Viikkohoroskoopit

Viikkohoroskooppi viikolle 9/2012

Teksti:
Anna.fi
viikkohoroskooppi

Maanantai 6.2.2012

Maanantai on tunnelmaltaan harmoninen ja maanläheinen, mutta sydämellisen lämmin päivä. Ilmassa on lähes ylenpalttista aistillisuutta, läheisyyttä ja välittämistä. Tänään kannattaa viettää aikaa rakkaudellisissa tunnelmissa läheistensä seurassa, sillä päivän laatuun sisältyvä anteliaisuus, suurpiirteisyys ja hyvä tahto ovat parhaimmillaan pitkäksi aikaa mieleen jäävä nautinnollinen kokemus.

Tiistai 7.2.2012

Tiistaissa on vakaa ja tasapainoinen peruslataus. Päivä korostaa tahdonvoimaa sekä sinnikkyyttä, ja mihin tahansa tänään ryhdytäänkin, sisältää se pyrkimyksen johonkin merkittävään ja aitoon lopputulokseen. Ihmiskohtaamiset voivat olla tänään luonteeltaan rakentavia ja tavalla tai toisella tuottoisia. Ja vaikka kommunikointikin pelaa tänään luistavasti, tämä ei ole tyhjän puhumisen aikaa.

Keskiviikko 8.2.2012

Keskiviikon energia on päällisin puolin kevyt ja liikkuva. Tänään voi olla monta rautaa tulessa ja paljon ideoita ilmassa, mutta jokin tökkii sisäisesti. Ole erityisen tarkkana tänään mahdollisesti esiintyvistä vastoinkäymisistä tai takaiskuista. Oliko kyseessä asia, jota et pohjimmiltasi halunnutkaan toteuttaa? Jos tunnet tänään jollakin elämänalueellasi olevan hiekkaa rattaissa, vaatii asia tarkempaa tutkimista. Rehelliselle itsetutkiskelijalle päivä voi tarjota arvokasta tietoa omista todellisista päämääristä ja motivaatiosta tai sen puutteesta.

Torstai 9.2.2012 

Torstai saattaa johdatella meidät kiusallisten tilanteiden tai ajatusten äärelle. Mitä enemmän olet toteuttanut elämässäsi asioita pitkin hampain siksi, että mielestäsi sinun on pitänyt niin tehdä, sitä varmemmin kohtaat tänään jonkin ristiriitatilanteen, joka vie sinut vastakkain omien toiveidesi ja ulkoisten vaatimusten kanssa. Ärtymys on varma merkki siitä, että et ole elänyt sisältäpäin ohjautuvaa elämää, vaan olet uhrannut aikaasi ja energiaasi sellaiseen mikä ei oikeasti sinulle kuulu.

Viikonloppu

Perjantaipäivän tunnelma on odottava, jopa kytevä, mutta muutoin melko miellyttävä. Ilmassa on aktiivista sosiaalisuutta ja saattaa olla, että työpaikoillakin aikaa menee nyt enemmän seurustelun merkeissä kuin töiden parissa. Iltaa kohden tunnelma muuttuu, ja saamme ripauksen malttamatonta, keväistä energiaa, joka saattaa purkautua hätiköityinä johtopäätöksinä tai ajattelemattomina tekoina. Parempi olisikin antaa asioiden kypsyä rauhassa, ja toimia vasta sitten kun tilanne on tuntuu vakaammalta.

Astro.fi

X