Horoskooppimerkit

Onko tässä tavallisin horoskooppipari? Vaakojen rakkaus kertoo päinvastaista

Annan horoskooppimerkkien yhteensopivuustestissä oinas ja leijona ovat kaikkein aikojen haetuin rakkausyhdistelmä.

Teksti:
Anna Ferrante
Kuvat:
iStock

Toisten horoskooppimerkkien sanotaan sopivan paremmin yhteen kuin toisten.

Annan horoskooppimerkkien yhteensopivuustestissä oinas ja leijona ovat kaikkein aikojen haetuin rakkausyhdistelmä.

Toisinaan pähkäillään kiihkeästi, mitkä horoskooppimerkit sopivat yhteen ja mitkä eivät. Mutta sopivuus sikseen, mikä mahtaakaan olla yleisin horoskooppipari?

Annan vuodesta toiseen supersuosittu horoskooppimerkkien yhteensopivuustesti saattaa antaa asiasta osviittaa: laskimme aikojen saatossa testissä kysytyistä horoskooppiyhdistelmistä yleisimmät ja vähiten yleiset horoskooppiparit. Testi on täytetty satojatuhansia kertoja.

Eniten hakuja: oinas-leijona

Eniten hakuja on tulistakin tulisemmalla yhdistelmällä oinas-leijona.

Näin oinaan ja leijonan kumppanuutta luonnehtii Annan yhteensopivuustesti:

Leijonan ja oinaan suhde on suorastaan sensaatiomainen sukulaissielujen suhde täynnä valoa, voimaa ja energiaa. Sekä leijonan että oinaan elementti on tuli, mikä takaa, ettei heidän suhteestaan puutu intohimoa. 

Leijona ja oinas ovat kuin luotuja toisilleen. He haluavat samoja asioita, ja heidän on helpompi saavuttaa ne yhdessä. Suhde on kahden johtajan suhde, jossa tunteet räiskähtelevät, mutta riidat sovitaan nopeasti ja usein suloisella sovintoseksillä.

Nimittäin paitsi että leijonan ja oinaan suhteessa on tunnepuoli kunnossa, tämän tähtimerkkiparin kemiat kohtaavat myös fyysisellä tasolla täydellisesti: kahden tulimerkin suhde on kuuma ja intohimoinen.

Makuuhuoneessa oinas ja leijona voivat järjestää suoranaisen ilotulituksen. Heidän seksielämänsä on säkenöivää ja spontaania, sopiva sekoitus villiä antautumista ja hellää lempeä.

Oinaan ja leijonan parisuhde kuulostaa niin täydelliseltä, että ei voi olla kysymättä: Onko tässä yleisin horoskooppipari vai ihanteellisin tähtimerkkiyhdistelmä – vai molempia?

Voi olla, että luonnehdinnaltaan intohimoisen tähtimerkin edustaja kiinnostuu horoskoopeista todennäköisemmin kuin toiset. Kenties oinaat ja leijonat testaavat muita herkemmin tähtimerkkisopivuuttaan, vaikka kaikkien merkkien kanssa.

Lue myös Kotiliesi.fi: Mitä jos oletkin käärmeenkantaja? Horoskooppimerkkisi ei ehkä olekaan se, mitä luulet – näin tarkistat asian

Vähiten hakuja: vaaka-vaaka

Näin kahden vaa’an kumppanuutta luonnehtii Annan yhteensopivuustesti:

Vaaka-vaaka -yhdistelmässä ongelmana on liiallinen samankaltaisuus, kuten saman tähtimerkin suhteissa yleisemminkin. Kaksi vaakaa tuntee toistensa heikkoudet ja vahvuudet ja suhtautuu moniin asioihin samalla tavalla. Samankaltaisuus kuitenkin aiheuttaa sen, ettei toisesta ole välttämättä paikkaamaan toisen heikkouksia.

Vaa’alla on vahva estetiikan taju. Kahden vaa’an suhteessa kauneus leviää kaikkeen tekemiseen; taide on yleinen vaakojen yhteinen harrastus.

Vaaka luottaa älyynsä tunteitansa enemmän. Kahden vaa’an suhteessa tunteet voivatkin jäädä paitsioon, etenkin jos he välttelevät viimeiseen asti tasapainon järkkymistä ja konflikteja, kuten vaa’oilla usein on tapana tehdä.

Makuukammarin puolella kaksi vaakaa osaavat tarjota toisilleen lämpöä, huolenpitoa ja fyysistä läheisyyttä. Vaa’at tuntuvat aina keskinäisessä intiimissä kanssakäymisessäänkin tietävän, mitä toinen tarvitsee.

Voisiko vaaka-vaaka-yhdistelmän vähäistä suosiota selittää liiallinen samankaltaisuus? Kahden vaa’an suhteessa voi nimittäin ajoittain tuntua kuin katsoisi peiliin. Kahden saman tähtimerkin kohtaaminen kun voi olla joko suurta sielujen sympatiaa − tai suuri pettymys.

Toisensa perinpohjin tuntevat vaa’at voivat toisaalta olla niin tyytyväisiä harmonisessa parisuhteessaan, etteivät he hakeudu yhteensopivuustestien pariin yhtä hanakasti kuin räiskähtelevämpien horoskooppiparien osapuolet.

Oinaat etsivät yhteensopivaa sydänystävää

Toisaalta myös täydellisessä oinas-leijona-kombossa silmiinpistävä piirre on tähtimerkkien samankaltaisuus. Siinä missä heidän tapauksessaan kaksi intohimoista ja vahvaa merkkiä säkenöi yhdessä, kaksi jahkailevaa ja diplomaattista vaakaa voi tasapainottaa toisiaan tylsyyteen asti.

Silmiinpistävää on, että Annan horoskooppimerkkien yhteensopivuustestissä myös muut vähiten haetut horoskooppiparit ovat saman merkin yhdistelmiä. Saman horoskooppimerkin yhdistelmistä hauissa suosituimpia ovat härkä-härkä – ja oinas-oinas ja leijona-leijona.

Eniten haetuissa horoskooppipareissa puolestaan on jokaisessa vähintään toisena osapuolena – oinas tai leijona. Varsinaisia dominoijia, nämä kaksi!

Lue myös: Vuosihoroskooppi 2024 – oman tähtimerkkisi suhteet ja kohokohdat!

horoskooppi.
Leijona ja oinas ovat intohimoisia tähtimerkkejä. Kipinät sinkoilevat, makuuhuoneessakin. © iStock

Yleisimmät horoskooppiparit

Annan horoskooppimerkkien yhteensopivuustestissä haetuimmat horoskooppiparit ovat seuraavat:

  1. oinas-leijona
  2. kalat-leijona
  3. vaaka-oinas
  4. kalat-oinas
  5. rapu-leijona

Harvinaisimmat horoskooppiparit

Anna horoskooppimerkkien yhteensopivuustestissä vähiten haetut horoskooppiparit ovat seuraavat:

  1. vaaka-vaaka
  2. kauris-kauris
  3. jousimies-jousimies
  4. neitsyt-neitsyt
  5. vesimies-vesimies
X