Päivähoroskooppi
Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi perjantai 28.1.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Melkoista tykitystä on tiedossa viikonloppuna ja tänään perjantaina olisi paras hetki aavistella, missä päin ovat pahimmat miinakentät. Ellei joku juttu nyt tunnu hyvältä, niin älä mene osallistumaan. Saattaa sattua vähintään siihen omaan ylpeyteen.

Oinas

Vaistoat tänään jo kaukaa, jos joku yrittää houkutella sinua väärin perustein mukaan omiin juttuihinsa. Jos yhtään epäilyttää, niin jätä suosiolla osallistuminen tällä kertaa väliin.

Härkä

Yllättäviä muistikatkoksia saattaa esiintyä juuri niissä tärkeissä asioissa tai tapahtumissa, jotka nimenomaan olit päättänyt hoitaa kunnialla. Älä jää sitä sen enempää murehtimaan, sillä unohduksilla on nyt oma tärkeä merkityksensä.

Kaksonen

Ota tänään mahdollisimman rauhallisesti, äläkä usko ensimmäistäkään epäilyttävää vaihtoehtoa tarkistamatta ensin käsillä olevia faktoja. Elämä on oikullisella tuulella ja jujuttaa hyväuskoisia pilke silmäkulmassa.

Rapu

Tänään ei ole kaikkein selkein päiväsi, joten pyri välttämään tunteenomaista puuttumista sinua ärsyttäviin asioihin. Voit nolata itsesi pahan kerran. Asiat kun eivät nyt ole sitä, miltä ne ensin sinusta näyttävät.

Leijona

Tänään voit turvallisesti tehdä asioita ja jopa päätöksiä hetken mielijohteesta jos siltä tuntuu, sillä vaistoat heti jos kaikki ei ole kohdallaan. Tietysti näitä varoittavia tuntemuksia kannattaa myös kuunnella.

Neitsyt

Usvainen olotila kannattaa ottaa tänään ilolla vastaan ja siirtää suosiolla kaikki tarkempaa ajattelua vaativat tehtävät seuraavaan päivään. Jos nyt yrität skarpata vähänkään liikaa, niin huomaat vain tyrineesi oikein kunnolla.

Vaaka

Luota tänään vaistoosi mikäli se millään tavalla yrittää varoittaa tekemästä jotakin tai menemästä jonnekin. Varoitus on tällä kertaa aiheellinen, vaikka mitään isompaa ongelmaa ei tämän kuvion osalta ole odotettavissa.

Skorpioni

Monenlaisia suunnitelmia ja ideoita pälkähtää päähäsi, mutta varaudu siihen, että yksikään ei tänään etene konkreettiseksi tapahtumaksi. Tässä päivässä on tavallista heikompi käytännöllisyyden aste ja siksi moni asia jaa ajatuksen asteelle.

Jousimies

Muisti pätkii ja ajatus harhailee sinne tänne tällaisena päivänä, joten älä suotta yritä pitää kaikkia lankoja tiukasti käsissäsi tai pysyä aikataulussa. Nyt on viisainta antaa asioille tilaa edetä omaan tahtiinsa ja omaan suuntaansa.

Kauris

Alitajuntasi toimii varsin aktiivisesti ja saat mielenkiintoisia oivalluksia pitkin päivää, mutta mitään sen valmiimpaa ei kannata itseltään vaatia. Muut eivät välttämättä pysy tänään keikkuvilla kärryilläsi ja jäät helposti yksin loistavien ideoittesi keskelle.

Vesimies

Saatat tänään innostua tai ihastua johonkin ideaan tai ihmiseen aivan tosissasi, mutta paluu maanpinnalle tapahtuu yllättävän nopeasti. Silti tästä kohtaamisesta sietää olla kiitollinen. Tuohan se virkistävää vaihtelua elämääsi.

Kalat

Älä ihmettele, jos langat irtoilevat käsistäsi tai eksyt ihmeellisellä tavalla tutulta reitiltäsi. Se kuuluu tämän päivän perusilmeeseen ja pyrkii vain osoittamaan sinulle sellaisia seikkoja, joita et muuten huomaisi.

X