Julkkikset

Onnellisesti naimisissa oleva Alina Tomnikov: ”Ystävyys on mielestäni hyvä pohja rakkaudelle”

Näyttelijä Alina Tomnikovin ja Lauri-rakkaan häät onnistuivat täydellisesti. Häämatkalle pari ei ole vielä työkiireiltään ehtinyt.

Teksti:
Johanna Yrjölä
Kuvat:
Tiia Ahjotuli

Näyttelijä Alina Tomnikov ideoi Tuhkimo-näytelmän yhdessä ohjaaja Taavi Vartian kanssa. Kaksikko on tehnyt useasti ennenkin töitä yhdessä. – Suunnittelemme myös kolmen tv- ja elokuvaproduktion kokonaisuutta Kreikkaan.

Näyttelijä Alina Tomnikovin ja Lauri-rakkaan häät onnistuivat täydellisesti. Häämatkalle pari ei ole vielä työkiireiltään ehtinyt.

Näyttelijä Alina Tomnikov meni heinäkuun alkupuolella naimisiin valokuvaajapuolisonsa Lauri Laukkasen kanssa. Pariskunta vihittiin Johanneksenkirkossa Helsingissä. Alina säteili Mert Otsamon suunnittelemassa herkässä puvussa, jonka yläosa oli koristeltu pitsillä.

– Juhlat sujuivat kaikin puolin tosi ihanasti. Vielä ihanammin, kuin olisin osannut toivoakaan. Häiden jälkeen elämä on tuntunut yhtä hyvältä kuin ennenkin. Kaikki jatkuu samanlaisena, vaikka jonkinlainen, vaikeasti kuvailtava muutos on tietenkin tapahtunut, Alina kertoi Annalle Tuhkimo-näytelmän ennakkonäytöksessä Taaborinvuoren kesäteatterissa Nurmijärvellä.

Lauri on paras ystäväni

Alinan ei ollut vaikea keksiä, mikä tuoreessa aviomiehessä on parasta.

– Lauri on paras ystäväni. Ystävyys on mielestäni hyvä pohja rakkaudelle, mutta jokaisella parilla on tietysti omannäköinen suhteensa.

Toistaiseksi pariskunta ei ole vielä ehtinyt työkiireiltään häämatkalle.

– Lähdemme reissuun vasta elokuussa, kun minulla on lomaa. Kohde on jo päätetty, mutta en paljasta sitä vielä, Alina myhäilee.

X