Horoskooppimerkit

Näin pidät positiivisuutta yllä – horoskooppimerkkisi kertoo sen

Vaikka elämässä tulisi eteen vaikeita aikoja, myönteisen elämänasenteen säilyttäminen on mahdollista. Mutta miten se onnistuu juuri sinulta? Horoskooppimerkkisi paljastaa, miten onnistut ylläpitämään positiivista virettä.

Teksti:
Hilppa Wuokko
Kuvat:
Istock

Positiivisuus tuo elämään onnea.

Vaikka elämässä tulisi eteen vaikeita aikoja, myönteisen elämänasenteen säilyttäminen on mahdollista. Mutta miten se onnistuu juuri sinulta? Horoskooppimerkkisi paljastaa, miten onnistut ylläpitämään positiivista virettä.

Vapaudu negatiivisuudesta sekä valittamisen ja uhriutumisen taakasta!

Positiiviset sanat, teot ja ajatukset tuovat elämään onnea. Positiiviset ihmiset eroavat muista siinä, että he työskentelevät tietoisesti onnellisuutensa eteen. Listasimme, miten eri horoskooppimerkit onnistuvat pitämään positiivisuuttaan yllä.

Oinas (20.3.–19.4.) pitää positiivisuutta yllä liikkumalla

Oinaan onnellisuuden avaimia ovat hyvä itsetuntemus ja itsensä säännöllinen voittaminen. Oinas kykenee säilyttämään positiivisen elämänasenteen pitämällä huolta fyysisestä kunnostaan. Liikunta tarjoaa oinaalle rentouttavan ja hyvää oloa tuovan endorfiinipiikin, joka pitää oinaan positiivisuutta yllä. Haasteet ovat oinaan mieleen, joten hänen kannattaakin haastaa itsensä myös positiivisuudessa: kuinka monta hyvää asiaa päivässä pystyykään huomaamaan?

Härkä (20.4.–20.5.) tarvitsee miellyttävän paikan, jossa ladata akkuja

Härälle onnea elämään tuo ennen kaikkea rakkaus ja pysyvyys sekä vahva itsearvostus. Jotta härkä onnistuu pitämään positiivisen vireen yllä, hänen on luotava itselleen miellyttävä paikka, jossa hän voi ladata akkujaan ja käsitellä vaikeitakin tunteitaan. Tällainen paikka voi olla esimerkiksi koti, joka on sisustettu härän mielen mukaan. Härän kannattaa rajoittaa sosiaalisen median ja internetin käyttöä niin, että negatiiviset kommentit ja uutiset eivät vedä härän mieltä maahan.

Kaksonen (21.5.–20.6.) oppii ja muuttaa asioita synkistelyn sijaan

Kaksosen onnellisuuden salaisuus on vapaus ilmaista itseään ja omia tunteitaan. Kaksonen on luonnostaan hyvin positiivinen ja yrittää selvitä vaikeistakin asioista ilman synkistelyä. Kaksosen pitää positiivisuuden tiellä tietoinen päätös katsoa asioita parhaassa mahdollisessa valossa. Synkistelyn sijaan kaksonen yrittää ottaa opiksi kohtaamistaan vaikeuksista ja muuttaa niitä asioita, joihin hänen on mahdollista vaikuttaa. Vaikka vaikeasta tilanteesta ei voisi oppia tai asioita ei voi muuttaa, kaksonen katsoo tulevaisuuteen toiveikkaana ja odottavaisena.

Rapu (21.6.–22.7.) pysyy positiivisena huolehtimalla itsestään ja toisista

Rakkaat ja läheiset ihmiset sekä turvallinen ympäristö ovat ravun onnellisuuden perusta. Rapu pitää positiivisuuttaan yllä tekemällä sitä, mitä hän todella rakastaa – eli tuomalla positiivisuutta muiden elämään. Jotta rapu pystyy pitämään huolta toisista, hänen on tärkeää muistaa huolehtia myös itsestään. Ravun kannattaa käydä päivittäin kiireettömillä kävelyillä ja panostaa muutenkin rentoutumiseen. Ravun kannattaa antaa hymyn valaista päiväänsä. Jo pienet hymyt tutuille ja tuntemattomille piristävät ravun päivää.

Leijonan (23.7.–22.8.) on tärkeää muistaa olla kiirehtimättä

Hyvä itsetunto ja ylpeys omasta itsestä siivittävät leijonan onnellisuuteen. Onnellisina he säteilevät valoa, joka kohottaa jokaisen heidän seurassaan olijan mielialaa. Leijonat saavat paljon aikaan. Jotta tekemisessä ja tavoitteiden saavuttamisessa pysyy positiivinen sävy, täytyy onnistumisista osata iloita. Leijona pysyy positiivisena, kun hän ei kiirehdi liikaa. Positiivisuuden vaalimisessa auttaa myös se, että leijona ympäröi itsensä positiivisilla ihmisillä, jotka saavat leijonan parhaat puolet esiin. Hyväntekeväisyystyö muistuttaa leijonaa tehokkaasti siitä, mitä kaikkea hänellä on.

