Havaintoja parisuhteesta

”Me uskallamme olla turvallisesti tuhmia”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

”Mä meen illalla sohvalle istumaan ja mä otan mun rakkaan mun syliin. Me silitellään toistemme ihoa ja ihan vain ollaan. Meillä saattaa pyöriä telkkarista joku sarja tai muu ohjelma. Meidän lapsi on nukahtanut sänkyynsä ja meillä on meidän oma aikamme. Me käytetään se meihin.

Mun on tehnyt tätä hetkeä mieli jo koko päivän. Mun on tehnyt mieli mun rakasta. Mä tiedän että tänään meidän silittely menee pidemmälle. Sen on nähnyt meidän molempien katseista. Me ei koskaan haluta venyttää sitä hetkeen kun menemme nukkumaan. Miksi odottaa kun on väsynyt, kun rakastaa voi hetkessä, kun ei vielä ole.

Sitten on niitä iltoja kun ei mennä pidemmälle. Ne illat eivät tarvitse sitä. Silloin riittää silittely. Sehän on samalla alkuruoka seuraavalle pidemmälle menemiselle. Meille seksi on tärkeää. Emme voisi elää suhteessa jossa sitä ei olisi määrällisesti paljon. Olemme puhuneet seksistä jo alusta pitäen. Mitä haluamme. Kuinka paljon haluamme. Tunnemme toisemme seksuaalisesti. Seksi rakentaa meidän suhdettamme suhteeksi. Ilman sitä olisimme vain ystäviä.

Me pidämme toisemme seksuaalisesti elossa. Me ruokimme toistemme halua. Me annamme vihjeitä. Me puhumme ääneen fantasioita. Me uskallamme olla turvallisesti tuhmia. Meillä ei ole peittoa tai pimeyttä peittämässä mitään. Me olemme turvassa toisissamme.

Minä rakastan häntä ja tätä meidän ihanaa parisuhdetta.”

X