Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 36/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 3.9.2012

Maanantaissa on voimakasta, toimivaa energiaa sekä aktiivinen ja innostunut lataus. Ilmassa on myös pitkäjänteisyyttä ja sitkeyttä, joten jos kyseessä on oikea asia, on se vuoksi tänään mahdollista tehdä isoja ja ratkaisevia liikkeitä. Tämä kysyy kuitenkin sekä sitoutumista että motivaatiota. Vain sydäntä lähellä olevat asiat toimivat kuin rasvattu, pelkästä velvollisuudesta suoritettavat tehtävät tympivät samalla tavalla kuin ennenkin.

Tiistai 4.9.2012

Tiistai on yllättävien ratkaisujen ja äkkikäännösten päivä. Ajatusprosessit ovat tänään syvällisiä, ja jokin kipeä asia voi tulla tietoisuuteesi saaden aikaan yllättäviä reaktioita. Ärtyisyyttä voi olla ilmassa, ja kannattaakin olla erityisen tarkkana omien sanojensa kanssa. Tänään ajattelemattomasti sanottu voi satuttaa, siinä missä myötätuntoinen kommunikointi voi parantaa.

Keskiviikko 5.9.2012

Epävakaa ja arvaamaton lataus sävyttää vielä keskiviikkoakin, vaikka harmonisempaa aikaa kohti ollaan menossa. Vilpittömät keskustelut ja syvälliset pohdinnat ovat merkittävässä asemassa päivän energian valjastamisessa rakentavaan käyttöön. Ideat jotka syntyvät nyt kuin itsestään, ovat todennäköisesti toteuttamiskelpoisia ja positiivista muutosta edistäviä.

Torstai 6.9.2012

Torstai kulminoi jo pitkään ilmassa olleen syvällisen, tietoisuutta laajentavan ja eheyttävän latauksen. Kaikkein parhaiten tämä voimakas planeettaenergia suuntautuu transformoimaan arvomaailmaan, ihmissuhteisiin ja rakkauteen liittyviä tilanteita. Suuria parantavia voimia on liikkeellä, ja riippuu paljon sinusta itsestäsi miten saat valjastettua ne oman elämäsi hyväksi.

Viikonloppu

Perjantaissa on sosiaalinen, pirteän innostunut ja laajentava tunnelma. Hyväntahtoisuus ja reiluus näkyvät päivän laadussa, ja parhaiten päivä menee joissakin mielenkiintoisissa, uuden oppimiseen liittyvissä tilanteissa tai muuten vain hyvässä seurassa iloitessa. Suurpiirteisyyttä ja mahtipontisuuttakin on ilmassa, joten päivä sopii myös juhliin.

Astro.fi

X