Neitsyen (23.8.–22.9.) on opeteltava ottamaan vastaan kritiikkiä

Ihailun kohteeksi pääseminen ja terve itserakkaus tekevät neitsyen onnelliseksi. Asioihin tarmolla tarttuva ja pikkutarkka neitsyt on kriittinen paitsi muita myös itseään kohtaan. Neitsyen on tärkeää opetella vastaanottamaan kritiikkiä, sillä ilman tätä taitoa hänen on hyvin vaikea pysyä positiivisena. Positiivisuuttaan varjellakseen oppimista rakastavan neitsyen on hyvä myös lukea ja kokeilla asiantuntijoiden ohjeita positiivisempaan elämään. Myös taideprojektit saattavat ylläpitää neitsyen positiivisuutta.

Vaa’an (23.9.–22.10.) positiivisuuden takana on kommunikointi

Kohtuus kaikessa! Tasapainoinen elämä tekee kauneutta rakastavan vaa’an onnelliseksi. Jos vaa’an positiivisuus horjuu, hänen kannattaa puhua mentorinsa tai muun häntä inspiroivan, positiivisen ihmisen kanssa. Positiivisilla ihmisillä itsensä ympäröiminen on vaa’alle hyödyksi, mutta silti ihmisten kanssa kommunikointi on se asia, joka takaa pitkäkestoisen positiivisuuden. Vaa’an on helppo asettua toisen asemaan, minkä takia heikolla hetkellä keskustelu positiivisen ja asioita hieman eri vinkkelistä katsovan ihmisen kanssa voi saada aikaan todella suuren muutoksen.

Skorpionin (23.10.–21.11.) on kohdattava myös negatiiviset tunteet

Intohimoja kohti kulkeminen ja henkinen, omasta itsestä kumpuava voima ovat skorpionin onnellisuuden tärkeimmät rakennuspalikat.  Jotta skorpioni pystyy säilyttämään positiivisen elämänasenteen, hänen on kohdattava myös negatiiviset tunteensa. Pahinta, mitä skorpioni voi tehdä, on tunteiden patoaminen. Kun skorpioni reagoi pahaan oloonsa esimerkiksi itkemällä ja suremalla, hän pystyy sen jälkeen siirtymään elämässä eteenpäin ja nauttimaan elämän hyvistä asioista. Nauraminen on skorpionille tehokas keino vaalia positiivisuutta.

Jousimies (22.11.–20.12.) vaalii positiivisuuttaan suuntaamalla luontoon

Jousimiehen elämään onnea tuovat uuden oppiminen ja toiveikkuus. Vaikka jousimies on sosiaalinen, hänelle paras tapa pysyä positiivisena on suunnata säännöllisesti luonnon helmaan. Jousimies nauttii luonnossa ollessaan niin auringonvalosta, linnunlaulusta, tähdistä kuin yksinolostakin. Seikkailunhaluinen jousimies ihailee luonnon kauneutta ja on innoissaan jo ennen luontoretkelle lähtemistä siitä, mitä kaikkea hän tulee kohtaamaan. Myös huumori ja mukavien suunnitelmien tekeminen auttavat jousimiestä vaalimaan positiivisuuttaan.

Kauris (21.12.–19.1.) hyötyy kiitollisuuspäiväkirjasta

Tavoitteet sekä kunnioitus ovat kauriin onnellisuuden takana. Vaikka tavoitteiden asettaminen on hyvästä, välillä elämän on hyvä antaa soljua omalla painollaan. Näin tekemällä kauris takaa, että hänen positiivinen asenteensa on ja pysyy. Myös kiitollisuuspäiväkirjan pitäminen voi olla hyvä tapa ja herättää kauriin päivä toisensa jälkeen siihen, mitä kaikkea hänellä on. Heikkona hetkenä pelkkä kiitollisuuspäiväkirjan sivujen katseleminen helpottaa oloa.

Vesimies (20.1.–18.2.) hoitaa luontaista positiivisuuttaan meditoimalla

Oman ainutlaatuisuuden hyväksyminen on kaikista keskeisin asia vesimiehen onnellisuudessa. Vesimies on luonnostaan hyvin positiivinen. Vaikeatkaan ajat lannista tätä positiivisuutta helpolla, sillä vaikeuksia kohdatessaan vesimies keskittyy positiiviseen ja siihen, mitä on tehtävissä, surkuttelun sijaan. Vesimies on kaikista positiivisin versio itsestään, kun hän jaksaa hoitaa omaa mieltään esimerkiksi meditoimalla.

Kalan (19.2.–19.3.) kannattaa panostaa ympäristöön ja ihmissuhteisiin

Turvallinen ja rakastava ympäristö sekä omaan intuitioon luottaminen ovat asioita, jotka lisäävät kaikista eniten kalojen onnellisuutta. Juuri positiiviseen ympäristöön ja kannustaviin ihmissuhteisiin kalojen kannattaakin panostaa myös positiivisuutta vaaliessa. Usein myös elokuvissa, konserteissa ja museoissa käyminen ja muiden taiteellisten sielujen kohtaaminen auttaa kalaa pysymään positiivisena.

Lähteet: Conscious Life News, Magical Recipes Online, Your Tango, Your Tango, Your Tango

X