Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi sunnuntai 25.6.

Neptunus tuo jousimiehen päivään jotain muuta kuin arkista aherrusta, samalla voi herätä uutta intohimoa. Katso, mitä tähdet kertovat sinun päivästäsi!

Teksti:
Ulla Palomäki
Kuvat:
iStock

Neptunus tuo jousimiehen päivään jotain muuta kuin arkista aherrusta, samalla voi herätä uutta intohimoa. Katso, mitä tähdet kertovat sinun päivästäsi!

Lue myös juuri julkaistu sensuelli kesähoroskooppi! Annan suuri rakkaushoroskooppi 2023 tietää, millaiseksi muodostuvat oman merkkisi kuumat kuukaudet.

Oinas (20.3.-19.4.)

Tänään arki soljuu parhaimmillaan sujuvasti, mitään liikaa yrittämättä, mutta pahimmillaan raskaampia asioita jää tekemättä ja kasautuu tekemättömien asioiden joukkoon. Kodin piirissä on puuhastelua tai tekemistä sukulaisten ja läheisten kanssa. Kiihkeät olotilat vaikuttavat koko ajan taustalla, myös luovuudessa!

Härkä (20.4.-20.5.)

Ehkä kaipaat nyt jotain herkkää tai taiteellista, ja siihen sopisi mitä parhaiten käynti taidenäyttelyssä tai tutustuminen taiteeseen myös ostotarkoituksessa. Näet nyt hyvin tarkasti taideteoksen olemuksen ja merkityksen sinulle. Omistaminen vetoaa näinä viikkoina moniin härkiin!

Kaksoset (21.5.-20.6.)

Ammatilliset päämäärät voivat olla esillä tänään, mutta aiheeseen voi liittyä väärinkäsitys tai hämmennystä. Tunne voi olla sekava myös kodin piirissä tai ainakaan et voi kontrolloida kaikkea niin kuin haluaisit. Henkisen kehityksen tai auttamisen puolelle kannattaa panostaa, ja herkistyt siihen enemmän.

Rapu (21.6.-22.7.)

Pitkäaikaiset uudistavat planeettavaikutukset ovat yhä päällä kaiken taustalla, ja ne voivat saada sinut tekemisiin yllättävien ja uudistavien ihmisten tai ryhmien kanssa. Innovatiivisuus on nostanut päätään jo pari kuukautta sitten ja voi toimia myös vapaa-ajalla. Kietoutuvatko raha ja rakkaus yhteen?

Leijona (23.7.-22.8.)

Onkohan sinulla järjestyksen tai aikataulujen parissa ylimääräistä puuhaa? Vai olisiko niin, että tavaroita laitetaan sinne sun tänne tai ne ovat muuten jollain lailla sekaisin tai kadoksissa? Näyttäviä esiintuloja ei ehkä nyt juuri ole, sillä kesälaitumien veto on huomattava. Tämä on yhä kunnon kohotuksen aikaa!

Neitsyt (23.8.-22.9.)

Ilmassa on hieman hämmentäviä, mielikuvituksekkaita tai passivoivia viboja, sillä kuu ja Neptunus ovat vastakkain ja osuvat merkkiisi dynaamisesti. Neptunus voi tarkoittaa myös haaveissa tai vedessä lillumista. Venus ja Mars voivat tuoda sinulle näinä viikkoina selittämätöntä karismaa, joka ehkä johtaa vaikka mihin!

Vaaka (23.9.-22.10.)

Huomiosi saattaa olla paljon muualla muissa maisemissa tai ajatuksettomassa tilassa. Älylliset tehtävät voivat kärsiä tästä, joten ota se huomioon. Ehkä olet paikassa, jossa ei tarvitsekaan liikaa pohtia. Vaihtelunhalu vetää kokemaan ja näkemään ja siinä tapauksessa äkkilähtökin on mahdollinen.

Skorpioni (23.10.-21.11.)

Jos olet tekemisissä yhteisön tai ryhmän kanssa, saattaa siihen liittyä luovaa energiaa tai sitten yhteinen juttu on väljä tai irtonainen. Voi olla myös, että kaukaiset tahot kokoontuvat esimerkiksi kuvayhteyden välityksellä. Ole varovainen raha-asiassa äläkä sorru nettihuijaukseen. Suhteessa on vaatimuksia!

Jousimies (22.11.-20.12.)

Ilmassa näyttäisi olevan jotain muuta kuin arkista aherrusta, sillä Neptunus-planeetan energiat ovat voimakkaat. Planeetta viittaa unelmien, olemisen, mielikuvituksen, veden tai musiikin läsnäoloon, tai sitten kaikkea tätä on samanaikaisesti. Myös henkisyys kuuluu Neptunuksen piiriin. Intohimo voi herätä matkalla!

Kauris (21.12.-19.1.)

Erityisesti matkailuun voi liittyä nyt piirteitä, jotka edistävät lepolomailua, oleilua veden äärellä tai rauhallista nauttimista taiteesta tai musiikista. Energiatasosi ei ole ihan paras mahdollinen, ja menneiden vuosien haamut voivat tulla ajatuksiisi Pluton perääntyessä muutamaksi kuukaudeksi merkkiisi.

Vesimies (20.1.-18.2.)

Ehkä juuri tänään kannattaa olla varovainen raha-asioissa, varsinkin siksi, ettet pääse ylittämään budjettiasi pahasti. Kaikki muukin varovaisuus, esimerkiksi netissä, kannattaa. Kodin, mökin tai veneen kunnostaminen uuteen uskoon on ollut monen vesimiehen asialistalla ja siihen kannattaa yhä panostaa.

Kalat (19.2.-19.3.)

Jotain mielikuvituksekasta tekemistä muiden kanssa voi olla tiedossa, mutta myös epäselvät kuviot ovat mahdollisia. Toisella saattaa olla hyvin erilainen käsitys vaikkapa järjestyksestä ja se aiheuttaa kränää. Omaa intuitiota on hyvä kuunnella, mutta tärkeitä päätöksiä kannattaa välttää!

X