Kuukausihoroskoopit

Kuukausihoroskooppi 6/2016

Kesäkuun myötä alamme myös astrologisesti päästä lähemmäs lomatunnelmia kriittisten planeettakuvioiden hellittäessä pikkuhiljaa otettaan. Rautapallot kyllä painavat edelleen jaloissa, ja me kaikki saamme pitää edelleen tarkkaa lukua voimiemme riittämisestä.

Teksti:
Anna.fi

Kesäkuun myötä alamme myös astrologisesti päästä lähemmäs lomatunnelmia kriittisten planeettakuvioiden hellittäessä pikkuhiljaa otettaan. Rautapallot kyllä painavat edelleen jaloissa, ja me kaikki saamme pitää edelleen tarkkaa lukua voimiemme riittämisestä.

Erilaisiin terveysongelmiin on nyt hyvä kiinnittää huomiota ja hakea sopivaa hoitajaa tai terapeuttia. Marsin kolmio Chironille edistää paranemisprosesseja, auttaen samalla löytämään omaan energiakenttään sopivat parantajat.

Myös globaalissa markkinataloudessa alkaa nyt selkiintymisen ja paranemisen aika, sillä pahimmat epäkohdat ovat jo paljastuneet ja korjaustoimenpiteet käynnistyneet siellä, missä se vielä on mahdollista. Osa pankeista ja isoista kansainvälisistä yrityksistä on jo syöksykierteessä, mutta sen vaikutukset eivät välttämättä ole suuren yleisön tietoisuudessa vielä pitkään aikaan. Nettiaika saattaa nopeuttaa totuuden julki tulemista ja talouskuplan näkyvää puhkeamista.

kuukausihoroskooppi

Kesäkuu on ehdottomasti hyvä lomakuukausi, sillä vielä ei kannata kovin massiivisesti lähteä käynnistämään omia ideoita tai suunnitelmia. Kehitellä toki pitää kaikkea mielessä liikkuvaa ja pohjatöitä saa tehdä niin paljon kuin suinkin jaksaa. Maailma uudistuu hyvällä sykkeellä, mutta uudistuminen vaatii niin paljosta vanhasta luopumista, ettei paraskaan idea anna aihetta painaa turbonappia pohjaan kuin ehkä ihan hetkeksi kerrallaan. Elokuussa voi jo alkaa irrotella ihan kunnolla.

Oinas

Venus ja Aurinko antavat vauhtia ja kekseliästä energiaa kaikille vähänkin hullummille ideoille ja ihan kummallisella onnekkuudella saat juttusi nyt menemään putkeen kaikilla elämäsi alueilla, joilla niitä päätät viljellä. Mihinkään tylsään tekemiseen et nyt ihan helposti taivu, sillä kekseliäisyytesi on huippu vireessä ja jollain tavalla nuo innovaatiot on pakko saada toteuttaa.

Rakkaus

Venuksen sekstiili merkissäsi vaikuttavalle Uranukselle tuo tullessaan sellaiset vapauden tuulet, ettei sinun ole ollenkaan helppoa pysyä aikaisemmin asetetuissa rajoissa elämäsi ja tekemisesi kanssa. Kaikenlaista kivaa ja eksoottista jännitystä on nyt tarjolla etenkin ihmissuhteiden alueella ja parhaimmillaan se tarkoittaa hurjia ihastumisia tai olemassa olevan suhteen positiivista uudistumista.

Härkä

Vauhti rauhoittuu juuri sopivasti aurinkoisen suomalaisen kesän tehdessä tuloaan ja kutsuessa nauttimaan lisääntyvästä lämmöstä ja lomatunnelmista. Jupiterin ja Pluton merkkiisi osoittama kultainen kolmio antaa loistavat puitteet jatkaa toukokuussa toivottavasti käynnistämiäsi suunnitelmia kodin, uran tai harrastustesi parissa. Saat ideoillesi yllättävää tukea päätösvaltaa käyttäviltä tahoilta.

