Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 21.4.

21.4.2019 Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Mitähän hauskaa mahtaisit keksiä sunnuntain ratoksi. Mitä ikinä se onkaan, niin siitä saa loistavan lähdön ensi viikon mahdollisuuksien käyttöön ottamiseksi. Mämmiä ja muuta pääsiäisherkkua tulee nyt nautiskella avoimin mielin ja tunnontuskia tuntematta. Onhan nyt Pääsiäinen.

Oinas

Jos ihmissuhteesi on oikeilla raiteilla, niin tänään on yksi niistä päivistä, jolloin rakkaus näyttäytyy aitona ja puhtaana välillänne. Nauti kaikesta hyvästä, jota tunnet sydämessäsi ja osoita se myös kumppanillesi.

Härkä

Ihastut tänään johonkin asiaan tai ilmiöön todella voimakkaasti, mutta… Ei siis mitään muttia vaan täysillä mukaan siihen mikä sinua nyt kutsuu kokemaan jotain tavallisesta poikkeavaa. Huomenna sitä ei enää ole.

Kaksoset

Tällä päivällä on varattuna sinulle mukava pieni yllätys, jonka pääset kokemaan, mikäli uskallat tehdä tästä päivästä edes hiukan normaaleista kuvioista poikkeavan kokemuksen. Mitähän ihanaa voisit tarjota itsellesi.

Rapu

Juuri tänään olisi sopiva aika puuttua erääseen ihmissuhdettasi vaivanneeseen ongelmaan, vaikka tilanne kieltämättä voi tuntua pelottavalta. Hetki on kuitenkin paras mahdollinen, eikä pelolle ole todellista perustetta.

Leijona

Planeetat suosivat tänään sinun mieltymyksiäsi ja halutessasi pääset nauttimaan ihanasta päivästä. Päätä siis mitä haluat tältä päivältä ja toteuta sitten toiveesi, sillä ilman omaa panostasi ei tapahdu yhtään mitään.

Neitsyt

Tänään ei oikein mikään tunnu menevän putkeen, ellet ole valmis tekemään asioita aamusta alkaen eri tavalla kuin tähän asti. Uskalla uhmata vanhoja malleja ja tottumuksia, niin huomaat koko elämän muuttuvan valoisammaksi.

Vaaka

Monilla ihmissuhteisiin liittyvillä asioilla on taipumus järjestyä tällaisena päivänä. Sinun kannattaa olla mahdollisimman rehellinen itsellesi ja ohjata asioita sellaiseen suuntaan, jonka koet itsellesi mielekkääksi..

Skorpioni

Venuksen dynaaminen asema merkkiisi saa sinut katsomaan kumppaniasi tavallista kriittisemmin. Ethän jätä mahdollisia epäkohtia kertomatta, sillä se on ainoa keino huomata, ettei vika olekaan hänessä.

Jousimies

Ota ilo irti tästä päivästä, sillä Kuun ja Venuksen suotuisa asema lupaa sinulle ihania yllätyksiä kaikkialla missä sinun on nyt hyvä olla. Anna tuntemusten ja fiilisten ohjata kulkuasi.

Kauris

Näet ympärilläsi monia mahdollisuuksia, joihin et kuitenkaan tunne pystyväsi tarttumaan. Älä mökötä muille vaan mieti, mitä itse voisit tehdä juuri nyt tilanteen parantamiseksi.

Vesimies

Tänään on erittäin suotuisa päivä muuttaa monia elämääsi kuuluvia asioita paremmalle mallille vain seuraamalla rohkeasti hyvän fiiliksen osoittamaa suuntaa ja nauttimalla elämästä..

Kalat

Tämä päivä on joko todella hyvä tai todella kehno riippuen siitä, pystytkö heti aamusta alkaen uhmaamaan vanhoja tottumuksiasi ja toimimaan kokonaan uudella tavalla.

Lue myös:

Astro.fi