Havaintoja parisuhteesta

Koottuja napakoita palautteita blogistani alkuvuosilta 2013-2015

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Mitäpä jos alkaisit elämään normaalia elämää ja sallit sen myös tyttärellesi. Onpa surullista lukea kuinka oma ankea lapsuutesi vaikuttaa kasvatusmetodeihisi edelleen. Toivottavasti lapsen äiti toimii toisin. Ja oletko miettinyt kuinka itsekäs olet tehdessäsi blogia lapsesi asioista ja riistät lapselta tasapainon hänen kulkiessa kahden kodin välillä. Lapsen etu lienee että on yksi pysyvä koti ja vanhemmat kärsiköön jos kerran ei yhteiselo suju. Lapsi äidille ja isälle vain joka toinen viikonloppu.”

 

”Sami on todella ollut hukassa. Onneksi nyt lapsen kautta vähitellen alkaa ymmärtämään. Sanonta, että lapsi kasvattaa aikuista, kuvaa juuri Samin kaltaisia, hyvin rajoittuneen mielen omaavan kasvua osaksi yhteiskuntaa.”

 

”Bloggari-isälle toivon vielä onnea ja menestystä omassa kasvamisessaan aikuiseksi.”

 

”Olisi todella painajainen joutua Sami Minkkisen kanssa samaan junaan.”

 

”Kyllähän Sami on joko sadisti tai keskenkasvuinen ihminen.”

 

”Kolmen eri ihmisen sängyssä ollut ja nykyään neljännessä majaileva yrittävä heppu kirjoittaa neuvojaan toisille pareille?? Voi hyvää päivää…”

 

”Vittu, jos asuisi samassa kaupungissa, ei kannattaisi kävellä samalla kadulla vastaan.”

 

”Oppiihan siinä kolmessa parisuhteessa yhden asian: kierrättämisen. Minä vaan en ns. vanhaa tavaraa huoli, enkä sellaisten mielipiteitä kaipaa.”

 

”Tervetuloa Lahteen saunomaan minun ja kavereitteni kanssa. Samalla hakataan saunavastalla sinusta homous ja tunteet irti.”

 

”Olet toki ihminen, mutta hyvin huono sellainen.”

 

”Teksti on keskinkertaista ja yleistävää. En ymmärrä, miksi kukaan jaksaa tällaista lukea.”

 

”Ei vittu mikä pelle.”

 

”Hirttäytyisi edes niihin vaimonsa verhoihin.”

 

”Uli uli, mitä ulinaa ja vinkumista. Onkohan tämä ulisija edes armeijaa käynyt?? En usko, kun miestä en ainakaan tekstistä tunnista.”

 

”Mistä näitä suvakkien rinkirunkkauspiirejä oikein sikiää???”

 

”Miksi minua kiinnostaisi lukea neuvoja parisuhteesta mieheltä, joka ei itse sellaiseen kykene.”

 

”Ruma ja tyhmä suvakkihomo.”

 

”Sami Minkkinen on juuri niitä ihmisiä, jotka ovat sitä mieltä, että kaikki saavat tehdä mitä haluaa. Hän sallii kaikille kaiken ja mikään ei ole liian sairasta hyväksyttäväksi.”

 

”Montakohan tuhatta tykkääjää bloggaaja on ostanut itselleen? Ei tällainen paska voi olla muuten näin suosittu.”

 

Ismo Alanko on laulanut, että rakkaus on ruma sana. Sitä se monelle tuntuu olevan, mutta ei anneta sen liikaa häiritä. Minä jatkan rakkauden muovailua sanoiksi tästä ikuisuuteen.

Ai niin, viimeiselle kysyjälle vastaus siitä, että montako tuhatta tykkääjää olen sivustolleni ostanut, niin kaikki rahani minä sijoitan uusiin tykkääjiin. Lapseni ei esimerkiksi ole tämän vuoden puolella saanut luonani kertaakaan mitään ruokaa.

Kiitos.

Lue myös

X