Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 31/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 30.7.2012

Maanantai pitää sisällään voimakkaasti alitajuntaa luotaavia kuvioita. Tunteet voivat olla syviä ja intensiivisiä, ja jokin tahtojen taistoa – ainakin pinnanalaisella tasolla – ruokkiva ristiriitatilannekin voi tänään olla edessä. Tutki motiivejasi ja tapoja sekä tilanteita joissa pyrit vaikuttamaan muiden ihmisten valintoihin. Hyväksymisen opetteleminen on tärkeää.

Tiistai 31.7.2012

Tiistaissa on hieno yhdistelmä luovuutta, idearikkautta ja yksilöllisyyttä sekä periksiantamattomatonta ja sitkeää asennetta. Tänään on hyvä työskennellä tärkeiden asioiden vuoksi. Sitoutumisen teemat voivat tänään nousta esiin, sillä tässä luontevassa ja sopuisassa tunnelmassa on jotain mikä herättää halun vakavoitua arvostamiensa asioiden äärellä.

Keskiviikko 1.8.2012

Keskiviikko on energialtaan pääasiassa harmoninen ja toimiva päivä. Iltaa kohden kommunikoinnin määrä lisääntyy, mutta ennemminkin tarpeena vuodattaa omat ajatuksensa ja tunteensa ulos, kuin vuorovaikutuksellisen ja tasapuolisen keskustelun muodossa. Ihan kaikkea ei kannata sanoa mitä mieleen juolahtaa. Harkintaa käyttäen on mahdollista välttää turhat yhteenotot.

Torstai 2.8.2012

Varhain torstaiaamuna saamme täysikuun Vesimiehessä. Päivässä on täydenkuun ajalle poikkeuksellisen objektiivinen ja kiihkoton tunnelma. Ilmassa on eteenpäin menemisen tunnelmaa. Tänään on hyvä olla innostunut jostakin, ja haukata kakusta vähän isompi pala kuin yleensä uskaltaisi.

Viikonloppu

Perjantai on miellyttävä, sosiaalinen ja rento päivä, mutta tehokkaaseen työntekoon tämä aika ei ole omiaan, ellei työ ole jollakin tavalla hyvin vapaata ja luovaa sisällöltään ja toteutustavaltaan. Romantiikka sävyttää iltaa voimakkaasti, ja kaikenlainen unelmointi ja haaveilu sopii hyvin tunnelmaan.

Astro.fi

X