Rakkaus

Viime kuun romanttinen yltäkylläisyys muuttuu parhaimmillaan mukavaksi arjen yhdessäoloksi omien läheisten ja rakkaiden ihmisten kanssa. Jokunen Härkä toki pettyy pahemman kerran arjen iskiessä kiilaa ruusunpunaisiin unelmiin ja haaveisiin. Silloinkin kaikki on edelleen ihan ok, sillä vain yliammutut odotukset putoavat ikäviltä tuntuvina pettymyksinä jalkojesi juureen.

Kaksoset

Aurinko, Venus ja Merkurius antavat loistavaa ja innostavaa valoenergiaa kaikille ihanille suunnitelmille, joita päässäsi nyt sattuu liikkumaan. Saturnuksen oppositio pitää huolen siitä, että realismi ei pääse katoamaan suurimmassakaan innostuksen vimmassa. Voimasi ovat siis melko tarkasti rajatut, eikä sinulla ole mitään mahdollisuutta saada kaikkea päässäsi pyörivää pyörimään myös käytännössä.

Rakkaus

Venuksen nyt lopulta saapuessa merkkiisi voit hyvästä syystä laittaa elämääsi vähän railakkaammalle vaihteelle. Kesäkuun aikana löytämäsi ihanuudet ja ihastumiset niin asioihin kuin ihmisiin tulevat olemaan rakkauselämäsi kantava voima noin vuodeksi eteenpäin. Nyt on tärkeää löytää mahdollisimman iloinen ja nautinnollinen yleisvire kaikille elämäsi alueille. Vetovoimasi on korkeimmillaan kahden ensimmäisen viikon aikana.

Rapu

Olet nyt sukeltanut sen verran pohjamudissa, että on korkea aika nostaa pää vedenpinnan yläpuolelle ja alkaa katsemaan maailmaa vapautuneemmasta näkökulmasta. Tämä alkava kesä kannattaa ottaa mahdollisimman rennosti, vaikka olisitkin tiukasti työn touhussa mukana. Sinulla on käytössäsi parantavaa ja kannustavaa energiaa, jolle löytyy kyllä innokkaita vastaanottajia.

Rakkaus

Romanttisessa mielessä saatat tuntea olosi levottomaksi ainakin kesäkuun alkupuolella, kun Venus vielä viipyy viereisessä merkissä, mutta kuun puolivälin jälkeen voi alkaa paistatella suosiosi aallonharjalla. Siitä alkaa sinun rakkauselämäsi etsikkoaika, joka määrittelee onnellisuutesi asteen noin vuodeksi eteenpäin. Nyt kun keskityt nauttimaan elämästäsi täysin palkein, niin suosiosi on taattu seuraavaan kesään saakka.

Leijona

Neptunuksen ja Saturnuksen keskinäinen tarkka neliö merkkiisi synnyttää melkoisen sisäisen palon jonkun merkittävän konkreettisen muutoksen tekemiseen työelämässä tai urakuvioissa. Mielessäsi välkkyvä idea on Leijonalle sopivan uhkarohkea ja silti sen verran pelottava, että joudut keräämään kaiken rohkeutesi päätöksen toteuttamiseen. Mitään todellista syytä epäröintiin ei nyt ole näkyvissä.

Rakkaus

Olet kesäkuussa sen verran kiireinen ja innostunut elämässäsi tapahtumassa olevista uudistuksista, että ajatuksissasi ole tilaa romantiikalle. Intohimosi ohjautuu nyt pääasiassa elämäsi konkreettiseen uudelleen järjestelyyn ja niinpä rakkaus ja ihastumiset toteutuvat muun tekemisen ohessa. Paras keino saada sinut ihastumaan itseensä on nyt heittäytyä mukaan muuttumisleikkiisi.

