Viikkohoroskoopit

Annan viikkohoroskooppi 11.–17.4.

Teksti:
Patrick Arundell
Kuvat:
MVPhotos

Oinas 20.3.–19.4.

Tulevalla viikolla saatat joutua tilanteeseen, jossa tunnet olosi epämukavaksi. Jotkut asiat on vain pakko käydä läpi, olitpa valmis tai et. Vältä tekemästä pikaisia päätöksiä, jotta et joudu katumaan mitään.

Härkä 20.4.–20.5.

Kaipaako jokin asia elämässäsi pientä remonttia? Jos kyseessä on esimerkiksi ruokavalio tai suhde liikuntaan, nyt on hyvä hetki hienosäätää elintapoja terveellisemmiksi. Älä enää laiminlyö itseäsi.

Kaksoset 21.5.–20.6.

Tuleva viikko tuo mukanaan jännitteitä, ja ihmissuhteissa saattaa ilmetä jonkinlaista hankausta. Älä tee äkkipikaisia päätöksiä, ettet joudu katumaan mitään myöhemmin. Nyt sinun on aika miettiä, mitä oikeasti haluat.

Rapu 21.6.–22.7.

Tulevalla viikolla voit viimein setviä ongelmia, joihin et ole ehtinyt aiemmin paneutua. Jos elämässäsi on ollut draamaa, tilanne helpottuu pian. Syvällisten keskustelujen käyminen voisi auttaa sinua ilmaisemaan tunteitasi.

Leijona 23.7.–22.8.

Saatat tuntea olosi herkemmäksi ja tunteellisemmaksi kuin yleensä. Ole varovainen, kun keskustelet arkaluontoisista asioista. Vältä tärkeiden ja lopullisten päätösten tekemistä – odota, että elämäsi rauhoittuu.

Neitsyt 23.8.–22.9.

Olet saattanut kuluttaa rahaa harkitsemattomasti sen sijaan, että olisit sijoittanut niitä viisaasti. Nyt on aika hoitaa talous kuntoon, jotta voit keskittyä muihin tärkeisiin asioihin. Tulevalla viikolla saat ehkä mahdollisuuden kasvattaa tulojasi, joten käytä tilaisuus hyväksesi.

Vaaka 23.9.–22.10.

Jos olet harkinnut elämänmuutosta, ensi viikolla kannattaa tehdä asioita sen eteen. Olet valmis viemään loppuun projektin, jonka parissa olet työskennellyt jo jonkin aikaa. Muista, että sinun on päästettävä irti asioista, jotka pidättelevät sinua – se ei tosin ole aina helppoa.

Skorpioni 23.10.–21.11.

Kiireisen ja hektisen talven jälkeen olet pienen hengähdystauon tarpeessa. Saatat huomata, että vetäydyt mieluusti sosiaa­lissa tilanteissa. Se on täysin sallittua. Tarvitset nyt omaa aikaa, joten laita itsesi etusijalle.

Jousimies 22.11.–20.12.

Olet sosiaalisella tuulella ja tunnet itsesi tavallista energisemmäksi. Saat ehkä kutsun jännittävään tilaisuuteen, jossa voit tutustua uusiin ihmisiin ja verkostoitua. Jos haluat viedä romanttisen suhteen seuraavalle tasolle, sinun kannattaa toimia nyt.

Kauris 21.12.–19.1.

Tuleva viikko rohkaisee sinua ilmaisemaan tunteitasi. Keskustele asioista avoimesti ja päästele höyryjä. Sen jälkeen voit rentoutua. Vietä aikaa etenkin sellaisten ihmisten kanssa, jotka jakavat kanssasi samoja näkemyksiä ja mielipiteitä.

Vesimies 20.1.–18.2.

Etsit uutta suuntaa tulevaisuudellesi. Saatat kohdata esteitä, mutta tahdonvoimallasi pääset niiden yli. Älä epäröi, sillä olet enemmän kuin valmis siirtymään seuraavaan elämänvaiheeseen.

Kalat 19.2.–19.3.

Saatat tuntea itsesi voimattomaksi. Yritä tarkastella asioita laajemmasta perspektiivistä sen sijaan, että keskität energiasi yksittäisiin ongelmiin. Etene askel kerrallaan, sillä pienetkin muutokset voivat olla lopulta merkittäviä.

Tutustu Annan nettisivuilla mm. horoskooppimerkkien luonnekuvauksiin ja kiinalaisiin horoskooppeihin tai tee enneagrammitesti! Klikkaa osoitteeseen anna.fi/ horoskoopit.

X