Havaintoja parisuhteesta

”Mitä olisi tapahtunut, jos olisin ollut niin seurankipeä, että olisin mennyt sinne salaiseen syrjäiseen paikkaan?”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Yksi kummallisimmista kokemuksista oli, kun tutustuin mieheen Suomi 24:ssa. Viestittely oli ihan ok, mutta kuvan lähettämisen kanssa oli haasteita. En suostunut treffeille ilman, että sain miehestä kuvan. No, vihdoin hän lähetti otoksen. Oli varsin kivan näköinen tyyppi.

Seuraavaksi lähdettiin pohtimaan, missä tavattaisiin. Mies olisi halunnut johonkin syrjäiseen ”tukikohtaan”. Minulla siinä vaiheessa onneksi soi jo hälykellot enemmänkin, joten kieltäydyin. Lopulta mies suostui tapaamaan minut julkisella paikalla eli kahvilassa.

Olin tyrmistynyt, kun hän saapui treffipaikalle. Voin kertoa, että ei todellakaan ollut kuvan mies. Kysyin häneltä heti, että mitä hän ajatteli saavuttavansa tällä. Ei tullut vastausta. Treffit loppuivat erittäin lyhyeen. Mietin vain, mitä olisi tapahtunut, jos olisin ollut niin seurankipeä, että olisin mennyt sinne salaiseen syrjäiseen paikkaan…Olisinkohan edes hengissä?

Sain muuten myöhemmin selville, että kuvan tyypillä oli profiili samaisessa palvelussa. Se ei koskaan selvinnyt, oliko profiili totta vai ei. Nykyisen miehenkin tapasin Suomi 24:ssa, mutta sentään varmistin tarkkaan kenen kanssa lähden treffailemaan. Tällä kertaa kaikki meni hyvin. Yhdessä on oltu reippaasti yli 10 vuotta.”

Lue myös

X