Neitsyt

Olet edelleen käynnistämässä 12 vuoden menestystarinaa ja nyt Jupiterin tehdessä yhtymää noususolmulle merkissäsi, astuvat menneisyytesi positiiviset energiat palvelukseesi. Jokainen elämääsi ja hyvinvointiasi edistävä ratkaisu saa yllättävää tukea useammilta ratkaisevilta tahoilta. Tärkeintä on pitää tarkasti huolta siitä, että itse tekeminen on sinusta innostavaa ja palkitsevaa.

Rakkaus

Ihmissuhteiden ja rakkauselämän kannalta tällainen menestysvaihe on kahtiajakoinen. Toisaalta tällainen Jupiterin energia on äärimmäisen puoleensa vetävää ja jännittävää, eikä ystävistä ole nyt puutetta. Toisaalta tarvitset aivan valtavasti omaa aikaa ja vapautta voidaksesi toteuttaa menestyksellisiä ideoitasi, jolloin läheisesi helposti kokevat jäävänsä vaille huomiotasi ja rakkauttasi.

Vaaka

Astrologiset kuviot ovat kesän myötä aina vain paremmalla mallilla Uranuksen ottaessa lisää etäisyyttä Pluton neliöaspektiin. Kesäkuussa Marsin tekemä 150 asteen kulminaatio luo aivan loistavat puitteet kaikille mielessäsi välkkyville uudistuksille, mutta silti ideoittesi toteuttaminen vaatii tahtoa ja henkistä rohkeutta. Koita tunnistaa alitajuinen pelkosi liikkeelle lähtemistä kohtaan. Pelko on täysin mielikuvituksesi tuotetta.

Rakkaus

Vapaus ja riippumattomuus ovat varmasti tehokkain henkinen elementti, jos mietitään vetovoiman lakia ihmissuhteiden kannalta. Koska olet nyt valmis haastamaan paikoilleen juuttuneet mallit ja tottumukset, heijastuu sinusta ulospäin jännittävä ja kohtalonomainen energia. Sinussa on tällä hetkellä jotain täysin vastustamatonta muutosvoimaa, josta moni haluaa päästä tavalla tai toisella osalliseksi.

Skorpioni

Merkissäsi perääntyvä Mars saa kesäkuussa voimakkaan radikaaleihin muutoksiin ja uudistuksiin pakottavan energian Uranukselta ja samaan aikaan toteutuva kolmio Chironilta vahvistaa kykyäsi seurata korkeampaa tietoisuutta ratkaisuja tehdessäsi. Pikkujutut eivät nyt jaksa sinua kiinnostaa sentin vertaa ja siksi voit hyvällä omalla tunnolla keskittyä viemään loppuun tärkeimpänä pitämäsi jutun.

Rakkaus

Tämänhetkinen tilanteesi vaatii tavallista suurempaa keskittymistä työkuvioihin tai muuten elämäsi järjestelemiseen, mutta se ei tällä kertaa vähennä ihmissuhteiden tai rakkauselämän merkitystä. Romantiikalle on olemassa oma aikansa heti kun käytännön asiat ovat sen päivän osalta kunnossa. Sen enempää sinulta ei nyt pitäisi kenenkään vaatia, jos haluaa yhteisymmärryksen ja kiintymyksen säilyvän hyvällä tasolla.

Jousimies

Saturnus tulee kesäkuussa täysin tarkkaan neliöön Neptunuksen kanssa ja siksi elät kosmisen suunnitelmasi pakottamana melkoisen epätietoisuuden tilassa. Kaikki on laajemmin katsottuna oikein hyvällä mallilla, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta vaikuttaa asioiden kulkuun millään tavalla ja se tuntuu pelottavalta. Lopputulokseen voit sitten vaikuttaa todella paljon hetkessä elämällä ja vain eteenpäin katsomalla.

