havaintoja parisuhteesta

Rakastan häntä liikaa lopettaakseni tämän”

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

”Pyysit seksiin liittyviä tarinoita. Onkohan tämä jo liikaa?

Meidän kummankaan ei pitäisi olla tässä, tällä vuoteella, varastetulla ajalla. Silti olemme enkä haluaisi olla missään muualla. Joskus ajattelen miten ikinä voisin saada anteeksi, mutta minusta tuntuu, että juuri nyt me kaksi jollain oudolla tavalla kuulumme toisillemme, annamme toisillemme jotain mitä muuten emme saa.

Mutta en halua puhua siitä, vaan kosketuksista, hellyydestä. Hän tulee lähelleni hyvin pehmeästi ja joustavasti, vastustamattomasti. Hän tietää että pidän hänet sylissäni enkä luovuta hänestä. Hänen kosketuksensa ovat helliä, pitkiä ja hyvin kiihottavia.

En tiedä kauniimpaa ääntä kuin hänen kun rakastelemme. Nautin hänen runsaista muodoistaan ja pehmeydestään, hän on suunnattoman haluttava rehevyydessään. Kun suutelen hänen rintojaan hän voihkaisee hiljaa ja vetää minua lähemmäksi. Kun sormeni leikkivät hänessä hän värisee ja sanoo että osaan koskea häneen niin hyvin. Minun on pakko silloin sanoa miten hyvältä hän tuntuu.

Kun hyväilen häntä suullani hän vapisee ja huutaa, kuinka teen hänet hulluksi. Hän puolestaan tarttuu minuun hellästi, hän hoitaa minua. Monet fyysiset ongelmani hän ohittaa, ei niillä ole merkitystä.

Kun hän ottaa minut sisäänsä en ymmärrä miten mikään voi tuntua niin ihanalta. Liikun yhdessä hänen kanssaan, ilman kiirettä nauttien yhdessä. Joskus kun laukean häneen minun tekisi mieli nauraa, olen niin hassun onnellinen.

Joskus tämän on pakko loppua, mutta ei vielä. Rakastan häntä liikaa.”

Lue myös

X