Oinaan kynsiin sopii punainen.
Oinaan kynsiin sopii punainen.
Horoskooppimerkit

Kynsilakkahoroskooppi: horoskooppimerkkisi paljastaa, minkä värinen kynsilakka sinulle sopii!

Kannattaako sinun lakata kyntesi hillityllä ja maanläheisellä ruskealla, voimakkaalla violetilla vai kenties jollain ihan muulla sävyllä? Horoskooppimerkkisi paljastaa!
Teksti: Hilppa Wuokko Kuvat: iStock

Oinaan (20.3.–19.4.) kynsiin sopii punainen väri

Olet todellinen tulisielu ja voimavärisi on punainen, joten ei liene yllätys, että sinulle sopii parhaiten punainen kynsilakka.

Koska olet seikkailunhaluinen, kilpailuhenkinen ja intohimoinen, saatat haluta pelkän klassisen punaisen kynsilakan sijaan kynsiisi jotain enemmän: kenties viimeistelet punaiset kyntesi kerroksella punaista glitter-lakkaa tai valitset harvinaisen punaisen sävyn.

Härkä (20.4.–20.5.) lakkaa kyntensä laadukkaalla vihreällä kynsilakalla

Räikeät kynsilakkasävyt eivät ole sinun juttusi. Olet maanläheinen ja tunnet vahvaa yhteyttä luontoon. Mikä olisikaan siis parempi väri kynsiisi kuin raikas vihreä – joka on myös voimavärisi!

Olet äärimmäisen käytännöllinen, minkä takia sinulle on erittäin tärkeää kynsilakan laatu ja pysyvyys. Et halua lakkailla kynsiäsi tuon tuosta.

Kaksonen (21.5.–20.6.) leikittelee keltaisilla kynsillä

Olet ilmeikäs, seurallinen, utelias ja ennakkoluuloton sekä valmis pitämään hauskaa. Kynsiisi sopii täydellisesti keltainen, voimavärisi.

Luultavasti haluat hieman leikkiä kynsilläsi: osaisitko itse tai voisiko joku ystäväsi lakata kynsiisi keltaisia kukkia tai loihtia kynsiisi keltaiset ananaksen kuvat?

Rapu (21.6.–22.7.) valikoi kynsiinsä harmaata ja hopeaa

Sinua ajavat eteenpäin elämässä tunteet, joten valitset myös kynsilakkasi tunnetilasi mukaan.

Harmaan rauhoittavat sävyt sopivat kynsiisi täydellisesti. Ne saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi paikassa kuin paikassa. Kun haluat revitellä ja saada itsesi juhlatunnelmaan, valitset hillityn harmaan sijaan hopeisen kynsilakan.

Leijona (23.7.–22.8.) säväyttää kullalla ja oranssilla

Sinusta ei puutu draamaa ja intohimoa, eikä niitä ilman jää kyntesikään. Sinut tunnetaan kultaisesta sydämestäsi ja lämpimästä, positiivisesta vireestäsi. Valitsetkin kynsiisi kuninkaallista tunnelmaa tuovaa kultaa tai eloisaa oranssia.

Mattakynsilakoista et piittaa – sinun kynsissäsi pitää ehdottomasti olla tarpeeksi kiiltoa.

Neitsyt (23.8.–22.9.) luottaa hillittyyn ruskeaan

Olet perfektionisti ja haluat, että kynsilakkasi edustaa täydellisesti sinua. Hillityt ruskean sävyt ovatkin sinulle täydellinen valinta.

Arvostat äärimmäisen paljon pieniä yksityiskohtia. Saatatkin piristää ruskeita kynsiäsi tarkkaan valituilla koristuksilla, esimerkiksi tehosteväriosioilla.

Vaaka (23.9.–22.10.) suosii kynsissään vaaleanpunaista ja vaaleansinistä

Arvostat harmoniaa ja seesteisyyttä. Siksi vaaleanpunainen ja vaaleansininen sopivat kynsiisi täydellisesti – jopa samaan aikaan. Kun kyntesi on lakattu näillä väreillä, tunnet olosi onnelliseksi ja rauhalliseksi.

Olet perso kalliille, ylellisille kynsilakoille. Kynsilakkasävyjen lisäksi sinulle on ensiarvoisen tärkeää, että kynsilakkapullo näyttää kauniilta.

Skorpionin (23.10.–21.11.) luottoväri on musta

Olet arvoituksellinen ja salaperäinen. Voimavärisi on luonnollisesti musta. Musta onkin sinulle täydellinen väri myös kynsilakkaan: mustalla lakatut kynnet antavat sinulle itsevarmuutta ja ovat täydellinen tapa korostaa persoonaasi.

Jos haluat kuitenkin välillä poiketa linjastasi, virkistä itseäsi tummansinisellä kynsilakalla.

Jousimiehen (22.11.–20.12.) kynsiin sopii violetti

Olet filosofinen, optimistinen ja valmis tekemään paljon töitä tulevaisuudessa häämöttävien mahdollisuuksien eteen.

Lähestyt elämän hyviä ja huonoja puolia armolla, huumorilla ja anteliaisuudella. Kynsilakkasi väriksi sopii täydellisesti henkistä valaistumista edustava violetti.

Kauriille (21.12.–19.1.) sopii yksinkertaiset nude-sävyt ja valkoinen

Sinä nautit perinteistä, etkä halua vaihdella kynsilakkasi sävyjä alinomaan. Sinulle sopii täydellisesti, että pidättäydyt kynsilakkarintamalla hillityissä nude-sävyissä. Toisaalta kesällä voit säväyttää, kun korvaat nude-kynsilakkasi raikkaalla valkoisella. Näin myös päivittymisesi korostuu.

Vesimies (20.1.–18.2.) himoaa kynsiinsä raikkaita sinisen sävyjä

Raikkaat sinisen sävyt tuovat esiin optimismisi. Älä lakkaa kaikkia kynsiäsi yhdellä sävyllä, vaan käytä eri sinisen sävyjä vapaasti mielesi mukaan. Tai jos haluat käyttää samaa sävyä kaikissa kynsissä, lakkaa osa kynsistä mattalakalla ja loput kiiltolakalla.

Kala (19.2.–19.3.) haluaa kynsilakan hohtavan kuin meri

Olet ystävällinen ja myötätuntoinen ihminen, joka tekee paljon auttaakseen muita. Haluat, että kynsissäsi näkyy elämänvirta. Siksi sinun kannattaakin valita kynsiisi merenvihreää tai turkoosia.

Rakastat kiiltäviä ja helmiäissävyjä, sillä haluat, että kynsilakkasi reagoi valoon ja hohtaa kuin meri.

Lähteet: PureWow National, Ranker, Your Tango

X