reilu pari tuntia, mutta kumpikaan meistä ei omistanut autoa ja julkisilla yhteydet eivät olleet parhaat mahdolliset.

No, muutaman viikon päästä mies ilmoitti, että hän onkin tulossa pian mun kaupunkiin kaverinsa kanssa erään bändin keikalle! Sen reissun yhteyteenhän me saatiinkin sit näppärästi sovittua treffit. Heti kun aika ja paikka oli sovittu, ääni kellossa muuttui. Ainoa keskustelun aihe oli sen jälkeen se, millaista seksiä harrastaisimme, kun tapaisimme. Seksiasioita ei ollut tätä ennen sivuttu ollenkaan.

Minä koitin toppuutella, et annetaas asian vielä olla ja katsotaan sit, kun tavataan, koska eihän me vielä tiedetä iskeekö meillä livenä ollenkaan kipinää.

”Jos minä tulen sun takias toiseen kaupunkiin, niin kyllä minä oletan saavani seksiä!”, oli hänen vastauksensa. Totesin siinä kohtaa paremmaksi perua treffit ja toivottaa mukavaa loppu elämää. Hänen mukaansa menetin ainutlaatuisen tilaisuuden saada oikeaa miestä. Mietin hetken, et olenko tästä menetyksestä pettynyt vai huojentunut ja päätin olla huojentunut.

X