Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 16.8.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Sunnuntaina tulisi levätä, jos suinkin mahdollista, sillä maanantaina alkaa uusi tapahtumien sarja, joka vaatii energiaa ja tarkkaavaisuutta.

Oinas

Tällaisena päivänä asioilla on taipumus mutkistua tai mennä muuten oikein kunnolla pieleen. Älä siis yritä väkisin saada juttuja rullaamaan. Oikeat asiat etenevät aina paremmin omalla painollaan kuin tuuppaamalla.

Härkä

Saatat hiukan ihmetellä, miksi niin monet ovat sinua kohtaan kalseita ja tylyjä, mutta älä välitä. Päivä vain sattuu olemaan monille mollivoittoinen, ja jollakin tavalla sitä täytyy ilmaista.

Kaksonen

Elä tänään omaa elämääsi omaan tahtiisi, älä lähde mukaan siihen hermostuneeseen ilmapiiriin, jota jotkut tuntuvat innolla lietsovan. Sinulla ei pitäisi olla kiirettä minnekään.

Rapu

Nyt kannattaa edetä hillitysti, sillä suksi saattaa muutaman kerran tökätä aika ilkeästi ennen kuin päivä on päätöksessään. Maltti on valttia, vaikka ilmiö onkin väliaikainen, eikä aiheuta sen suurempaa murhetta.

Leijona

Huomaat varmaan, että jollakin lähelläsi olevalla ihmisellä päivä ei suju lainkaan hyvin. Asiaan puuttuminen vain pahentaa tilannetta, joten koeta malttaa mielesi ja pitää näppisi erossa hänen elämästään.

Neitsyt

Joku yrittää ehkä purkaa sinuun kehnoa oloaan päivän kuluessa, mutta koeta säilyttää rauhallisuutesi. Hänen kehnolla olollaan ei ole mitään tekemistä sinun kanssasi, ja riittää kun sinä tiedät sen.

Vaaka

Pinnasi on päässyt päivän mittaan lyhenemään, etkä jaksa tänään kuunnella itseesi kohdistuvaa arvostelua. Tietoisena tästä olotilasta voit ohittaa arvostelijat olan kohautuksella, joka iloksesi saa heidät harmistumaan vielä enemmän.

Skorpioni

Huomaat varmaan jännittyneen ilmapiirin ympärilläsi. Saatat tuntea olevasi ainoa selväjärkinen kilometrien säteellä. Anna siis muiden hermoilla ja hoida rauhassa omia asioitasi.

Jousimies

Mieltäsi painaa joku asia, joka pitäisi ehdottomasti saada hoidettua pikimmiten. Tänään ei kuitenkaan ole oikea aika hoitaa mitään väkisin, joten viisainta on antaa asian olla ja keskittyä johonkin mukavampaan juttuun.

Kauris

Olet melkoisen sotaisalla tuulella, eikä kenenkään kannata tulla haastamaan riitaa kanssasi, ellei halua maistaa häviön katkeraa kalkkia. Koeta säilyttää malttisi ja rauhallisuutesi, jolloin voitto maistuu vielä paljon makeammalta.

Vesimies

Voit tuntea olosi hyvinkin energiseksi ja innostua kasaamaan liikaa hommia tälle päivälle. Intoilu kostautuu välittömästi pieninä pettymyksinä ja epäonnistumisina, jolloin kannattaa nopeasti hiljentää vauhtia.

Kalat

Kaikki, minkä tänään teet hyvällä fiiliksellä, tulee tuottamaan lähes välittömän palkinnon tavalla tai toisella, mutta ilman fiilistä ei kannata lähteä hosumaan yhtään mitään.

X