Horoskooppimerkit

Avioliittohoroskooppi: tällaisia eri horoskooppimerkit ovat aviopuolisoina

Oletko luotettava, puhelias vai kenties äärettömän hauska, jännittävä ja villi aviopuoliso? Horoskooppimerkkisi kertoo, millainen aviosiippa olet.
21.9.2018 Teksti: Hilppa Alanko Kuvat: iStock

Härkä on luotettava, kaksonen puhelias ja oinas äärettömän hauska, villi ja jännittävä puoliso. Lue alta tarkemmat kuvaukset siitä, millaisia eri horoskooppimerkit ovat aviopuolisoina.

Oinas (20.3.–19.4.) on villi ja jännittävä aviopuoliso

Oinaan aviopuolisolla ei ole ikinä tylsää, sillä oinas on äärettömän hauska, villi ja jännittävä aviopuoliso. Oinaan kanssa romantiikka ei takuulla lopu kuherruskuukauden jälkeen. Oinas rakastaa kumppaninsa kanssa matkustelua ja nauttii erilaisten deitti-iltojen järjestämisestä. Toisinaan oinas saattaa koetella kumppaninsa hermoja olemalla itsekäs ja pomotteleva.

Härkä (20.4.–20.5.) on aviopuoliso, johon voi aina luottaa

Härkäpuolisoon voi aina luottaa. Hän on uskollinen, lojaali ja ahkera aviopuoliso. Härkä rakastaa pientä arjen luksusta, josta hän haluaa nauttia yhdessä rakkaimpansa kanssa. Tasaisuus ja rauhallisuus ovat sekä härän parhaat että pahimmat puolet. Härkä alkaa helposti toistaa samoja asioita päivästä toiseen. Siksi härän on tietoisesti pidettävä huolta siitä, että avioliitto ei muutu tylsäksi vaan sisältää myös yllätyksiä.

Kaksonen (21.5.–20.6.) puhuu aviopuolisonsa pyörryksiin

Kaksosella todella on puhumisen lahja, jota hän mielellään käyttää sekä avioliitossaan että sen ulkopuolella. Puhelias kaksonen on mielenkiintoinen ja älykäs keskustelukumppani. Kaksonen kaipaa elämäänsä paljon tekemistä ja on hyvä rohkaisemaan kumppaniaan tämän mukavuusalueen ulkopuolelle. Jotta suulaudesta ei tule riitaa, kaksosen kannattaa aika ajoin keskittyä puhumisen sijaan aviopuolisonsa kuuntelemiseen.

Rapu (21.6.–22.7.) on hoivaava aviopuoliso

Rapu on aviokumppanina hoivaaja vailla vertaa. Rapu on aviopuolisona myös hyvin tunteikas, empaattinen, huolehtiva ja rakastava. Ravun kumppanille paineita voi aiheuttaa se, että ravulla on varsin korkeat odotukset avioliitosta ja kumppanuudesta sekä perhe-elämästä. Ravun on hyvä muistuttaa itseään tasaisin väliajoin siitä, että hänen kumppaninsa on vain ihminen.

Leijona (23.7.–22.8.) haluaa nauttia intohimoisesta avioelämästä

Leijona on itsevarma, viihdyttävä ja intohimoinen aviopuoliso. Tulinen leijona haluaa pitää huolta siitä, että avioelämästä nautitaan tiuhaan myös makuuhuoneen puolella. Leijona rakastaa huomion keskipisteenä olemista. Jotta liitto on mahdollisimman onnellinen eikä leijonan kumppani tunne itseään sivuutetuksi, on tärkeää, että leijona nostaa toisinaan kumppaninsa itsensä sijasta parrasvaloihin.

Neitsyt (23.8.–22.9.) kykenee ratkaisemaan avio-ongelmat

Neitsyt on terävä, omistautunut ja totaalisen hurmaava aviopuoliso. Eläinradan loogisimpana merkkinä neitsyt osaa ratkaista tehokkaasti ongelmia sekä avioliitossa että muussa elämässään. Neitsyen ongelmanratkaisukyky onkin varmasti yksi hänen parhaita puoliaan aviopuolisona. Toisinaan neitsyen kumppania saattaa ärsyttää kumppaninsa perfektionismista kumpuava nirsous ja tämän pikkutarkkuus.

