Havaintoja parisuhteesta

Vedetään elämä huiviin!

Teksti: Havaintoja parisuhteesta

Olen huivimies. En tiedä että miksi. Minulla on helposti yli 50 kaulahuivia, vaikka osan olen hukannut. Yhden olen ehkä ostanut itse. Muut ovat tulleet elämän varrella, mistä milloinkin.

Huiveilla on monia käyttötarkoituksia. Antakaahan kun kerron.

Salehuivi

Se on huivi joka kietaistaan kaulalle lähikauppaan lähdettäessä. Niitä huiveja roikkuu eteisen naulakossa, ovenkahvoissa ja reitin varrella olevissa lyhtypylväissä.

Juhlahuivi

Vähän parempi huivi joka roikkuu kaulalla silloin kun on joku juhlavampi lähtö kuin lähikauppareissu. Esimerkkinä mainittakoon Ratinan Lidl, jonne ei ihan arkihuivin kanssa ole syytä lähteä. Varsinkin näin koronavuosien aikana jo matka Lidliin on tuntunut juhlalta.

Baarihuivi

Pölyyntyneenä huivikasan alla. Huivi jolla aiheuttaa joko syvää närkästystä elämärajoittuneiden keskuudessa tai syvää ihailua kaltaisteni huivi- ja elämähörhöjen joukossa. Arvelen että toisissa baareissa huivilla saisi mitä tahansa ja Laihialla porttikiellon ja turpaansa. Anteeksi laihialaisille yleistämisestä.

Flunssahuivi

Käytöstä poistettu huivi, jota voi käyttää nenäliinana. Ekologista ja käytännöllistä. Sopii hätätapauksessa Salehuiviksi.

Riikinkukkohuivi

Äärimmäisen värikäs ja huomiotaherättävä huivi joka kääntää ihmisten päät ja nyrjäyttää ajatukset. Toisinsanoen näin miehenä siihen riittää vaaleanpunainen väri tai kukkakuviointi.

Olohuonehuivi

Tämä on niin sanottu vahinkohuivi. Sitä huomaa kotiin tullessa riisuneensa tavalliseen tapaansa itsensä bokserisilliseen ja vasta tuntien päästä huomaa, että kaulalla on vielä huivi. Se ei haittaa paitsi siinä tilanteessa jos huomaa huivin värin riitelevän rajusti bokserien värin kanssa.

Makkarihuivi ns seksihuivi

Makuuhuonehuivi eroaa kaikista muista huiveista siten, että kaulan sijaan huivit solmitaan sängyssä olevaan päätyseinään kiinni tai sängyssä kanssasi olevan silmille. Ei kun seksifantasiateksti olikin vasta seuraavan tekstin aihe.

”Mihin helvettiin oon hukannut mun lempihuivin”huivi

Yleisin käyttämäni huivi. Maailman seksikkäin väri on violetti. Maailman seksikkäämmän huivin väri on violetti. Sitä huivia voisi käytyää Salessa, Lidlissä, sohvalla, sängynpäädyssä, saunassa ja uimahallissa. Hukkunut saatana!

Hellehuivi

Kokeilin juuri päättyneen kesän aikana ja huomasin, että on yksi hetki ihmisen elämässä jossa huivi on kuolemaksi. Pitkäkestoisen helleputken aikana. Henki lähtee, mutta jos se lähtee, niin ei saappaat jalassa, vaan huivi kaulalla.

Kimppahuivi

Voi käyttää rakkausihmisensä kanssa yhdessä. Pujottaa yhden huivin sisälle kaksi ihmistä. Sopii alkulämmittelyyn makkarihuivi mielenpäällä.

Kaikki tai ei mitään -huivi

Katso kuva.

Bloggarinhuivi

Eräänlainen kevytfetissin muoto. Aiheuttaa suunnatonta vihaa ja lempeää ihailua. No pääasia että jotain tuntee. Silloin on vielä ihminen.

No niin rakkaat ihmishuivit. Huivi kaulaan ja kohti parempia aikoja. Vedetään elämä huiviin ja muistakaa, että jokainen ihminen on huivin arvoinen ja että me ollaan huivimiehiä kaikki jos oikein silmin katsotaan.

Lue myös

X