Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi lauantai 16.10.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Aina kun olet aloittamassa jotain itsellesi todella arvokasta, ovat myös vastavoimat paikalla. Pysy tänä viikonloppuna ja vielä ensi viikolla lujasti omassa voimassasi ja ole valmis taistelemaan oikeudesta elää täysin omaa itsenäistä elämääsi. Kosmos on tukenamme tässä tärkeässä vaiheessa.

Oinas

Luota tunteisiisi kun huomaat että joku asia saa sinut tärisemään vihasta. Vapauta itsesi tilanteeseen liittyvistä turhista velvollisuuksista ja katso vain yhtä asiaa: Mitä sinä haluat? Voit päästää irti vihasta heti kun tiedät päättäväsi itse omasta elämästäsi. Kuinka hyvältä se voikaan tuntua.

Härkä

Vastakkaiset energialataukset räiskähtelevät ympärilläsi ja vaativat sinua ottamaan kantaa asioihin. Annat osallisten kuulla kunniansa, sillä et jaksa kuunnella turhaa väittelyä. Tämä onkin sinun tehtäväsi tämän päivän väännöissä. Palauttaa osapuolet todelliseen elämään.

Kaksonen

Päivän raskaissa energioissa sinua pyydetään sovittelijaksi ehkä useampaankin kiistaan. Suosittelen pitäytymistä mahdollisimman kaukana muiden välisistä erimielisyyksistä, sillä tämän päivän kiistoissa on aivan uskomattomalta tuntuva lataus, jota ulkopuoliset eivät pysty selvittämään.

Rapu

Tänään tiedät ja tunnet hyvin voimakkaasti sellaiset asiat ja ihmiset, jotka rajoittavat tarpeettomasti elämääsi. Nopeasti nousevat vihantunteet ovat varmoja merkkejä siitä, että olet päästänyt jonkun määräämään liikaa sinun elämästäsi. Toimi nyt tietoisesti omilla ehdoillasi, äläkä haaskaa energiaasi riitelyyn.

Leijona

Synkät pilvet varjostavat monen läheisesi elämää ja sinulle tarjotaan roskaämpärin virkaa. Älä ota vastaan turhia syytöksiä tai vuodatuksia, vaan kerro vaivoistaan valittaville ihmisille, miltä heidän itsesäälinsä kuulostaa. Tällainen palaute on nyt parasta mahdollista terapiaa.

Neitsyt

Kulje tänään omaa polkuasi laput silmillä ja varo sekaantumasta muiden keskinäisiin kiistoihin. Voitavaa osapuolta ei nyt ole olemassa. Sinulla ei ole tämän päivän tapahtumiin henkilökohtaista osuutta ja siksi pitäytyminen ulkopuolisen tarkkailijan roolissa on ainoa oikea vaihtoehto.

Vaaka

Koet todella voimakasta ahdistusta asioihin jotka estävät sinua toteuttamasta luovuuttasi. Ole valmis tekemään suuria, tähän hetkeen liittyviä päätöksiä elämässäsi. Mahdollinen aggressiivisuus on selvä merkki siitä, että elämässäsi on joku tai joitakin siihen kuulumattomia rajoitteita.

Skorpioni

Ilmassa on voimakas painostava tunnelma, jonka perusteella sinunkin kannattaa miettiä kenen veneessä haluat purjehtia tästä eteenpäin. Seuraa lähelläsi olevien ihmisten mielialoja ja anna hälytyskellojen soida aina kun joku suhtautuu sinuun vihamielisesti.

Jousimies

Luota asioihin, jotka tänään kulkevat suotuisilla raiteilla. Älä odota muiden kommentteja vaan tee omat ratkaisusi täysin itsenäisesti. Omassa elämässään henkiseen ahdinkoon ajautuneet ihmiset hyökkäävät jollain tavalla kimppuusi ja yrittävät saada sinut epäröimään omia valintojasi.

Kauris

Elämä ohjaa sinua tänään voimakkaalla ja ankaralla kädellä pyrkiessään näyttämään mitkä asiat eivät enää kuulu sinun elämääsi. Luota äkillisten ja joskus jopa dramaattisten tunteittesi viestiin ja tiedosta mitkä asiat tai ihmiset eivät enää kuulu sinun elämääsi.

Vesimies

Vaikka ihmiset ympärilläsi ovatkin hermostuneita niin älä anna sen estää sinua toteuttamasta omia suunnitelmiasi, sillä ne kyllä onnistuvat paljon paremmin kuin millä jotkut sinua nyt saattavat sinua uhkailla. Moni haluaa sinut omien juttujensa takuumieheksi/naiseksi, mutta nyt on parempi kieltäytyä kunniasta.

Kalat

Saatat joutua tänään hyvin hankalaan valintatilanteeseen. Ajattele esiin nousevaa asiaa täysin itsenäisesti ja itsekkäästi ettei kukaan käyttäisi sinua hyväkseen. Kielteisen vastauksen antaminen saattaa ensin tuntua aivan mahdottomalta, mutta niin tehtyäsi koet valtavan helpotuksen tunteen.

Annan uutiskirje

Kiinnostavimmat jutut hyvinvoinnista, ihmisistä ja suhteista

Lue myös

X