Michelle Pfeifferin tyyli hivelee vaativankin esteetikon silmää.
Julkkikset

Michelle Pfeiffer luottaa mustaan – katso kuvat ja inspiroidu säkenöivän elegantista tyylistä

Näyttelijä Michelle Pfeiffer osoittaa, että mustaan pukeutuminen ei ole tylsää.
Teksti: Riikka Väänänen Kuvat: MVphotos

Kuusikymppinen Michelle Pfeiffer on tyrmäävän upea. Hän on yksi niistä ihmisistä, jotka voivat pukea ylleen vaikka jäte­säkin ja ovat silti uskomattoman tyylikkäitä.

Näyttelijän tyyli hivelee vaativankin esteetikon silmää, eikä hänen lyömätön tyylitajunsa petä ikinä. Pfeifferin asut eivät ole yliampuvia, mutta eivät myöskään tippaakaan tylsiä.

Kuten useimmat tyyligurut, Michellekin pukeutuu hyvin usein mustaan. Siitäkään huolimatta asut eivät ole mitäänsanomattomia. Mustaa jakkua hän piristää värikkäällä huivilla tai sitten valitsee jakun, joka on kuorrutettu välkehtivillä paljeteilla.

Punaiselle matolle näyttelijä ei valitse liian paljastavia vaatteita, vaan pukeutuu aina täydellisesti istuvaan ja laskeutuvaan iltapukuun. Joskus jopa värikkääseen sellainen.

Ja mitä hiuksiin sekä meikkiin tulee, naista ei voi muuta kuin ihailla. Lainehtiva, auki kammattu tukka ja hyvin luonnollinen meikki ovat tähden tavaramerkkejä.

1. Michelle Pfeiffer ja pilkahdus väriä

Michelle mustassa jakkupuvussa ja punaisessa huivissa. 1. Pilkahdus väriä. Oranssi silkkihuivi on mustan asun piristysruiske.

Oranssi silkkihuivi on mustan asun piristysruiske.

2. Bling, bling!

 

Michelle Pfeiffer on pukeutunut tummaan housupukuun. 2. Bling! Kokomusta asu ei ole tippaakaan tylsä, kun jakku on kuorrutettu paljeteilla.

Kokomusta asu ei ole tippaakaan tylsä, kun jakku on kuorrutettu paljeteilla.

3. Koolla on väliä

Michelle Pfeiffer pukeutuneena valkoiseen housupukuun. 3. Koolla on väliä. Valkoinen ylisuuri, kauniisti laskeutuva housupuku kiinnittää katseet punaisella matolla. Puku sopisi loistavasti vaikka hääpuvuksi.

Michelle Pfeiffer ei pelkää hätkähdyttää. Valkoinen ylisuuri, kauniisti laskeutuva housupuku kiinnittää katseet punaisella matolla. Puku sopisi loistavasti vaikka hääpuvuksi.

4. Vyötetty

Michelle pukeutuneena mekkoon. Tiilenvärinen muhkea prinsessamekko saa ryhtiä leveästä mustasta vyöstä.

Tiilenvärinen muhkea prinsessamekko saa ryhtiä leveästä mustasta vyöstä.

5. Ihan rusetilla

Michelle Pfeiffer pukeutuneena mustaan mekkoon.

Michelle Pfeiffer tietää, että vyötärölle kiedottu iso rusetti tekee yksinkertaisesta iltapuvusta juhlavan.

6. Silkkii sun ihollasi

Michelle pukeutuneena nuden väriseen silkkipaitaan ja mustiin housuihin. 6. Silkkii sun ihollasi. Nudenvärinen silkkipaita on oiva esimerkki Michellen yksinkertaisesta eleganssista.

Nudenvärinen silkkipaita on oiva esimerkki Michellen yksinkertaisesta eleganssista.

Juttu on julkaistu Anna-lehden numerossa 25-26/2020

X