Tällainen uudenvuodenlupaus sinun kannattaa tehdä – horoskooppimerkkisi paljastaa
Uusivuosi on tähtisadetikkujen ja uudenvuodenlupausten päivä.
Horoskooppimerkit

Tällainen uudenvuodenlupaus sinun kannattaa tehdä – horoskooppimerkkisi paljastaa

Etkö vielä ole päättänyt, millaisen uudenvuodenlupauksen teet vuodelle 2019? Horoskooppimerkkisi paljastaa, millainen uudenvuodenlupaus sinulle sopii.
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Uuden kielen opiskelua vai romantiikalle antautumista? Listasimme, millaiset uudenvuodenlupaukset eri horoskooppimerkkien kannattaa tehdä.

Oinas (20.3.–19.4.): saata projektit loppuun ennen uusien aloittamista

Olet todella hyvä aloittamaan projekteja, mutta huono saattamaan niitä loppuun. Paras uudenvuodenlupauksesi olisikin, että hoidat aloittamasi projektit päätökseen ennen uusiin asioihin tarttumista. Tämä lupaus todella hyödyttää sinua, sillä yksikin kunnolla hoidettu asia on parempi kuin monta kesken jäänyttä.

Härkä (20.4.–20.5.): hemmottele itseäsi

Uudenvuodenlupausten ei aina tarvitse olla pelkkää elämän rajoittamista. Elämässä täytyy olla myös nautintoja. Saat vuoteesi energiaa ja hyvää oloa, kun lupaat hemmotella itseäsi silloin tällöin. Hemmottelua voi olla esimerkiksi pieni matka tai pelkkä uuden kahvin maisteleminen lähikahvilassa.

Kaksonen (21.5.–20.6.): opiskele uutta kieltä

Rakastat puhumista ja oppimista, joten sinulle ehdottomasti paras mahdollinen uudenvuodenlupaus on uuden kielen opiskeleminen. Tuntemattoman kielen maailmaan hyppääminen tarjoaa elämääsi myös paljon kaipaamaasi vaihtelua.

Rapu (21.6.–22.7.): hyppää pois mukavuusalueeltasi

Rakastat kaikkea tuttua ja turvallista. Virkistystä elämääsi toisi kuitenkin mukavuusalueesi ulkopuolelle meneminen ja uuden kokeminen. Kokeile uutta kampausta, meikkiä tai poikkea eri kahviloissa tai ravintoloissa. Kun uudenvuodenlupauksesi on mukavuusalueelta poistuminen silloin tällöin, ei vuodesta 2019 tule vain yksi tavallinen vuosi muiden joukossa.

Leijona (23.7.–22.8.): intoudu seikkailuun

Rakastat seikkailuja. Sinulle hyvä uudenvuodenlupaus onkin viedä pienet arjen seikkailut uudelle tasolle. Kuuntele, mitä sydämesi todella sinulle sanoo, ja kulje sen ohjaamana eteen tuleviin seikkailuihin. Tämä voi tarkoittaa vaikkapa kauan haaveilemasi laskuvarjohypyn tekemistä tai jopa suuria muutoksia elämässä, esimerkiksi muuttoa tai työpaikan vaihtamista.

Neitsyt (23.8.–22.9.): anna romantiikan viedä

Vuosi 2019 on neitsyille todellinen rakkauden ja romantiikan kulta-aika. Siksi sinulle loistava uudenvuodenlupaus on, että annat romantiikan viedä, kun sen aika koittaa. Salli itsesi nauttia kaikesta siitä rakkaudesta ja romantiikasta, mitä tuleva vuosi sinulle tarjoilee.

Vaaka (23.9.–22.10.): pue negatiiviset tunteesi sanoiksi

Diplomaattisena ja ystävällisenä persoonana haluat säilyttää sovun lähes hinnalla millä tahansa. Negatiivisten tunteiden ääneen sanominen tekisi kuitenkin elämästäsi parempaa ja takaisi, etteivät ihmiset pidä sinua kynnysmattona, jonka yli voi kävellä milloin tahansa. Kun uudenvuodenlupauksesi vuodelle 2019 on negatiivisten tuntemusten pukeminen sanoiksi, vuoden lopussa itseluottamuksesi on kasvanut ja voit paremmin.

Skorpioni (23.10.–21.11.): keskity terveyteesi

Jos et tammikuun loppuun mennessä aloita terveyteesi keskittymistä eli syö terveellisesti ja liiku, huomaat pian, että energiatasosi alkavat olla todella alhaalla. Tee siis klassinen uudenvuodenlupaus terveellisestä elämästä ja toteuta sitä määrätietoisesti koko vuoden ajan – hyvinvointi seuraa perässä. Muista, että terveelliseenkin elämään kuuluu herkuttelu silloin tällöin, kitukuuri ei ole tarpeen.

Jousimies (22.11.–20.12.): pyydä vieraita kotiisi

Vuonna 2019 sinusta suorastaan tihkuu energiaa. Kun uudenvuodenlupauksesi on kutsua vieraita kotiisi, myös nämä onnelliset kutsutut pääsevät nauttimaan virkistävästä energiastasi. Miltä kuulostaisi vaikkapa peli-ilta työkavereiden kesken tai sohvapaikan tarjoaminen kaupunkiin saapuvalle ystävälle?

Kauris (21.12.–19.1.): rentoudu säännöllisesti

Olet kunnianhimoinen, eikä sinulla ole ongelmia saavuttaa tavoitteita. Siksi sinun kannattaakin tavoitteiden asettamisen sijaan tehdä uudenvuodenlupaus, joka kannustaa sinua hellittämään hetkeksi. Lupaa rentoutua säännöllisesti silloin tällöin. Aina ei tarvitse keskittyä asioiden saavuttamiseen.

Vesimies (20.1.–18.2.): vaali luovuuttasi

Sinä et kangistu kaavoihin, vaan kykenet aina ajattelemaan uudella tavalla. Tee uudenvuodenlupaus, jossa lupaat vaalia luovuuttasi. Aloita jokin uusi luova harrastus tai tee sellaisia luovia asioita, jotka sinua jo aiemmin ovat kiinnostaneet. Kun elämässäsi on tarpeeksi luovuutta, jaksat hoitaa tylsiä arjen askareitakin paremmin.

Kala (19.2.–19.3.): keskity uraasi

Tänä vuonna sinulla on loistavat mahdollisuudet edetä urallasi. Tee siis uudenvuodenlupaus, jossa lupaat keskittyä uraasi. Voit esimerkiksi ottaa lisää vastuuta työssäsi, pyytää palkankorotusta tai jopa vaihtaa kokonaan uuteen työpaikkaan. Työmaailma on sinulle avoinna!

Lähteet:  WomenWorking, Your Tango

X