Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi maanantai 30.11.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Merkuriuksen sekstiili Saturnukselle aloittaa tämän planeettaohituksiltaan vaatimattoman viikon positiivisissa tunnelmissa täydenkuun loistaessa taivaalla. Etenkin kaikissa sopimusasioissa ja suunnitemien laatimisessa puhaltaa mukava myötätuuli ja alitajunnan ohjaus on tehokasta.

Oinas

Muistat tänään asian, joka on pitkään vaivannut sinua, mutta et ole vielä uskaltanut hoitaa sitä järjestykseen. Nyt kannattaisi rohkaista mielensä ja ottaa juttu selkeästi esille. Se ei välttämättä selviä odottamallasi tavalla, mutta sinä tulet tietämään missä todella mennään ja kenen kanssa.

Härkä

Älä yritä tänään viedä eteenpäin muuta kuin sinua aidosti kiinnostavia asioita, sillä kaikki muu on yllättävän raskasta ja hidassoutuista. Uskalla sitoutua siihen, mikä sinua vetää juuri nyt puoleensa ja jätä tekemäsi suunnitelmat hetkeksi omaan rauhaansa, ne kyllä ehtii hoitaa vähän myöhemminkin.

Kaksonen

Ajatus ei luista tänään kirkkaimmillaan, ennen kuin olet hoitanut kuntoon jonkun kovasti mieltäsi painavan asian. Sen jälkeen kaikki sujuu helpommin. Ole valmis luopumaan jostakin rutiinin omaisesta tekemisestä, jotta voit paremmin keskittyä kohtaamasi mahdollisuuden hyödyntämiseen.

Rapu

Nyt on hyvä hetki väsätä kuntoon joku vireillä ollut suunnitelma tai sopimus. Ajatuksesi virtaavat tänään kirkkaina ja selkeinä, etkä tee helposti virheitä, vaikka pöydässä on samaan aikaan monta viritystä valmiina lähtöön. Anna siis kumin palaa ja tee rohkeita päätöksiä.

Leijona

Aina ei ajatus kulje niin kuin odottaisit, ja tänään on yksi näistä hiukan takkuisemmista päivistä. Ota siis suosiolla hiukan rauhallisemmin. Älä suotta yritä saada tehtyä kaikkea, mitä tälle päivälle suunnittelit. Tee vain se mikä vaivattomasti toteutuu ja jätä muu odottamaan vuoroaan.

Neitsyt

Sanoissasi on tänään harvinaista voimaa ja voit ihmeeksesi huomata, kuinka saat tahtosi läpi vain suusi avaamalla. kannattaa siis höpötellä kaikkea mahdollista maan ja taivaan väliltä, sen mukaan mikä milloinkin kiinnostaa. Kaikki muu sujuukin sitten omalla painollaan.

Vaaka

Olet tänään hyvin ratkaisukeskeisellä tuulella ja pystyt tekemään oikeita ratkaisuja aikaisemmin mahdottomalta vaikuttaneessa asiassa. Luota sisäiseen tietoosi ja tee ne päätökset, jotka juuri nyt tuntuvat oikeilta.

Skorpioni

Anna jutun luistaa ja hakeudu tietoisesti puheisiin kokonaan uusien ihmisten kanssa. Olet tänään oppivaisella tuulella ja olet loistava kuuntelija, jonka kanssa on helppo vaihtaa ajatuksia. Saatat löytää nykyisten suunnitelmiesi kannalta merkittäviä yhteyksiä, joten ole tarkkana.

Jousimies

Ymmärrät ihmisten ajatuksia telepaattisella tasolla ja osaat tehdä omia viisaita päätelmiä ja jopa hyvin ratkaisevia konkreettisia ratkaisuja tämän jakson aikana kohtaamissasi uusissa tilanteissa. Luota omiin tuntemuksiisi ja ole tietoisesti valmis tekemään itsekkäitä päätöksiä.

Kauris

Sinulla on mestarillinen kyky saada ajatuksesi toteutumaan materiaalisella tasolla ja siksi tänään kannattaa tehdä totta ainakin yhdestä haaveestasi. Sekin tosin edellyttää rohkeutta tehdä asiat tänään täysin omalla tavallasi ja tietoisesti vaistoihisi luottaen.

Vesimies

Varo hiukan tälle päivälle tyypillistä herkkää innostumistasi sinulle esitettyihin ideoihin. Tulet helposti luvanneeksi enemmän kuin mihin pystyt. Ajatuksen tasolla sinulla on valtavasti potentiaalia, mutta käytännössä sinun on pakko luopua jostakin antamastasi lupauksesta, jotta päivä pysyy puikoissa.

Kalat

Puheesi ja kirjoituksesi herättävät tänään aiheellista luottamusta esittämiäsi ideoita kohtaan ja saat vietyä niitä mallikkaasti eteenpäin. Aika on mitä suotuisin erilaisten sopimusten tai suunnitelmien lukkoon lyömiselle, sillä sana on nyt sinun hallussasi.

X