Horoskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 11/2013

Teksti: Anna.fi

Mikäli korkeajännitteinen energia ei pääse purkautumaan fyysisesti, voi turhautuminen, ärtyisyys ja kiukuttelu päästä valloilleen.

Viikkohoroskooppi

Maanantai 11.3.2013

Maanantaissa on herkkä ja rakkaudentäyteinen tunnelma, joka huipentuu illalla noin kymmenen aikaan syntyvään uusikuuhun Kaloissa. Päivän laatu on lempeä, hyväntahtoinen ja haaveellinen, mutta myös rakentavalla tavalla järkevä. Jos jotain uutta nyt tulisi aloitettua, tapahtuu se varsin innostavissa, idearikkaissa ja harmonisissa merkeissä.

Tiistai 12.3.2013

Tiistaina energian ja aloitteellisuuden planeetta Mars saapuu omalle maaperälleen Oinaan merkkiin. Päivän energiassa on huikea lataus innostusta, inspiraatiota ja impulsiivisuutta. Mikäli korkeajännitteinen energia ei pääse purkautumaan fyysisesti, voi turhautuminen, ärtyisyys ja kiukuttelu päästä valloilleen. Tässä päivässä on raakaa voimaa!

Keskiviikko 13.3.2013

Keskiviikkona tunneilmapiiri on virittynyt ja sähköinen, ja äkilliset mielenmuutokset ja äkkiväärät käännökset saattavat piristää päivän ohjelmaa. Itsenäisyys ja omapäisyys ovat hyvin korostuneita, eikä kannata yrittää ohjailla sellaista mikä ei itselle kuulu. Kevätpurot kulkevat omia polkujaan, ja samaa voi sanoa tämänkin päivän sattumuksista.

Torstai 14.3.2013

Torstai nostaa esiin tulevaisuuden suunnitelmia, jotka tavalla tai toisella liittyvät ihmissuhteisiin, arvoihin tai talousasioihin. Päivän yleistunnelma on melko rauhallinen, ja erityisesti iltaan painottuu lempeä ja ihmisläheinen ilmapiiri. Tämä on hyvää aikaa nauttia läheisyydestä ja läsnäolosta, sekä ilmaista välittämistä jollakin konkreettisella tavalla.

Viikonloppu

Perjantai on pääasiassa hyvin harmoninen ja tasapainoinen päivä. Tänään ei kannata suurempia kiirehtiä, sillä päivän energia ei suosi hötkyilyä. Harkitsevaisuus, käytännöllisyys ja rakentava asenne sävyttävät tätä aikaa. Hetkittäin tunnelma voi jopa käväistä jähmeän ja rajoittuneen puolella, mutta vain vähän aikaa, jonka jälkeen taas rentoudutaan.

Astro.fi

Kurkkaa tulevaisuuteen – Kokeile ilmaista astrokalenteria!

X