Havaintoja parisuhteesta

”No ei se järvi soutamalla kulu”

Teksti:
Havaintoja parisuhteesta

Tarina 1:

”Mun mies (nykyisin ex) ei osannut tehdä oikein mitään siinä tilanteessa kun hänen kaveri suuteli mua väkisin keskellä kirkasta päivää, julkisella paikalla. Kaikki ympärillä vaan hiljeni vaikka minä tärisin vihasta ja inhoituksesta. Pari miespuolista tuttua keskusteli asiastani ja yksi totesi, että: ”no ei se järvi soutamalla kulu”. Toinen onneksi sitten osasi sanoa perään, että ”no mieti jos joku tekis sun vaimolle noin!”.
Tilanne raukesi sillä että itse nostin sitten myöhemmin saman päivän aikana metelin kun tämä suutelija tuli luokseni uudelleen niinkuin mitään ei olisi tapahtunut. Jälkikäteen hän sitten lähetteli mulle ja miehelleni viestejä joissa haukkui mut kovin sanankääntein. ”Mikä sun akkaas oikein vaivaa?”
Minä olin tosiaan joo se ongelma. Kiva. Olin reilu kolmekymppinen.
Sit nuoruudessani mun kaverin setä puristeli aina mun rintoja ja takapuolta ja siis kaikkien mielestä se oli vaan hauskaa, paitsi minun. Pelkäsin sitä tyyppiä ja muita vaan nauratti.
Olin 13.”

Tarina 2:

”Olin ala-asteella varmaan vitosella ja kutosella, kun rehtori (oli myös meidän luokanvalvoja) kosketteli vyötäröltä ja pyllyn päältä. Voi kuinka ällöttävää se oli. Kaikki koululaiset kyllä tiesivät, että rehtori oli ”sellainen”, mutta ei siitä kotona puhuttu. Sitä vaan luuli siihen aikaan, että se oli kestettävä. Kun ala-aste loppui, en koskaan enää tervehtinyt ko. rehtoria. Oli ainoa ”rangaistus”, jonka osasin tehdä.

Vihan tunteet nousee vieläkin pintaan, kun ajattelee sitä pientä tyttöä, joka silloin olin ja mitä joutui kestämään.”

Tarina 3:

”Ensimmäinen kerta oli, kun olin kymmenen. Isäni veli jossain sukujuhlissa: ”Käske äitisi ostaa sulle hame, sun perse näyttäisi vielä paremmalta”. Rippijuhlissa toinen sukulaismies, kunnan valtuustossa toimiva totesi: ”Nyt on meillä miehillä lupa tehdä muutakin kuin katsoa, nimittäin naimalupa, kuka pääsee eka naimaan.” Kahdeksantoistavuotiaana ensimmäinen poikaystävä raiskasi minut, koska halusi kokea miltä tuntuu seksi tavaratalon vessassa. Hän veti minut hiuksista vessaan. Kolmekymppisenä aloitin terapian univaikeuksien ja pelkotilojen vuoksi.”

X