Rakkaus

Venuksen oppositio Saturnukselle merkitsee yhtä kovaa koulua tuonne rakkauselämän puolelle. Rakkautta ei voi ostaa rahalla eikä omilla uhrauksilla. Jos olet tehnyt liikaa päätöksiä vain kumppanisi tai läheistesi miellyttämiseksi, niin nyt tulet huomaamaan, ettei siitä ole ollut mitään hyötyä. Et pysty nyt itse tekemään asioita kenenkään mieliksi, etkä pysty myöskään ottamaan vastaan mitään, mistä en oikeasti pidä.

Kauris

Pääset edelleen nauttimaan tästä Jupiterin ja Pluton mahtavasta menestyskolmiosta, joka toki vaatii sinulta koko ajan suurempaa ja suurempaa rohkeutta viedä hyvin alkaneita suunnitelmia ja hankkeita vieläkin pidemmälle. Nyt saattaa olla jo suuri houkutus varmistaa tilannetta jollain tavalla, mutta kosmisen suunnitelmasi mukaan tämä on vielä etenemisen ja menestyksellisten uudistusten kuukausi.

Rakkaus

Venus on kesäkuun alun hiukan paitsiossa, mutta kuun puolivälistä eteenpäin se tulee aktivoimaan ihmissuhteiden maailmaasi kriittisellä tavalla tilanteissa, joissa et pääse olemaan oma itsesi. Vapauden ja riippumattomuuden merkitys kasvaa tavallista suuremmaksi, eikä sinulle ole nyt mahdollista mukautua toisen tai toisten odotuksiin pelkästä miellyttämisen halusta.

Vesimies

Mars perääntyy neliössä merkkiisi ja siksi suhtaudut tavallista kriittisemmin kaikkeen omaan tekemiseesi ja ennen kaikkea sellaiseen tekemiseen, jota joku muu pyrkii ohjaamaan. Sinulla on tällä hetkellä todella tarkka oma rytmitys elämällesi ja hermostut ellet pääse tekemään asioita täysin omassa tahdissa ja omalla omituisella tavallasi. Logiikkaa touhuistasi ei nyt kannata etsiä, sillä toimit melkoisella ”ennakolla”.

Rakkaus

Venus kolmiomerkissäsi tekee tästä kesäkuusta pienen ihanuuksien ihmemaan, jos vain maltat kiinnittää huomiota omiin tuntemuksiisi päivän eri tilanteissa. Kaikesta voi tehdä hauskaa tai ainakin mukavaa joillain pienillä muutoksilla. Rakkaudellinen olotila heijastuu sinusta vahvasti ulospäin ja seuraasi hakeudutaan niin ystävyyden kuin ihastumisten merkeissä.

Kalat

Utuinen olotila kuuluu tällä hetkellä elämääsi ja tuo tullessaan sekä hyvältä tuntuvia, että suorastaan järkyttäviä oivalluksia. Alitajuntasi toimii korkeapaineella ja pyrkii ennen kaikkea paljastamaan epäkohtia nykyisen elämäsi konkreettisissa rakenteissa. Tällaiset ”heräämiset” eivät yleensä ole lainkaan kivoja kokemuksia, mutta poikkeuksetta ne ovat terveellisiä ja elämää parantavia.

Rakkaus

Venuksen seilatessa etenkin kuun alussa Neptunuksen ja Saturnuksen kohtauspisteessä, vallitsee myös rakkauselämässä totuudellinen ja omia ylisuuria odotuksia alas ampuva tietoisuudentila. Olet niin herkkänä omien tunteittesi kanssa, että huomaat aivan väkisin, mikäli kumppanisi, ystäväsi tai läheisesi ei toimi ja käyttäydy aidosti. Silloin on jotain pielessä ja nyt huomaat mistä kiikastaa.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

Lue myös: Numerologia: Elämänpolun numero paljastaa luonteesi ja elämäntehtäväsi

Lue myös: Amerikan intiaanien horoskooppi

X