Päivähoroskoopit

Päivän horoskooppi tiistai 4.5.

Teksti: Astrologi Seppo Tanhua Kuvat: MVphotos

Suunnittelu on usein ihan paikallaan, mutta suunnitelmaan jumiutuminen on yksi vaarallisimmista tilanteista. Tässä alkuviikolla on tärkeää kuulostella, että kaikki mitä teet, todella tuntuu hyvältä ja oikealta.

Oinas

Koska joku ei tänään pysty olemaan sanojensa mittainen, niin tilanne kääntyy mielenkiintoisella tavalla sinun eduksesi. Ole siis valmiina ottamaan vastaan joku uusi mahdollisuus, jonka syntymiseen itselläsi ei näytä olevan osaa eikä arpaa. Jos joku käyttää talenttinsa väärin, niin se annetaan toiselle.

Härkä

Tämä saattaa vaikuttaa hankalalta päivältä kaikkien sopimusten ja niihin liittyvien odotusten kannalta, mutta todellisuudessa näihin vastoinkäymisiin liittyy joku loistava uusi mahdollisuus. Saat tästä mahdollisuudesta kiinni heti kun hyväksyt hankalan tilanteen ja ryhdyt hakemaan toista vaihtoehtoa.

Kaksonen

Joku ystäväsi törmää tänään karuun todellisuuteen kun hänen odotuksensa pettävät ja masennus valtaa mielen. Sinulla on tänään kyky nähdä asioiden toinen puoli ja sen avulla pystyt auttamaan yhtä tai useampaakin ystävääsi heidän näennäisissä ongelmissaan vain kertomalla oman näkemyksesi tilanteesta.

Rapu

Joudut seuraamaan tai jopa osallistumaan tilanteeseen jossa liika optimismi aiheuttaa harmaita hiuksia jollekin läheisellesi. Olet itse jollakin tavalla näiden ongelmien yläpuolella ja voit auttaa ystävääsi näkemään asian valoisan puolen. Ota vastaan hänen kiitollisuutensa.

Leijona

Jollain tavalla joudut tänään vastaamaan suurista puheistasi tai lupauksistasi, joiden varaan joku toinen on rakentanut elämäänsä. Selviät helpommalla jos rehellisesti myönnät luvanneesi liikoja tai muuttaneesi mielesi. Sitä pidetään ehkä petoksena, mutta todellisuudessa se on puhdasta rehellisyyttä.

Neitsyt

Kaikki eivät osaa elää suu säkkiä myöden. Sinulla on erinomainen mahdollisuus käyttää näin syntynyttä tilannetta hyväksesi. Jos joku on tullut luvanneeksi jotain sellaista minkä sinä pystyt hoitamaan ja hän ei, niin älä aikaile vaan ota homma hanskaan.

Vaaka

Olet hiukan hankalassa asemassa, koska joudut toimimaan erotuomarina tilanteessa, jossa joku on selvästi luullut itsestään liikoja. Näet aivan selvästi mistä on kysymys ja tehtäväsi on ainoastaan todeta vahinko tapahtuneeksi ja sen jälkeen palauttaa molemmat tähän hetkeen syyllistä osoittamatta.

Skorpioni

Olet ehkä olettanut jonkun asian menevän paremmin kuin mitä nyt tapahtuu etkä pystykään pitämään kiinni itse antamistasi lupauksista. Elämä ei kunnioita meidän odotuksiamme ja siksi näin pääsee aina joskus tapahtumaan jokaiselle meistä. Älä jää itkemään tapahtunutta vaan myönnä oma tilanteesi.

Jousimies

Ole valmis kertomaan oma mielipiteesi asioista, jotka tänään aiheuttavat riitaa kahden ihmisen välille. Pystyt katsomaan asiaa molempien näkökulmasta ja havaitset, ettei kumpikaan ole väärässä tai oikeassa. Sinun sanasi ratkaisee paljon, joten kerro näkemyksesi, vaikka kummankaan ei ole sitä helppo hyväksyä.

Kauris

Huomaat tänään jonkun latelevan katteettomia lupauksia joko sinulle tai jollekin kolmannelle. Puutu epäröimättä tilanteeseen oman etusi vuoksi, sillä pienen loukkaantumisen jälkeen tilanne selviää kaikkien kannalta parhain päin ja saat palkkioksi aidon ystävyyden.

Vesimies

Ellet ole malttanut pitäytyä todellisissa resursseissasi niin tänään saatat joutua ahtaalle antamiesi lupausten tai odotusten suhteen. Tilanne tuntuu kieltämättä hankalalta tai suorastaan tukalalta, mutta samaa tapahtuu meille kaikille jatkuvasti. Hyväksy oma vuoronumerosi ja myönnä missä mennään.

Kalat

Jos kohtaat tänään mitään epärehellisyyttä tai katteettomia lupauksia niin älä epäröi varoittaa petetyksi tulevaa osapuolta. Teet tällaisessa tapauksessa suuren palveluksen molemmille osapuolille, sillä usein lupausten antaja ei itsekään ymmärrä niiden katteettomuutta.

X