Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi keskiviikko 5.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Aurinko oli tarkimmillaan neliössä Saturnukseen jo maanantaina, mutta tämä viikko on kokonaisuudessaan hiukan tavallista painavampaa aikaa. Levätä pitää niin paljon kuin suinkin ehtii.

Oinas

Tänään on monilla edessä hankaluuksia ja vastoinkäymisiä. Sinun ei tarvitse pyynnöistä huolimatta antaa vetää itseäsi mukaan muiden ongelmiin. Tämän päivän ongelmat ovat poikkeuksetta itse aiheutettuja ja niistä ei voi ottaa opikseen, jos sinä kuittaat ne tavalla tai toisella omaan piikkiisi.

Härkä

Energiasi ovat yhdessä matalammista vaiheistaan ja siksi koet armotonta väsymystä kaikkea sellaista kohtaan, mikä ei enää kuulu sinulle. Väsymys ja uupumus ovat tärkeitä merkkejä muutosten tarpeellisuudesta, mutta niitä ei ole helppo seurata. Tämä on sinulle luopumisen aikaa jostakin vanhasta.

Kaksonen

Yleinen energiatason putoaminen koettelee voimakkaammin monia muita kuin sinua. Älä silti suostu ottamaan harteillesi muiden vastuita tai muiden tekemättömiä töitä. Tämä aika painottaa omien ja vain omien velvoitteiden hoitamista. Kaikki muu tuottaa suurempia tai pienempiä ongelmia.

Rapu

Monella ihmisellä ilmenee tänään vaikeuksia selvitä ottamistaan haasteista ja velvollisuuksista. Sinulla on mahdollisuus ja oikeastaan velvollisuus hyötyä tilanteesta jollain tavalla. Sinulle tarjoutuu ehkä hyvinkin mielenkiintoisia juttuja hoidettavaksi ja tarjoukset kannattaa ehdottomasti ottaa vastaan.

Leijona

Jos tänään ei kulje, niin sitten se ei kulje. Älä yritä pakottaa itseäsi mihinkään minkä suinkin voi jättää vaikkapa huomiseksi. Lepo on tarpeen ja suorastaan välttämätöntä Auringon ja Saturnuksen tehdessä neliötä merkkiisi. Voit ihan itse päättää olla hakkaamatta päätäsi seinään, muuten sattuu.

Neitsyt

Vaikka yleinen energiataso on matalalla, ei se silti kosketa sinua yhtä ankarasti kuin monia muita. Aurinko on kolmiossa merkkiisi ja sinulla riittää luovuutta omien juttujesi toteuttamiseen, kunhan jätät muiden ongelmat heidän itsensä hoidettavaksi. Ota silti rauhallisesti ja vältä hosumista.

Vaaka

Joku asia jumiintuu tänään pahannäköisesti paikoilleen, mutta voit korjata tilanteen jos uskallat toimia omalla tavallasi vastoin muiden odotuksia. Älä anna alitajuisen pelon estää sinua kunnioittamasta omaa tekemistäsi ja oman elämäsi tarkoitusta, vaikka joutuisit kohtaamaan jopa vihamielistä käyttäytymistä.

Skorpioni

Juuri näihin aikoihin alkaa mittasi täyttyä ääriään myöten jotakin elämääsi tähän asti kuulunutta asiaa kohtaan, joka tällä hetkellä tuntuu ainoastaan vievän viimeisetkin voimanrippeesi. Auringon oppositio tuo tarpeettomaksi käyneen asian konkreettisesti eteesi ja sinun tehtäväsi on vain päästä siitä eroon.

Jousimies

Ne asiat joita kohtaan tunnet tänään selvää ahdistusta, vaativat nyt selkeitä muutoksia. Älä kanna vastuuta asioista, jotka eivät sinulle kuulu. Mieti mitä ylimääräisiä hommia päivääsi keskimäärin liittyy ja tee mahdollisimman selkeä päätös sellaisten jättämisestä pois, niin pian kuin suinkin.

Kauris

Vaikka pystytkin toimimaan rationaalisesti tälle päivälle kertyvien ongelmien keskellä, niin älä silti ota kantaaksesi muiden ongelmia, joita sinulle mitä todennäköisimmin tarjotaan ehkä useammaltakin taholta. Tänään on tärkeää antaa jokaisen kantaa omat sitoumuksensa ja oppia niistä jotakin.

Vesimies

Tänään on päivä, jolloin kaikki voi mennä pieleen tai ainakin tökkiä oikein olan takaa. Syynä voi olla vain yksi tai sitten useampia tarpeettomia sitoumuksia, jotka uudelleen ja uudelleen sekoittavat luonnollisen rytmisi. Voit vapautua näistä taakoista vain omalla päätökselläsi et kenenkään muun.

Kalat

Moni on halukas pinoamaan lisää velvollisuuksia harteillesi juuri tänään. Varo kaikkea mielistelyä ja kieltäydy päättäväisesti kaikesta, joka vähänkään maistuu ikävältä tekemiseltä. Sinussa on kyllä erityistä puhtia, mutta sitä ei voi valjastaa kenenkään muun kuin sinun päämääräsi toteuttamiseen.

X