Vaaka (23.9.–22.10.) on romanttinen ja kaikki hurmaava aviopuoliso

Vaaka on ystävällinen, romanttinen ja suloinen aviopuoliso. Vaaka on aviopuolisona myös antelias, rakastava ja äärimmäisen positiivinen. Vaaka hurmaa kaikki ympärillään ja vaikka hän ei olisi aikeissa pettää kumppaniaan, vaa’asta kiinnostuneiden joukko voi toisinaan hermostuttaa vaa’an puolisoa. Vaa’an päättämättömyys on kuitenkin huomattavasti tavallisempi ärsytyksen aihe.

Skorpioni (23.10.–21.11.) osaa kommunikoida aviopuolisonsa kanssa

Skorpioni on uskollinen, intohimoinen, suoraviivainen ja päättäväinen aviopuoliso. Avioliitossaan skorpioni on loistava kommunikoija. Hän ei pelkää paljastaa sisintään ja puhua avoimesti puolisonsa kanssa myös sellaisista asioista, joista hän ei ole ylpeä. Jotta liitto pysyy onnellisena, skorpionin on tärkeää pitää mustasukkaisuutensa aisoissa.

Jousimies (22.11.–20.12.) haluaa kehittää avioliittoaan

Jousimies on avoin, tarmokas, älykäs ja ennakkoluuloton aviopuoliso. Jousimies haluaa jatkuvasti tarkkailla ja kehittää parisuhdettaan, oli yhteisiä avioliittovuosia takana miten monta tahansa. Jotta jousimiehen liitto kukoistaa, jousimiehen on muistettava ajatella ennen kuin hän avaa suunsa ja sanoo asioita puolisolleen. Näin puolison ei tarvitse kestää tahdittomia sutkautuksia, joita jousimies itsekin sanottuaan katuu.

Kauris (21.12.–19.1.) on itsenäinen aviopuoliso

Kauris on lojaali, päättäväinen, kunnianhimoinen ja lujatahtoinen aviopuoliso, joka on valmis tekemään kaikkensa perheensä onnen eteen. Kauris ei ole takertuva vaan pikemminkin itsenäinen aviopuoliso, joka antaa kumppanilleen tilaa hengittää. Kauriin on kuitenkin tärkeää pitää huolta avio-onnestaan varmistamalla, ettei itsenäisyys ala näyttäytyä puolisolle tunnekylmyytenä.

Vesimies (20.1.–18.2.) on kekseliäs ja luova aviopuoliso

Vesimies on nuorekas, kekseliäs ja luova aviopuoliso. Hän on aina valmis viettämään puolisonsa kanssa hauskaa makuuhuoneessa ja sen ulkopuolella. Vesimiespuolisolla on kyky nähdä asiat monesta eri näkökulmasta. Suuttuessaan vesimies kääntyy luontaisesi sisäänpäin. Vesimiehen on avioliitossa tehtävä töitä sen eteen, että hän osaa ilmaista suuttumuksensa sanallisesti. Näin asiat on mahdollista selvittää ja avio-onni voi kukoistaa.

Kalat (19.2.–19.3.) antaa aviopuolisolleen sydämensä ja sielunsa

Kalaihminen on suloinen, romanttinen, intohimoinen, kärsivällinen sekä epäitsekäs aviopuoliso. Hän on myös loistava kuuntelija ja antaa aviopuolisolleen sydämensä ja sielunsa. Haaveiluun tapuvaisina kalat saattavat toisinaan vältellä totuuden kohtaamista. Kalaihmisten on tietoisesti harjoiteltava elämän taakkojen kohtaamista ja niistä keskustelemista, jotta avioliitto on pitkä ja onnellinen.

Lähteet: Glamour, PureWow

Suosittelemme