Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 15.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Auringon yhtymä Plutolle nostaa viikonlopun energiat hyvin korkealle ja elämän intensiteetti on huipussaan. Nyt jokaisen on osattava tehdä täysin omat ja itsenäiset päätöksensä, ettei alkaisi keittää kovin pahasti.

Oinas

Tunnet varmaan aggressiivisen energian sisälläsi. Et ole valmis hyväksymään ainuttakaan sellaista ratkaisua, jonka koet vaikeuttavan elämääsi. Aggressio on kehon antama merkki siitä, että sinulla on nyt voimaa sanoutua irti epämukavilta tai ahdistavilta tuntuvista asioista elämässäsi.

Härkä

Sinulla on tulevina päivinä paljon tavallista vahvempi itsetunto ja sitä kannattaa käyttää hyväksi omien päämääriesi eteenpäin viemiseen. Pluton ja Auringon kolmio merkkiisi on kosminen myötätuuli kaikelle, mitä sinä pidät elämässäsi tärkeänä. Nosta siis purjeet ylös ja anna elämän viedä sinua oikeaan suuntaan.

Kaksonen

Tunnet ahdistavan voimakkaana alitajuisen tarpeen saattaa joku tietty asia lopulliseen päätökseensä. Kerää kaikki rohkeutesi ja tee se ihan näiden lähipäivien aikana. Näet itsekin kuinka paljon paremmaksi kaikki muuttuu, kun vain uskallat pistää toimeksi. Pelko kuuluu asiaan, mutta osoittautuu turhaksi.

Rapu

Viime aikojen paineet kasautuvat näille päiville ja sinun on aika tehdä itsellesi selväksi mistä haluat päästä lopullisesti eroon nykyisessä elämässäsi. Jos joku asia tai ihminen estää sinua toteuttamasta omaa luovuuttasi, niin nyt tunnet kestämätöntä painetta vapauttaa itsesi tuosta ikeestä.

Leijona

Sisimmässäsi tiedät, että sinun on saatettava eräs mieltäsi painava asia päätökseen, vaikka et millään tahdo uskaltautua ajatuksista konkreettiseen toimintaan. Mikään ei ole tulevaisuutesi kannalta niin tärkeää kuin tehdä juuri nyt se, minkä tiedät oikeaksi ja kaikkien kannalta parhaaksi ratkaisuksi.

Neitsyt

Näet lähipäivien aikana kaikki asiat tavallista selvemmin ja sinun on helppo tehdä tärkeitä ja kauaskantoisia ratkaisuja tulevaisuutesi varalle. Sinussa asuu niin suuri voima, ettei kukaan pysty asettumaan tiellesi, mikäli vain uskallat painaa kaasun pohjaan. Elämä rakastaa sinua, jos sinä rakastat elämää.

Vaaka

Joku sinua jo aikaisemmin vaivannut asia käy näinä päivinä entistä hankalammaksi ja sinun on pakko katsoa epämiellyttävää totuutta suoraan silmiin. Vihan tunne sisälläsi on sitä voimakkaampi, mitä haitallisemmasta asiasta sinun kannaltasi on kysymys. Tämä on sinun hetkesi päästää irti siitä mikä ei toimi.

Skorpioni

Tänään ja lähipäivinä onni ja voima ovat liittoutuneet sinulle tärkeiden asioiden taakse. Älä epäröi viedä haluamiasi asioita juuri siihen suuntaan, jonka itse tiedät oikeaksi. Menestys vaatii joskus rohkeita siirtoja ja nyt on sellaisten aika positiivisessa mielessä. Riittää kun itse hyväksyt omat ratkaisusi.

Jousimies

Saat lopultakin vahvistuksen asialle, jota olet jo pitkään yrittänyt viedä eteenpäin. Ota vastaan kaikki onni ja menestys, jota sinulle tämän Aurinko-Pluto-yhtymän aikana tarjotaan. Vaatimattomuus on väärä väline näihin päiviin. Uskalla hyppiä ilosta, kun siihen on aihetta ja ole ylpeä saavutuksistasi.

Kauris

Varaudu tekemään joku hyvin merkittävä ja täysin itsenäinen päätös lähipäivien aikana. Älä epäröi ottaa riskejä ja luota sydämesi ääneen heti, kun innostuksesi energia roihahtaa täyteen liekkiin. Pelissä on paljon enemmän kuin pystyt juuri nyt näkemään. Vain sinä tiedät, mikä on oikein.

Vesimies

Joudut selvittelemään jotakin noin kuukausi sitten tekemääsi ratkaisua, joka ei kaikilta osin tunnu itsestäsi enää ollenkaan hyvältä. Uskalla peruuttaa suunnitelmissasi sen verran kuin on tarpeen ja valitse itsellesi niiltä osin uusi strategia. Kaikki on vielä helposti korjattavissa.

Kalat

Saat nyt selvää lisäpotkua jollekin pari kuukautta sitten tekemällesi rohkealle päätökselle. Ole valmis jatkamaan etenemistäsi omaa kompassiasi seuraten. Yllättävät kehut ja kiitokset ovat merkkejä onnistuneista valinnoista, joita voit juuri nyt menestyksellisesti kehitellä eteenpäin.

X