Horoskoopit

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus – Testaa, ovatko tähdet rakkautenne puolella!

18.3.2013 Teksti: Anna.fi

Tähdet voivat kertoa paljon meistä ja siitä, kenen kanssa rakkaussuhteemme todennäköisesti toimii. Sinun tarvitsee vain tietää oma ja kumppanisi horoskooppimerkki, niin testimme kertoo, miten sinun ja rakkaasi horoskooppimerkit asettuvat eläinradalle suhteessa toisiinsa!

Horoskooppimerkkien yhteensopivuus

Kumppanisi ymmärtäminen on tie menestyksekkääseen ja onnelliseen suhteeseen, olivatpa horoskooppimerkkinne mitkä tahansa. Astrologia ei ole kohtalon sanelemaa, joten vaikka ette olisikaan klassinen pari, on teillä mahdollisuus onnistua. Kun ymmärrätte maailmankaikkeuden voimia, jotka teitä vetävät yhteen tai erilleen, saatte suhteen kuin suhteen toimimaan paremmin.

Näin teet testin

Tee testi valitsemalla ensin oma horoskooppimerkkisi ja sitten kumppanisi merkki. Saat vastaukseksi yhteensopivuusanalyysin, jossa käydään läpi niin suhteenne hyvät puolet kuin haasteetkin, seksiä unohtamatta. Jos jätät romanttiseen ja seksuaaliseen yhteensopivuuteen liittyvät viitteet huomioimatta, voit käyttää testiämme minkä tahansa ihmissuhteen tarkasteluun. Tiedätkö esimerkiksi pomosi tai parhaan ystäväsi horoskooppimerkin?

Kommentit (28)

Täytyy sanoa, että hyvin on ajatukset kohdillaan. Horoskoopit kerrankin piti paikkaansa, myös kuten joskus tapahtui! Juu, onnellisuutta piisaa!

54
4

Aika hyvä analyysi meidän suhteestamme. Niin pitkälti pitää paikkansa , että tässä aivan hämmästyy. Oli kiva kokemus.<3

Kylläpä muuten pitää hyvin pitkälle paikkansa vaikka en kauheasti ole koskaan horoskooppeihin uskonut. Tämä kyllä nasahti 😀

Juurikin noin mahtavasti menee meidän yhteis elo!Täydellistä!Sanasta sanaan pitää paikkaansa!

Hei pitää hyvin paikkansa neitsyt ja kalat sopii hyvin yhteen. Meillä on lapsikin joka on pikku härkä poika. Hän on aurinko lapsi meille.

Todellakin paikkaansa pitää, rapurakastani parempaa kumppania en voisi toivoa, meidän suhde on täynnä lämpöä ja läheisyyttä, tunnen itseni kokonaiseksi rapuni hellässä huomassa

Neitsyt vaimo kalat mies, 32 vuotta ihanaa yhteiseloa ja seksi pelaa täysillä edelleen. Eli oikeassa on. ?

Ei ihan pidä paikkaana, ei ole riitoja ja paiskottuja ovia.

Tapasin Oinasnaisen ja toimi heti kuin olisi nähnyt edellisessä elämässä. Aivan ihme vetovoima.

Ei pidä paikkaansa mä oon oinas ja oon rauhallinen,mun mies on neitsyt me sovitaan hyvin yhteen toi ei pidä todellakaan paikaansa koska me kuunnelaan toisiamme

Ei pidä paikkaansa minä olen oinas ja oon rauhallinen, mun mies on neitsyt me sovitaan hyvin yhteen. Toi on ihan potaskaa meillä ei ole ikänä olut tolasta mitä toi väitä

En usko mun mies on oinas ja mäki oon oinas ja meillä ei ole oli yhtää tolassia juttua mi toi väitää ihan potaskaa

Eikö tämä horoskooppihössötys vieläkään lopu? Mihin tuo muka perustuu? Ei ainakaan tähtiin. Syntymän vuodenaikaan ehkä vähän, mutta ei ainakaan siihen, missä päin tähtien valo non vuosituhansia sitten syntynyt. Akkain hömpötyksiä, lopettakaa jo.

Minä kaksonen mies oli leijona. Ihan kamala alistaja oli. Enää emme seurustele. Ihan kamalasti ois tarvinu huomioo, lisäks vielä narsisti ja väkivaltanen. Ei kiitos!

2
1

Täytyy sanoa, että hyvin on ajatukset kohdillaan. Horoskoopit kerrankin piti paikkaansa, myös kuten joskus tapahtui! Juu, onnellisuutta piisaa!

54
4

Ehkä liian kaunisteleva totuus kousimies kalat yhdistelmä ei todellakaan ole toimivin. Kalat on liian herkkä ja pessimistinen luonteeltaan kun taas jousimies ei vähästä välitä ja on taas optimistinen lähes kaikessa.pitemmän päälle tuo kala miehen jatkuva epätoivossa rypeminen käy jousimies naisen hermoille.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Suosittelemme